@luoldrigues
Helaas is er geen toilet of douche aanwezig, ze vragen 20 euro inclusief elektriciteit voor 1 persoon.
Fantastische camping! We verbleven er 2 nachten (€15/nacht inclusief elektriciteit). Supervriendelijk personeel met vloeiend Engels, schone nieuwe faciliteiten, de beste douche die ik ooit in Albanië heb gehad (beter dan hotels!), en de eigenaar gaf me vers fruit cadeau. Absoluut een aanrader!
Geweldige camping! Schoon sanitair, warme douches, elektriciteit en zelfs een gratis wasmachine. Slechts 10 euro p.p. Prachtige omgeving met een riviertje, ganzen en wilde vis. Er is ook een goed restaurant met goede prijzen. Een echte aanrader!
Mijn favoriete plek in Montenegro! Geweldige prijs-kwaliteitverhouding (€ 10/nacht) in de bergen met vriendelijk personeel. Schone faciliteiten, gratis toiletten, warme douches en elektriciteit inbegrepen. Ruime parkeergelegenheid. Er is ook een restaurant dat diner (€ 10) en ontbijt (€ 6) serveert. Ik ben er in augustus 2025 meerdere keren geweest en heb altijd een geweldige ervaring gehad. Een echte aanrader!