@lundpoulsen
- 2018
- Sunlight T67
- 2018
- Buscamper
Dit is echt een fijne plek, zowel qua omgeving, eigenaren/personeel als faciliteiten. De toiletten zijn echter gescheiden van de douches en de wasruimte, maar daar wen je snel aan. Er is een leuk restaurant op het terrein waar je een goede en stevige maaltijd kunt krijgen. Het is bijna alsof je een museum binnenstapt, met veel interessante dingen en een gezellige sfeer. Je betaalt bij vertrek. Het is absoluut een plek die we zouden aanbevelen.
Een erg leuke kleine camping, vlakbij de snelweg. Als je vóór 17:00 uur aankomt, kun je gewoon binnenrijden, een plekje zoeken en je aankomst na 17:00 uur melden. Het is een erg rustige camping. Er zijn mooie, nieuwe toiletten en douches, maar de schoonmaak liet wat te wensen over. Je kunt een kleine selectie eten en drinken kopen bij de receptie.
Een erg fijne plek als je Graz wilt bezoeken. Je kunt de bus nemen, de halte is ongeveer 300 meter van de camping. Er is gratis toegang tot een mooi openlucht zwembad, direct naast de camping. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en schoon en het is er rustig. De staanplaatsen zijn klein, maar je kunt je luifel ongeveer half uitzetten zodat je buiten kunt zitten. De reden dat het geen 5 sterren krijgt, is dat je niet met creditcard kunt betalen.
Een erg mooie, gezellige en rustige plek. Schoon, netjes en moderne sanitaire voorzieningen, alles wat je nodig hebt. Wij (2 personen) verbleven er 3 nachten zonder elektriciteit voor 96 euro. Het gastgezin/personeel was erg gastvrij. Gemakkelijke uitvalsbasis om Wenen te bezoeken. Je hoeft maar ongeveer 1 km te lopen naar de metro, die helemaal naar het centrum van Praag rijdt. De staanplaatsen zijn wat scheef, maar er zijn wiggen beschikbaar op de camping. We zouden graag nog eens terugkomen.
Een erg fijne plek met schone, nette en moderne sanitaire voorzieningen. Er zijn veel activiteiten voor kinderen, een binnenzwembad, een spa en sauna, een restaurant, paarden, konijnen, kippen, geiten en alpaca's. Je kunt er ontbijtbrood bestellen. De enige reden waarom het geen 5 sterren krijgt, is het beetje lawaai van een spoorlijn en een nabijgelegen weg. We betaalden 15 euro voor één nacht, 2 personen en een camper van 7,5 meter.