@ludditeal
Lid van Campercontact sinds 2017

Grappige plek voor een aire maar nuttig voor ons. Zwart / WC onder dekking naast watertoren links. Enorme waterdruk, minuten gratis aan boord van 250 liter.
Een van de beste plaatsen waar we verbleven. Eigenaar is uiterst vriendelijk. Wijn tours gedaan de meeste avonden hoewel het klein is. Zeer weinig Engels gesproken, dus moest een beroep doen op Google veel vertalen. Grand Cru van 14euros tafelwijn van 6 geen druk om te kopen hoewel we wat cru kochten. Meerdere nachten mogelijk en campinggedrag OK. 40 minuten lopen naar St Emillion. Volg rode wegwijzers wanneer dichtbij
Aangekomen op een zondagochtend om een auto-boot / markt in de buurt van de diensten te vinden en de lokale bevolking had geparkeerd in de meeste van de speciale ruimtes, ondanks grote parkeerplaats plus auto geparkeerd recht tegenover servicepunt zo niet in staat om te gebruiken na het wachten 2 uur. Waterpunt heeft geen schroefdraad, dus zorg ervoor dat je een rubberen kraan hebt. Niet blijven.
Probeer de site met 2 gastvrije eigenaren. Niet veel te doen dicht bij anders dan wandelingen te doen. Niet zeker of ze een ingang hebben gereprofileerd, maar een probleem met de aarding niet kunnen zien tenzij een zeer lage rijhoogte. We zijn 8,2 miljoen en hebben het goed gedaan. Hebben foto's van aanpak toegevoegd. Je gaat niet onder boog voor iemand die zich zorgen maakt over lengte. 11 euro per nacht voor basisvoorzieningen is een beetje duur. Alles is extra.
Beoordeling is voor het uitzicht. We waren van plan om de nacht te stoppen, maar bij aankomst was er een politieauto geparkeerd in de ingang en van verderop op de weg zagen we de camper die daar al was vertrokken. Ik weet niet of de politie ze heeft verplaatst of niet, dus hebben we besloten het niet te laten gebeuren. Misschien komt het goed. het uitzicht op het meer is adembenemend. We zijn verhuisd naar El Choro.
Gebruikte dit alleen voor service. 2 euro voor 100 liter (hoewel het 125 per munt leek te zijn) heeft een luifel gemarkeerd als 3,6 m hoog, maar we zijn bijna 3,7 en zijn in orde. Naast Lidl is er een wasserette tegenover (evenals een andere in de stad tegenover vismarkt).
Ongelooflijk uitziend restaurant, maar helaas moet er iets verloren zijn gegaan in de vertaling, omdat we hebben gekozen voor een avondmaal, maar ze sloten om 17.00 uur op maandag 25 januari. Er is een luifel naar de parkeerplaats maar deze is langer dan 3.7m. Een prachtige stad om te bezoeken.
Toegewijde MH-parking is van 14:00 tot 08:00 uur, maar niet voor grote bestelwagens. We moesten over baaien parkeren maar dit leek geaccepteerd te worden (8,2 miljoen). Was wat lawaai tijdens de nacht maar het stadscentrum en de nabijgelegen trein zoals vermeld. 'S Ochtends leken de lokale studenten de geplaveide parkeerders te blokkeren, hoewel er nog veel andere parkeerplaatsen waren, dus parkeer aan het einde
Hier verbleven op een vrijdag- en zaterdagavond. Museum was interessant 3,60 per volwassene. Tuinen zijn gratis. Had een probleem 's nachts met auto's komen en gaan tot 5 in de ochtend. Kan tijdens week dan weekend stiller zijn. De politie reed een paar keer overdag maar stuurde niemand door. 4/5 Bestelwagens hier.
Hier overnacht op de grote parkeerplaats. als u dicht genoeg bij het gebouw bent, krijgt u mogelijk gratis WiFi. zeker binnen! Van de buitenkant ziet het er moe uit, maar laat dat je niet afschrikken. Het echtpaar dat het runnen zijn erg behulpzaam en aanspreekbaar en het eten is echt geweldig en ongelooflijk goedkoop. Een 3-gangenmenu voor 9 euro. Geen aarzeling om een stop aan te bevelen
Mooi genoeg uitziende Aire waar we voornamelijk stopten voor het water echter op 17 december was dit uitgeschakeld inclusief de kraan om het toilet te spoelen. geen tekenen die zeggen dat water aan / uit is.