@m.roggema
- Ander
- Buscamper
Sitecode: 20339
fantastische camping met ook een 5 sterren prijs. mooie stranden
mooie camping met goed sanitair. goede plek om de omgeving te verkennen op de fiets . Tarieven zijn duidelijk vermeld.
mooie camping met vriendelijke eigenaren. minimale voorzieningen maar mooie beschutte plekken. vlak bij een mooi strand . goede prijs kwaliteit verhouding. brood service aanwezig sanitairgebouw in orde maar klein. kortom voor ons een prima camping.
fantastische camping. vriendelijke mensen en mooie grote plekken. fantastische uitzichten over zee.
fantastische camping . schoon sanitair. mooie ligging aan de Waal. zeer aan te bevelen
mooie camping met fantastisch uitzicht over het fjord. alle voorzieningen aanwezig . mooie plakken
mooie camping met goede voorzieningen en uitstekend sanitair.
mooie camping met alle voorzieningen.
hier kun je nog kamperen zoals het hoort. prima camping met alles wat je nodig hebt . mooie omgeving met de supermarkt en bakker om de hoek. otters gespot tijdens fietstocht.
fantastische plek met ruime plaatsen. Nieuwe eigenaren met mooie plannen. zeker een aanrader om hier te staan voor bezoek Emmen en de mooie fietsroutes in de omgeving.
Sitecode: 19251
mooie camping met ruime plekken. dicht bij de strandboulevard die langs de kust naar Duinkerken loopt.3 dagen gestaan.
mooie camping met prima voorzieningen.
super mooie camping met alle voorzieningen op de plek. sanitair mooi en superschoon. we komen hier zeker weer. strand op loopafstand.
prima eenvoudige camping met fantastische omgeving. rustig en gemoedelijk.
Sitecode: 19251
goede camping . prima plaatsen en vriendelijke mensen. sanitair schoon en douches prima en gratis. Strand op loopafstand en prachtige boulevard.
Mooie locatie met fantastisch meertje. goede en schone voorzieningen incl zwembad
Super locatie en mooie camping. fantastisch uitzicht over de zee. vriendelijk ontvangst
mooie camperlocatie met veel voorzieningen.Goede voorzieningen Echter voor bijna alles moet betaald worden. goede uitvalbasis om de omgeving te verkennen