@luzy48
We waren hier eind augustus en konden zelf onze plek uitkiezen. De toiletten zijn schoon. Het zwembad is verfrissend en schoon; het zou ideaal zijn als je je na het zwemmen in een kleedkamer kon omkleden. 's Avonds was er karaoke en disco in het aangrenzende restaurant tot 23.30 uur, wat we wel vervelend vonden.
Ik corrigeer mijn typefout: de prijs is € 9,60. De locatie is ideaal voor een bezoek aan de stad en de thermen.
De camping is centraal gelegen, biedt plaats aan 12 campers, is rustig en schaduwrijk onder kastanjebomen. Elektriciteit 1€/1kw. Tarief 19 € incl. Vee- en toeristenbelasting. Water tegen betaling. De thermale baden zijn te voet in 10 minuten te bereiken. Wij verbleven hier 3 dagen en kunnen deze plek van harte aanbevelen.
De locatie is idyllisch, maar gedurende de dag veel verkeer (Hochtaunusstraße), 's avonds en' s nachts vrij rustig. Geen winkels of restaurants in de directe omgeving. Registratie op basis van vertrouwen - maar dat is vanzelfsprekend voor Camper! Overnachting prijs 12 €. Sanitaire voorzieningen (elk 2 toiletten en 1 douche voor dames / heren) zijn schoon, V + E-station gratis voor campers. WLAN werkte nauwelijks, slechte ontvangst. Elektriciteit kost € 0,50, genoeg voor ons voor ongeveer 6 - 8 uur. Geen vaste parcelling, geen grind (weide). We gebruikten de ruimte voor een overnachting na een bezoek aan het Hessenpark. .
Een nieuwe, kleine parkeerplaats, centraal gelegen. Supermarkt in de buurt. Gunstig uitgangspunt om het absoluut bezienswaardige Celtic Museum op Glauberg te bezoeken. Locatie direct aan de trein / overgang een beetje lawaaierig wanneer de treinen aankomen. Exploitant erg vriendelijk en meegaand. Elektriciteit en water beschikbaar, geen verwijderingsmogelijkheden. Geen sanitaire voorzieningen. Prijs / prestatie verhouding in volgorde. We raden het aan voor een kort verblijf en zouden teruggaan.
Kamperen is buiten de stad, vlakbij een snelweg. Meestal stacaravans met permanente campers. Schone sanitaire voorzieningen.