@m-en-s
- 2011
leuke plek op camping het Reestdal. 10 euro per camper op basis van 2 personen excl toeristenbelasting extra personen 5 euro excl toeristenbelasting. gebruik douche/warm water middels pasje die je tegen borg aanschaft. buitenzwembad verwarmd met zonnecollectoren. Camping recent overgenomen door nieuwe eigenaren. Aardige behulpzame eigenaren.

prima plek met mooi uitzicht en bootjes kijken! geen voorzieningen maar dat hoeft ook niet (wel openbaar toilet op 500 meter afstand) mooi dicht bij centrum met alle winkels die noodzakelijk zijn. Strand op loopafstand. Wel op tijd komen want vol=vol. Wordt ook actief op gehandhaafd.
mooie plek 8 euro van 9-21 uur, nacht gratis. stroom aanwezig tegen betaling. op loopafstand van heel gezellig centrum. gratis water en loosput aanwezig.
Ontzettend aardige eigenaren. Ze zijn nog maar sinds juni open maar hebben het erg goed voor elkaar. De kinderen mochten met de kittens spelen en het paard aaien. Erg nette plekken. Mooie omgeving om te fietsen. Erg gezellig kampvuur. Wij komen zeker nog een keer terug.
nette cp. 15 euro vriendelijk ontvangst, dus niet de ervaring van vorige reviews. blauwe toilet op cp is van gemeente dus niet van camping. toilet camping schoon, gebruik douche 1 euro. klein strandje bij Waddenzee. leuk voor een nacht. visrestaurant dichtbij en voor kleine boodschap in kantine camping. leuk klein stukje fietsen, zeehonden spotten.
ruime cp leuk om een keer te waterskiën. gezellig steakhouse voor de cp. niet gezien dat toiletten schoon gemaakt werden. deze zijn toegankelijk middels een code.
aardige havenmeester. gratis douche en toilet. Heel dicht bij mooi centrum. zeker de moeite waard hier te gaan winkelen. loopt via mac rechtdoor het centrum in.
super zo aan het water staan. douche toilet gratis met kaart bereikbaar. pop-up winkeltjes zoals wijnwinkel en ijs en koffieshop. aan kant van cp gezellige frietkraam. havenkantoor aan overkant bij de blauwe toren, over brug te bereiken. overdag toilet voor dagrecreatie te gebruiken, 's avonds niet. 10 per nacht excl toeristenbelasting. stroom en water via paal, betaling 1 euro munten.

wat een mooi rustgevig plekje. heerlijk aan het water. genoeg schaduw. sanizuil aanwezig. picknicktafels en prullenbakken. een pluim voor deze gemeente.
Deze kan verwijderd worden. Verboden voor campers
Alleen overdag mag je hier staan
Niets bijzonders. Hadden wel veilig gevoel, dus wel een nacht gestaan. Wandelen over boulevard gezellig. Wat terrasjes. Niet echt winkels.
Wat een mooie plek, pal aan de zee. Heel gezellig centrum, op loopafstand. Gebouw met wc, wastafel en douche in 1. Douche is koud. Geen stroom, wel plek voor grijswater.
Sitecode: 20141
nette cp bij camping. super vriendelijk ontvangst en genoeg te doen voor de kinderen. prijs 18 euro in hoogseizoen, 12 in laagseizoen. snackbar, binnenspeeltuin, buitenzwembad, animatie. dicht bij supermarkt. en camperzaak. sanitair is heel schoon
mooi schoon en netjes. super vriendelijk ontvangst. op de fiets binnen 15 min in centrum roermond. prijs 20 p.n. 5,- voor stroom. gebruik sanitair 5,- p.p.p.n.
mooie cp voor doorreis bij camper zaak. stonden ruim 50 campers en caravans. heel netjes allemaal. 200 m gezellig outletcenter met eetgelegenheden. mc donalds op loopafstand. op cp is servicestation, schoon water 0,10 per 10 ltr en stroom tegen betaling 1 euro voor 3 uur. helaas geen prullenbak.
nette camping. vriendelijk ontvangst. Engelstalig. schoon sanitair en douchegordijn voor douche. werkt met muntjes. kunt zelf een plek uitzoeken. zwemwater met klein glijbaantje erin. 430 kroon vier personen en hond. wij hadden wel gratis WiFi. geen mogelijkheid voor grijs afvalwater te lozen. restaurant ziet er gezellig uit vanaf buiten gezien. speeltoestellen gericht op hele jonge kinderen.
wij waren hier een nacht in het weekend. camping was helemaal vol. super gezellig met live muziek. centrum is lopend makkelijk te doen. leuk centrum. schoon sanitair. geen gordijn of deur voor de douche. deze camping is een aanrader.
mooie plek vooral met kinderen tot een jaar of 8/9. wij betaalden 640 kroon voor 4 pers. en hond. zwembad is gericht op kleine kinderen.
heerlijke camping met heel mooi weer. aardig ontvangst. zelf plek uitzoeken. wij stonden aan het beekje. zouden 1 nacht blijven maar werden er drie. douche zonder deur of gordijn en vanaf 16.30-10 u warm water. restaurant en klein winkeltje. aan de andere kant van het water iets op de heuvel zit een zwembadje met hetzelfde water als het beekje.
engelstalig. niet heel bijzonder. sanitair is prima. deur voor wc en gordijn voor de douche 20 kroon. klein speeltuintje en tafeltennis. naast de camping midgetgolf, waterfietsen en een barretje. klein beetje omhoog klimmen kom je in het dorp 500mtr. hier is een supermarkt, restaurantjes en een paar chinese winkeltjes. wel gezellig en goed eten. omgeving is mooi om te fietsen of wandelen.
echt heel dicht bij het centrum. voor 100 kronen kun je hier overnachten van 20 uur tot 10 uur. overdag moet er per uur betaald worden. we hebben geen last gehad van de bussen. er is ook een stuk gras waar je de camper op kunt zetten. dan sta je wat beschut. het is een heel toeristisch plaatsje maar zeker de moeite waard. veel te zien. we hebben geen onveilig gevoel gehad op de cp.
Sitecode: 51928
dure camping moesten voor 1 nacht voor vier personen 640 kroon betalen. dat hebben we nog niet meegemaakt in Tsjechie. schone net toiletgebouw met deuren die op slot kunnen. voor de speelattributen op het water moet betaald worden. wel mooi water en super mooi uitzicht.
erg leuke plek. mooie prijs. ideaal voor gezin met kinderen. mooie wandelingen samen met de hond daar.