@luisadecarli
We vonden twee plekken aan zee met een prachtig uitzicht. Een prachtig landschap, eenvoudige maar schone voorzieningen, personeel altijd beschikbaar. Leuk restaurant, bar en zwembad. Jammer dat de camping een beetje rommelig en verwarrend is. De vaste caravans lijken verlaten: vies en rommelig. Pas op voor wilde zwijnen! We zagen er een grote van veraf, maar ze zeggen dat ze ongevaarlijk zijn, behalve dat ze 's nachts voedsel van de staanplaatsen stelen als ze die vinden.
Echt een fijne camping, spartaans maar met alles wat je nodig hebt. Geen afgebakende plaatsen, geen schaduw en geen mogelijkheid om te laden en lossen. Erg rustig. Een heel mooi strand, te voet bereikbaar via een pad. Ongeveer 8 minuten lopen. Een echte aanrader.
Een verrassing! Aangekomen op een magische plek. Erg weinig mensen. Weg niet geschikt voor campers langer dan 6,5 m. Een echte aanrader. Meneer komt de kosten innen omdat de automaat niet werkt. Wij betaalden 20 euro. Er zijn 4 stroompunten, water en een laad- en losplaats.