@lurkershoek
Bijna ieder jaar wordt dit op onze heen/terugreis onze overnachtingsplek.Heerlijk rustige en goed onderhouden c.pl.aan een kl.meertje.Dorp stelt niet zo heel veel voor maar er is een bakker en een kl.supermarktje. Gemeente bedankt voor deze mooie plek.
Prima plek om het heiligdom te bezoeken.c.pl.was vol maar er was op zat.rond 14u nog plaats op de zeer gr.parkeerplaats waar wel paar honderd campers stonden tussen de auto s in.Wij hebben daar met nog wel 50 a 60 andere campers overnacht.Echt een aanrader,dorp Fatima stelt niet zoveel voor.
Prima c.pl.op loopafstand om de mooie historische stad te bezichtigen.Een mooie wandeling over de stadsmuur gedaan.
Prachtige en schone c.pl.in een kl.dorp.Geen douche/wc.want die hebben wij zelf in onze camper.Heel veel dank aan de gemeente.Restaurant was gesloten maar wij hebben in het cafe ernaast wel een drankje kunnen doen.
Geweldige,goed onderhouden en rustige c.pl.met ruime plekken.
Geweldige mooie gratis plek. Dank aan de gemeente.
Prachtige c.pl.met veel ruimte.Heerlijk op het vrije veld gestaan.Sanitair prima. Mooie fiets omgeving.
Prima c.p. met vriendelijke beheerder.Bezoek aan kasteel en historisch gedeelte van Peniscola is een aanrader.Goede fietsmogelijkheden in de omgeving. Vlak bij strand.
Mooie c.pl.in wording in een mooie omgeving.Als je van rust houdt is het hier prima vertoeven.Prettige ontvangst.Goede fiets mogelijkheden,naar Pinoso met de fiets is prima te doen.Dorine en Patrick succes,wij komen zeker terug. Klaas en Dorien.
Prima plek voor paar dagen.Alles is aanwezig en schoon behalve de loosplek.Met de fiets naar Murcia is goed te doen.Wel last van honden geblaf.
Bij toeval kwamen wij hier terecht en hebben op de 2e etage gestaan met prachtig uitzicht op zee. Zeer vriendelijke ontvangst. Zullen deze c.plek zeker weer aandoen.
Prima c.pl.met mooie boerdeij winkel met heerlijke produkten.Hebben hier 2 dgn.gestaan om met de fiets Gerona te bezoeken(15 km)We hebben hier heerlijk geslapen en totaal geen last v.d.boerderij geluiden. Komen zeker terug bij heen/terugreis naar het zuiden.
Prima c.plek met gebruik van zeer schone douche/toilet in scheidsrechterskamer. Heerlijk gegeten bij restaurant de Oase.Waar een klein dorp groot in kan zijn.Top!!!
Wij wonen hier vlak in de buurt en hebben hier 4 nachten met veel plezier gestaan.Prachtige,zeer schone en mooi aangelegde en goed onderhouden c.pl. Zouden er meer van moeten zijn.Zou meer dan 5 sterren willen geven.Wij hebben ons niet gestoord aan het verkeer op de weg. Echt een aanrader.
Sitecode: 92011
Prima,rustige en ruime c.plaats. Betaling niet meer met envelop maar via link in campercontakt(klik op check in) Mooie fiets omgeving en op fiets afstand van Obelink in Winterswijk.
Op doorreis al meerdere malen gestaan op deze mooi aangelegde/rustige c.pl.aan kl.meertje. Gemeente bedanktvoor deze gratis c.pl.
Uitstekende c.pl.om op loopafstand de mooie historische stad te bezoeken.Wij stonden op don.en vrij.nacht en hebben geen overlast ondervonden.Aanrader. Gemeente bedankt👍
Prima gratis overnachtingsplek voor doorreis.Wij hebben hier al meerdere keren zeer rustiig gestaan.Ook gratis water en loosmogelijlheid.Dank aan de gemeente.
Wij stonden met ong.25 campers op grote parkeerplaats gelegen naast de palmbomen vlakbij strand.Er kwam een soort van Portugese BOA langs dat wij gerust konden blijven staan mits geen campinggedrag anders zou door politie een flinke boete gegeven kunnen worden.Voorzieningen zijn gesloten.Op loopafstand van mooie/gezellige vissersplaats.
Zeer mooie/kleine/schone en betaalbare Franse camping. Wanneer wij in de buurt zijn,komen we zeker terug.
Wij stonden zelf niet op deze c.pl.maar wilden even kijken en zagen dat kennissen hier stonden en bleven paar uurtjes voor een kopje koffie.Er kwam wel iemand v.d.c.pl. langs om € 5. p.p. te innen.Wij willen best iets betalen maar vinden €5. p.p.wel erg veel.Wij zullen deze c.pl.dan ook overslaan.
