@maar1nachtje

Vorig jaar al op deze kleine camping gestaan. Prima plek langs het kanaal waar boten langs komen en soms ook aanleggen voor overnachting. Plaatsen met heggen. Zon en schaduw. Schoon maar eenvoudig sanitair. