@luzmic
Lid van Campercontact sinds 2020
Uitstekende lucht, licht, water en afvoer, 8 vlakke onverharde plaatsen met ruimte voor luifel, grenzend aan de sportfaciliteiten (voetbal, volleybal, basketbal, zwembad, fietsen, enz.), zeer rustig 's nachts, mogelijkheid om de badkamers te gebruiken op het sportveld. Niet echt dicht bij het stadscentrum (400 m met een beetje klimmen). Kosten € 7,00 per dag te betalen aan de VVV of aan de beheerders van het sportveld of aan de controleur bij langskomen
Zeer grote gemengde parkeerplaats. Zonder enige service maar rustig en dicht bij het centrum (ook te voet of met de fiets). Mogelijkheid tot betaling met de app (Easypark) zowel voor een hele dag (€ 3,00) als voor breuken (€ 0,60 / u). Parkeren is uitdrukkelijk toegestaan.
Veel te verbeteren. De plaatsen zijn ongelijk (geplaveid met EE; op vuil - plassen en modder als het regent - met EE, op vuil en grind zonder EE). Betaling alleen voor volledige 24 uur (geen breuken) met automaat (contant en pinautomaat, geen app). Elektriciteit betalen met prepaidkaart, af te halen in een restaurant (als u 's nachts arriveert, geen aansluiting). Grenzend aan houtopslag.
Voordelen: gratis; heel dicht bij het centrum; heel dicht bij het kasteel; bij de Cascade-zwembaden; nabij het pad van de S. Francesco-watervallen; grenzend aan de speeltuin; rustig Nadelen: vuil en oneffen grond; geen water; geen afvoeren; geen schaduw.
Zeer goede ligging, met gras begroeide grond (met wat vuil), handige elektrische aansluiting. Vernieuwde laad- / los- / wasruimte. Badkamer 24 uur per dag beschikbaar in de aangrenzende bar. Douchen mogelijk tegen betaling. Verkrijgbaar in "fallback" -oplossingen, zelfs in het geval van een full house. Dichtbij supermarkt, bakker, slager, manege, tennisbanen, bushalte.
Het gebied komt overeen met de parkeerplaats P1, bij de ingang van de vallei. Helaas is het sinds 2015 bij gemeentelijke verordening gesloten en is de toegang geblokkeerd. Een onverhard terrein zonder voorzieningen naast de parkeerplaats blijft toegankelijk, waar een tiental kampeerders plaats kunnen vinden en overnachtingsmogelijkheden worden getolereerd.
Betonnen vierkant, zonder specifieke hellingen. Verbeterde afvoercockpit, wisselmachine voor parkeermeter. Betaling ook met Easypark, Mycicero, Telepass betaalapp. Grenzend aan Ansiei-stroom, funbob, avonturenpark, fietspad, fietsverhuur, pizzeria, skipistes. Geen schaduw, geen elektriciteitskolommen, vrij drukke omgeving gedurende de dag. Prijs: € 3,00 / uur € 20,00 / dag.
Zeer mooie en uitgeruste boerderij, ook voor kinderen, met catering en vertrek voor mooie excursies. De hoffelijke eigenaren staan parkeren toe op een vlak grind / gras gemengd terrein, watervoorziening en elektrische aansluiting. Omdat alles gratis is, hebben we geen luifel, stoelen etc. uitgetrokken. om de gastvrijheid niet te misbruiken.
CP enige tijd verlaten. Er is een kolom, niet meer functioneel, met het muntmechanisme voor betaling in lire !!! De waterkraan werkt niet en daarom kan er niets worden afgespoeld (noch de afvoer, noch de stortbak). Maar de put voor de afvoer van het zwarte water is bruikbaar en er is een rooster om het grijze water af te voeren.
Rustige locatie, dicht bij het stadscentrum en zeer dicht bij sportfaciliteiten. Schoon gebied, goede vloeren, goede verlichting, speeltuin voor kinderen. Grijs waterafvoer ok, cassettedrain geblokkeerd en gesloten met een sifon zonder handvat.
Aangekomen in Barcis na middernacht, en vond de gemeentelijke parkeerplaats helemaal vol, ik probeerde de camping te bellen waar ze erg aardig waren en gaf me ruimte voor de nacht. Ik vertrok de volgende ochtend en zag dus niet veel van de camping, maar wat ik zag was uitstekend: locatie, netheid, plaatsen, verbindingen, diensten, hoffelijkheid.
zeer mooie rustplaats. Enorme plaatsen, schoon, uitstekende vloeren, individuele elektrische aansluitingen, afvoer voor grijs en zwart water, voorzieningen, uitstekende locatie aan het meer, aan de poorten van de stad Barcis. Het is zo mooi dat er in augustus alleen in de vroege ochtend ruimte is, dan is het allemaal bezet. Betaling per parkeermeter met alleen munten (14 euro in munten)
Echt aardig en weinig (schoon, rustig, goed gerund). Het is mogelijk om verschillende lokale gerechten te proeven (kaas, brood, vlees uit de vallei). Het is heel lastig om daar te komen: de camping is geen hoofdroute en de straat is smal en bochtig, maar het is het waard.
We kwamen aan op 27 juli om 19:00 uur, zonder reservering en we konden instappen. We geven een kant van de camping, tegenover het meer. Ik denk dat dat twee voor ons was om gasten te zijn die 'alleen maar nacht' waren. Misschien niet onze eerste keus. De camping is schoon en goed gerund. Er is ook een kleine winkel met wat lekkers voor het ontbijt (vers brood, verse melk, ook cackes). Het eten in het restaurant is vrij goed, maar er is weinig keuze op het menu. Dezelfde paar mensen (een familie?) Lijken de receptie, het restaurant, de winkel, dus je gaat een beetje op het einde is dat geen groot probleem.
Piazzale in het industriegebied. Alleen goed als een stop op een reis. De elektriciteitskolommen zijn ondermaats (slechts 4 uitgangen op 6 voor elke kolom) en het is erg moeilijk om een gratis te vinden. Handig is de Mc Donalds een paar meter.
We verbleven op 30.4.2018 als uitvalsbasis om Legoland te bezoeken (10 minuten met de auto of te voet naar het centrum van Gunzburg waar een shuttlebus is). Het veld was vol maar we vonden een plaats. Perfect. Rustige en aangename omgeving. In de sluitingsperioden van het aangrenzende zwembad / speeltuin (dit jaar begon het seizoen op 6.5.2018) is er geen bar / bistro / supermarkt bij de hand.