Al vele malen geweest.Prachtige/zeer schone c.pl.met zicht op de vele ooievaars.Vriendelijke ontvangst.Gezellig stadje waar het nodige is te zien.Mooie fiets omgeving.We blijven terug komen.
Leuke maar wel een beetje rommelige c.pl.waar je wel prima kunt staan.Douche/toilet niet gebruikt want dat hebben we in de camper.Vriendelijke Engelse beheerder.Heerlijk gegeten in naast gelegen stationnetje.Dagje met trein naar Lagos is een aanrader, €1.10 enkele reis,kaartje kopen in de trein.Mooie fietstochtjes gemaakt naar Portimao/Alvor/Ferragudo/Carvoeiro en is met E bike goed te doen.
Wat een mooi aangelegde,vrij nieuwe c.pl.boven op een heuvel met prachtig uitzicht.Top!!Wij waren hier ook in okt. 22. Zeer vriendelijke ontvangst en je kunt heerlijke broodjes bestellen en verkoop van erg lekkere aardbeien.Fantastische fiets omgeving.Wij komen zeker terug.
We kwamen hier eergister om 14.30u aan en receptie en slagboom was en bleef gesloten.Inmiddels stonden er al wel 12 campers te wachten maar er kwam niemand opdagen en geen van allen kon c.pl.op.Wij en de meeste andere campers hebben naast gr.schuur en op pad bij receptie overnacht.Wij zijn de vlgd.dag vertrokken.Het is dat Villa Real een leuke plaats is maar c.pl.is nog steeds erg verpauperd/rommelig.
c.pl.was vol.maar we mochten vooraan op wachtplek naast terras staan.Vlgd.dag kwam er plaats vrij. C.pl.met alle voorz.en gezellig terras.Erg leuke plaats met mooie boulevard.Bakker vlakbij.Mooie fiets omgeving.
c.pl.was vol,maar we hebben op naast gelegen stuk gestaan waar ook wel ong.20 campers stonden.Prima overnachtingsplek.Geen voorz.Na 22.00u rustig.Nevada winkelcentrum is prachtig.Met fiets Granada bezocht 8km.Met city treintje door stad,erg leuk.Arabische buurt Alcosain is een aanrader.
Kwamen hier om 11u en om 12u met E bike naar Acces Nord gefietst,18km dit is goed te doen(5 kwartier)wel paar klimmetjes,om te informeren bij kassa voor ticket voor wandeling Caminito del Rey.Gelukt(zonder online reservering) en konden dezelfde middag om 15u met groep +gids meelopen.Fantastisch!!C.pl.prima,dank a.d.gemeente voor deze schone plek met gratis voorz.en mooi gezellig/schoon dorp en leuke eet/drink gelegenheid.
Prima overnachtingspl.We kwamen na de middag en c.pl.was vol maar we hebben prima gestaan op naast gelegen parkeerpl.waar nog ong.25 campers stonden.Rondom c.pl.mooi winkelcentrum/Aldi/Ikea enz.Murcia op 6 km.met fiets bezocht.
Prachtig aangelegde c.pl.achter restaurant op een bijzondere locatie in Texas style.Omdat c.pl.nog niet helemaal klaar is kun je staan voor € 5 p.n.TOP!! Beheerder vertelde dat vergunning voor afbouw binnen is.In weekend s middags genoten van live bandje.In restaurant heerlijk genoten van spare ribs/kipspies/gamba s,drankjes goedkoop b.v.glas w.wijn €1.75.Als alles klaar is zal het erg mooi worden en wordt het €15 p.n.Echt een aanrader.
Prima c.pl.met ruime plekken.Goede ontvangst.Prijzen hierboven vermeld kloppen niet wij betaalden p.n. € 13. incl.stoom.
3 overnachtingen gedaan en met fiets,6km,Dali museum in Fiqueras bezocht.Mooi groot grasveld waar je prima kunt staan.Gelukkig hebben wij eigen voorziening in camper want sanitair is belabberd en ondermaats.Vriendelijke ontvangst.
Prima overnachtingspl.Erg vriendelijke beheerder.Alle reviews kloppen.
Prima overnachtingsplaats voor doorreis. Klein dorpje met goede bakker om de hoek.Geen kerkklokken gehoord.
Keurig verzorgde c.pl. Vriendelijke ontvangst.Wij hebben hier 5 nachten met plezier gestaan.Gelukkig GEEN sanitair,dus toch een c.pl. en geen camping.Houden zo! Prachtige fiets omgeving en zeker langs de Bocholter AA naar Bocholt.
