@lucaj

Fiat
Halfintegraal
Bezit

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Mooi aangelegde en onderhouden camperplaats voor 5 campers. 10 euro per 24h incl. toiletgebruik en V/E - douche, stroom en drinkwater tanken apart te betalen. Achter de camper heb je nog een grasveldje op het zuiden. Op loopafstand een echte bakker, een echte beenhouwer en een supermarkt.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Rustige camperplaats, ‘s nachts werkelijk muisstil (eind juni 2025). Het sanitair is compleet verouderd maar zou tegen volgend seizoen vernieuwd worden. In het dorpje Paularo vind je alles wat je nodig hebt (bakker, beenhouwer, kruidenier, bar, pizzeria, …) Wij betaalden 27 EUR per nacht alles in (stroom, water, douche, gebruik wasmachine, …). Chemisch toilet ledigen en grijs water lozen is een uitdaging 😁 - maar alles kwam goed!

Sitecode: 62053

Het sanitair is niet top, maar ach, daarvoor kan je in je camper terecht, toch? Stroom en servicepunt zijn voorzien echter geen loospunt voor grijs water. Wat alles goed maakt is echter het uitzicht op de Rijn én de gemoedelijke sfeer in de “Biergarten”. Relax!

Alweer een mooie stadscamperplaats, vlakbij Olsberg. Voor de camperaar vind je hier al wat je nodig hebt: stroom en water met aan te kopen munten, cassettetoilet en grijs water gratis te reinigen/lozen. Douchen kan daarenboven in het zwembad (1,50 EUR voor 30’). Wij komen terug.

De perfecte stadscamperplaats met stroom en een servicepunt én daarbij ook nog goed onderhouden toiletten en douches. Je staat er rustig (af en toe een trein maar anders geen doorgaand verkeer) en op wandelafstand van Soest, een toffe stad. Een aanrader, zowel de camperplaats als de stad!

Oke, het uitzicht is niet fantastisch maar voor de rest is het wel een functionele camperplaats met stroom en een servicepunt. Voor ons meer dan voldoende voor een correcte prijs. O ja, de brouwerij en het restaurant zijn de moeite waard om te bezoeken.

De locatie is top als je een rustige camperplaats in het groen zoekt. Ze wordt ook goed onderhouden. Wij waren wat verbaasd dat er bij dergelijk goed ingerichte camperplaats geen loospunt voor grijs water was. Via de NKC-app vonden we er één op 20’ rijden (Achterste Loo 18, Bergeijk). De ontvangst was, in tegenstelling tot andere reviews hier, onderkoeld. Jammer.

We overnachtten op een camperplaats waar tot onze verbazing geen loospunt voor grijs water was. Via de NKC-app vonden we deze locatie op 20’ rijden. Top servicepunt en een vriendelijke man, die Jan! 🙏

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Het plan was om 2 nachten te blijven, het zijn er uiteindelijk 6 geworden en dat zegt alles. Goed gelegen, verzorgde camperplaats met mooi sanitair en vriendelijke uitbaters. Hier komen we zeker terug!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Geweldige camperplaats! Gastvrouw Lobke en gastheer Paul zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam, het sanitair is kraaknet met goede douches, de ligging is goed en het uitzicht prachtig. Komt daar nog bij dat je (h)eerlijk vlees van de eigen gekweekte stieren kan kopen. Echt lekker. We komen terug!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

We zouden 4 nachten blijven, het zijn er uiteindelijk 17 geworden … beste camperplaats ooit (locatie, netheid, vriendelijkheid, omgeving, …)

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

10 euro voor 24 uur incl chemisch toilet, grijs water en afval. Stroom en water betalend. Douchen kan betalend in het zwembad (4,5 euro voor 2 personen na aftrek korting wegens overnachten camper). Vlakbij Olpe met vele winkels, restaurants etc. Wij hadden er een zeer rustige zaterdagnacht en we waren tevreden met de prijs/kwaliteit van deze plek.

Perfecte camperplaats om Kortrijk te bezoeken, vlakbij de stad en toch rustig. Alle faciliteiten beschikbaar. Cassettetoilet spoelen met water is lastig, zou het niet doen als je geen nat pak wil riskeren. Aanrijden via Damkaai

Supertoffe locatie, vlakbij de wandelroutes door de mooie bossen. Kraaknet sanitair, zeer vriendelijke bediening en ook nog lekker eten. wij komen terug!

