@lucien-camper
- 2023
fijne plek waar ik meerdere dagen per week verblijf ivm werk. mooi weids uitzicht over de Waal. Druten is ook een leuk klein dorp bezoek waardig. Bistro kan ik ook van harte aanbevelen. tip vraag een verrassing menu van Chef. eigenaar is vriendelijk en behulpzaam.
prima plek. niet de hele camping is beschikbaar maar wel de verharde plekken en dat is best fijn. super netjes allemaal. veel wc’s en douche gelegenheid. ook dubbele wasmachine en droger. voor wil met de fiets op pad wil? er is veel mogelijk. ik heb hier gestaan ivm werk vlakbij dus omgeving niet gezien verder.
prima plek en er wordt wel degelijk gehandhaafd. sta hier ivm werk vlakbij. best rustig in de nacht en mooi de scheepvaart te zien. heb ook vernomen van straks betalen maar geen idee wanneer dat gaat gebeuren. oja is er geen plaats meer? ga dan ergens anders naartoe.
vriendelijke ontvangst door de eigenaar. waren druk met sanitair bezig heb ze kunnen helpen en als dank als eerste van de douche gebruik gemaakt. tip houd de knop ingedrukt. en niet te lang douchen besef dat het 24KW aan stoom kost om te verwarmen.
NIET OP GRAS STAAN! Dat wil je bij je eigen thuis ook niet toch?? de gemeente wil dat ook niet. heb ik ze over gesproken. dus doe het niet! wees geen Rémy maar denk ook aan andere die hier wel eens staan. want de gemeente kan het zo weer afsluiten.
Gewoon tip top in orde. Vriendelijk gastvrij ontvangen gaf aan ook hoe camper te parkeren. Ook de gasten zelf leuk en spontaan dat maakt een weekend echt zo fijn. Ook oud en nieuw gevierd en ja echt klasse geregeld. Kom absoluut weer terug. Ruimte zat voor de grote camper’s en verhard en ook gras om lekker op te zitten. Sanitair top.
ivm werk en ik me camper bij me heb om die reden en uit Hardenberg hier naar toe ben gekomen en geen behoefte heb Arnhem op en neer te rijden verblijf ik hier. ben nog zelfde zo vriendelijk geholpen. ook de andere gasten open voor praatje echt fijn. douche netjes en schoon ook wc top. Zwartsluis is leuk om te ontdekken en veel restaurantjes. kom absoluut weer terug.
Sitecode: 20940
hoe aso is dat zeg. komt er een camper staan en vervolgens gaat de eigenaar in auto stappen en gaat er van door. sorry maar dat kan echt niet. K-550-TH
fijne plek om te overnachten. met voetveer makkelijk Woudrichem te bezoeken. slot Loevestein niet bezocht.
fijne plek heerlijk rustig 10€ inclusief stroom 24H vind ik persoonlijk een mooie deal. plek is verhard en vlak. kom zeker weer terug 😁 @lucien_hiking_drone_flying
fijne plek heel jaar toegankelijk. prima plek voor wandelen fietsen en zwemmen in de zomer. ook genoeg horeca in de buurt.
prima plek voor een overnachting. zou persoonlijk niet in de zomer vakantie hier denk willen zijn ivm strandje. geen wc geen douche wel water voor afwas. stoom 0,50 cent Per KW kosten 10,35 per overnachting. betalen via app staat een bord bij ingang.
fijne plek met vol service 😁 wassen in de rivier 😉 fijne plek zeker na een lange dag reizen door de bergen van Zwitserland
ben hier uit noodzaak gekomen. had een andere kleine Kamping op het oog die was helaas al dicht. dus hier naar toe gereden. vind de prijs 30€ aan de veel te hoge kant. ja sanitair is tip top maar nog een 1€ voor douchen te vragen terwijl je al een hoge prijs betaalt vind ik echt schandalig. blijf maar 1 nacht
2 dagen hier doorgebracht. heel fijne plek met veel leuke gasten. alles wordt goed schoonmaakt. er was een probleem met riool pomp afgelopen zaterdag avond. dat werd door Staatsbosbeheer snel opgepakt. waar door we wel wakker werden door tractor die de put kwam leeg zuigen. maar wel verholpen. goed bezig 👍👍
jaren geleden hier ook geweest toen nog met tent. ontzettend fijne plek. wil dit jaar weer gaan maar dan met camper in september.
prima camping vriendelijk ontvangst. sanitair is goed. jammer dat er vanavond een festival of dorp feest net bezig is. lijkt wel waar ik ook ga wel muziek of dat bass gedreun hoor. ach de weg nou ik hoor het niet. valt wel mee