@luc-vda
Mei 2026
vriendelijke ontvangst. mooie schaduwplek wij sanitair proper warme douches. mooi wandelpad langs water na center1.5km . winkel en cafe Nu min boven langs de baan dus veel lawaai van optrekkende motos . grote chalets onder de plaats dus grote groepen die tot snachts 2 vd 3 lawaai maakten.(nog) geen speeltuin dus kinderen spelen tussen de campers. wij betalen en onbetaalde kunnen ook parkeren dicht genoeg om stroom nemen en naar sanitair .
top plaats . en wa hadden gelukkig het laatste vrije plaatsje . wat een mooie en proper sanitair. jammer dat ik geen fotos kan plaatsen want het is echt knap. vriendelijke dame bij de ontvangst je kan dagelijks vers eten in het restaurantje ter plaatse en een mooie streek. een dikke 10. 1 nadeel het is iets te klein voor het aantal campers dat toekomt per dag. zelf half september
top camperplaats. . Heel vriendelijke eigenaar veel plaats. sanitair spik en span en mooi modern voor deze tijd. heerlijk rustig om te ontspannen. en een goeie prijs voor die plaats . iets wat je daar in de streek niet dikwijls kan zeggen want sommige prijzen swingen de pan uit ! Heel mooie streek om te wandelen en fietsen we komen zeker nog terug mvg Luc
2023
half september hier 2 dagen op de camperplaats gestaan. perfect .sanitair van de camping clean en inorde. restaurant op 5 m was goed te doen bestellen en dan omgaan als klaar was en lekker aan de camper opgegeten. . zeer zeer mooi wandelgebied waar je op de beste plaats voor campeert
3 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

wondermooi . hier word je bang , bang van de rust en je eigen adem te horen. wat een weids uitzicht . wandel,fiets en mtb routes binnen heel korte afstand. sanitair perfect . eigelijk zou je hier geen reklame voor mogen maken en dit stilletjes voor jezelf moeten houden omdat het er niet druk was en de rust overheerst. hier komen we terug en wel zo snel mogelijk ,
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

top . grote plaats alles aanwezig voor campergast onder restaurant. mag het zwembad gebruiken .ook kan je heel goed eten in het restaurant van het hotel alsook ontbijt ,wat we dan ook deden .beste biefstuk van heel de vakantie hier gegeten .heel vriendelijk en behulpzaame receptie. waar we kaartjes bestelden voor het park. met alle info erover erbij . zeker een aanrader !
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden

hier valt enkel wow over te schrijven al wat je meer schrijft is teveel of te weinig. gewoon wow