Prima verzorgde camperplaats en alle voorzieningen werken goed..Wij waren hier 16-3. Op loopafstand naar gezellig centrum.Aanrader.
Hebben hier jaren geleden ook al eens gestaan.Kwamen nu in donker aan,slagboom stond open en hebben 1 nacht gestaan.Prima plek.
Nog steeds gesloten.Erg jammer!!!, Lagos is een prachtig/gezellig stadje.Een bezoek a.d. Ponte Piedade mag je niet missen.
We komen elk najaar en hebben hier 2 weken gestaan.Super schone c.pl.met zicht op vele ooievaars.Waterkraan op de plek.Leuke stadje.
Prima plek voor overnachting en we voelden ons zeker wel veilig.Er stonden nog 6 campers meer.
Wij zijn helemaal mee eens met de review van 31-10 van,de Hegge.Ook wij konden rond 12u de c.pl.niet op want t was vol.Hebben 1 nacht ergens anders gestaan om het de vlgd.ochtend nogmaals te proberen want het is wel een geweldig mooie/schone plek.Gelukt en hebben hier enkele dgn.met plezier gestaan.Wel hebben we gemerkt dat er gereserveerd wordt van mensen die op de 2 andere c.pl.in Tavira en Silves staan om zo verzekerd te zijn van een plek.
Sitecode: 71967
Vriendelijke ontvangst.Voor nood 1 nacht gestaan.Rommelige c.pl.met veel long stayers met campers en caravans.Nieuwe kleine en schone kiosk waar je heerlijk kunt zitten voor een drankje.Wasmachine+droger aanwezig.
Wij stonden voor het grote gesloten hek(waar wij al niet zo van houden want het geeft je een opgesloten gevoel)maar we wilden het toch proberen.Er hing een bord a.h.hek dat je moest aanbellen of 06 nr moest bellen(wel raar)maar tevergeefs,geen reaktie.Dus maar op zoek naar c.pl.zonder een gesloten hek.
Paar dgn gestaan om het gezellige plaatsje te kunnen bezoeken.Maar op c.pl.en erom heen en bij de loosplaats ligt veel vuil en rommel en dit is al jaren zo.Erg veel last van vliegen.
Een top c.pl.Deze organisatie weet mooie c.plaatsen met ruime plekken aan te leggen net als in Falesia en Silves.Zeer schoon en heel vriendelijk personeel.Totaal geen hinder v.d.trein. Tavira is een mooie stad om te bezoeken.Wij komen zeker terug.
Bij politiebureau geinformeerd en kreeg van een strenge agent te horen dat je er wel mag staan maar beslist geen stoel buiten mag zetten.Hebben toen 1 nacht op de camping gestaan en de vlgd.dag de camper achter politiebureau gezet en de bijzondere westernplaats bezocht met alleen maar zandwegen.Heel apart.
Een juweel van een plek!!!Hebben hier 4 dgn.gestaan direkt aan meer.C.pl.is nog gesloten er waren mannen in sani a.h.werk en het wordt een betaalde plek.Op de vraag wanneer c.pl.open zou gaan,begreep hij dit niet.GNR kwam n keer langs rijden.Waterkraan en buitendouche onder de bomen bij container is te gebruiken.Dorp op 3km afstand.
Prima c.plek.Wij stonden met nog 4 andere campers. w.c.stort schoon.Leuk kl.plaatsje.Dat dit kl. dorp toch zo n mooi aangelegde c.pl.heeft,top.
We hebben deze plek al meerdere keren aangedaan voor tussenstop naar het zuiden.Dorpje is wat uitgestorven maar het heeft een zeer mooie/schone c.plek aan een kl.meertje en heerlijk rustig met dank a.d.gemeente.
6 nachten op deze mooie/keurig verzorgde c.pl. gestaan.Zeer vriendelijke onvangst.Gezellig centrum en mooie fiets omgeving. "de Keizers"
Rommelige c.pl.met onverzorgde jeu des boules baan.Met vlagen onaangename geur van de naast gelegen varkensboer.Wel mooie fiets omgeving.Prijs/kwaliteit te duur. Steempie.
Hemelvaart weekend gestaan.Mooie nieuwe c.pl.gerund door 2 jonge mensen met veel passie en inzet.Genoten v.d.geweldige spare ribs die door kok Agtmael op de c.pl.werd klaargemaakt en gebracht bij de camper.Mooie fiets/wandelroutes.Prachtige basiliek in Oudenbosch op 5km v.d.c.pl.Een aanrader om te bezichtigen. Manon en Johnno bedankt en veel succes. "de Keizers"