Ideale locatie om de omgeving te verkennen. Geen sanitair, wel elektriciteit, vers water, grijs water, ontzorging chemische toilet en afvalverzamelplaats beschikbaar en in de prijs inbegrepen. Geen gedoe met munten. Vriendelijke ontvangst in het hotel. Meestal rustig. Spijtig van de steenslag. Oh ja, je kan in het haventje vlakbij garnalen (“krabben”) kopen vers van het schip! Heerlijk lekker!

Alles wat je nodig hebt, vind je op deze camperlocatie: ruime, verzorgde plaatsen; geweldig sanitair; broodjesservice (zelfs volledig ontbijt!); een eigen resto met zéér lekkere, zelfbereide gerechten; vriendelijke ontvangst, … enfin, een topadres 👍

Geweldige ligging, gelegen aan het eind van een doodlopende, smalle weg. Vanaf de dijk en de achterliggende buitendijkse gebieden is het écht donker en zie je de Melkweg zo helder als je hem bijna nergens in Nederland ziet. Grijs water en chemisch toilet lozen en vers water tappen gaat probleemloos. Restaurant De Zwarte Haan is een aanrader, in de buurt vind je niets beters. Wel fiets nodig om naburig dorp te bereiken (7km enkel)

Wat een zalige locatie! Wij waren hier twee dagen in juli en hadden spijt dat we dienden te vertrekken. Super rustig, goed sanitair, veilige locatie, vriendelijke buren bij wie we zelfs een versgevangen snoekbaars konden bekomen. Heerlijk! Wij komen terug!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wij verbleven drie nachten met onze camper bij Gasthof Susewind. Dit is een heerlijke plek om tot rust te komen. Vriendelijke eigenaars, kraaknet sanitair en doucheruimte, goed onderhouden tuin, … Een aanrader!

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De camperplaatsen bevinden zich op de parking. Wij hadden een plek met zicht op de weiden, naast het golfterrein. ‘s Nachts was het stil. Het eten in het restaurant was goed, maar redelijk duur. Geen voorzieningen. Goed voor een nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Goed onderhouden camping met mooie, ruime plaatsen voor campers. Kraaknet sanitair, muisstil ‘s nachts en ‘s morgens wakker worden met het getsjilp van de vogeltjes. Tel daar ook de kraakverse broodjes bij het ontbijt en de vriendelijkheid van de eigenares bij en het resultaat is vijf sterren. Enkel jammer dat er in het dorpje Deifeld zo weinig te beleven valt. Anderzijds, met de bus kan je overal heen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wij konden voor de tweede keer van de gastvrijheid van Zur Brücke genieten. De perfecte locatie, de vriendelijkheid en kwaliteit van de keuken compenseerde voor ons het gebrek aan faciliteiten. Wij verbleven er drie nachten tijdens onze Sauerland toer.

Wij konden twee nachten genieten van deze leuke plek, vlakbij de zee en het stadje. Onze camper stond veilig op een groene en zeer rustige, ruime plek. Het sanitair was net zoals de rest van de camping kraaknet en de vrouw des huizes ontving ons heel hartelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Twee geplande nachten werden er uiteindelijk vijf ... Feel good mini-camping/boerderij met geitjes, paard, schaapjes, ... en Pruts, de schattigeJack Russel. Odette is een fijne gastvrouw, de locatie is rustig gelegen, sanitair tip/top. Te voet of met de fiets de natuur in, of naar Maasmechelen of naar ‘t Rorenijsje 😋 Spijt dat we moesten vertrekken

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Wij konden 4 nachten genieten van de gastvrijheid van deze kleine, door de natuur omgeven, camping met alle noodzakelijke faciliteiten. Onze camper stond op een perfect onderhouden, ruim grasveld omzoomd door wilgen. Ongedwongen sfeer, lekkere broodjes ‘s morgens, dicht bij toffe plaatsen zoals De Panne, Veurne, ... en toch zeer rustig ‘s nachts.

Rustige camperplaats, vlakbij het dorp, het restaurant, wandel- en fietswegen. Zeer vriendelijke eigenaar, eenvoudige maar lekkere lokale keuken. Wij hielden van deze plek en van het stadje, vooral van de kleine beenhouwerij en van het ijssalon 😋