@m.holtman
Wauw regelmatig langs gefietst, nu eindelijk op de camperplaats. Super netjes,mooie verharde plaatsen, sanitair top en een hele mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. winkels dichtbij en op de camping zelf kun je patat ed kopen .
Voor mij de schoonste,gezelligste naturistenvereniging in Nederland. Elke morgen mogelijkheid om anderen te ontmoeten bij de koffie/thee moment,op zaterdag de sauna. Donderdagavond film .....heerlijk natuur water om te zwemmen en mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
wat een feest om hier te mogen staan. De sfeer is goed,je kunt zo het bos in fietsen of wandelen. Sanitair,de schoonste die ik tot nu toe heb gezien. Ga zo door en ook succes met jullie pipowagen met hottub
camperplaats bij een boerderij. Overdag hoor je de vogels en 's nachts is het echt donker. Toilet goed schoon,helaas douche door renovatie niet beschikbaar. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. Winkels 2,5 km verder. Het zou fijn zijn dat om het toiletgebouw opgeruimd wordt.
Camperplaats in het mooie Appelscha. Je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen.Sanitair kun je door een code openen. Internet is zeer goed.
wauw wat een mooie plek,goeie sfeer,super schoon sanitair en de internet is uitmuntend. Een 10 krijgen jullie. Fietsen en wandelen vanaf camperplaats,mooi dorp met winkels en eetgelegenheden.Het is een stuk rijden,maar weet zeker dat ik weer kom. Super bedankt
Wauw wat een super mooie,schone camperplaats. Ook fijn dat ik maar voor 1 persoon hoef betalen. Kom zeker vaker terug groetjes Margriet
Wat was het heerlijk,om met mijn net aangeschafte Mercedes Sprinter bij je te overnachten Frans. Dank voor hulp met draaien stoelen, de luifel enz. Ook sauna was top. Kom graag volgend weekend nog een keer 2 nachten langs…..en oh ja ,fietsen en wandelen kan ook uitstekend vanaf de camperplaats, groetjes Margriet
dank voor 2 dagen rust,gastvrijheid, schone toiletten, zwemwater voor je camper en vrij uitzicht over de velden en de vele bootjes die voor bij komen. Komen zeker een keer weer terug. Groetjes Frans en Mar
Heerlijke camping, met een ven waar je in kunt zwemmen of afkoelen na de sauna. De nieuwe eigenaren zijn goed bezig met dingen vernieuwen. Kom elk jaar weer terug om een weekje te genieten.
Een vijver in het midden en de campers erom heen. Super Frans. Schoon sanitair. Heerlijke eitjes. Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen. De sauna is top. Kom snel weer een keer genieten.
wauw wat een top plek om met de camper te staan, wat een rust. Heerlijk gegeten voor een nette prijs. Komen zeker een keer weer terug, groetjes F&M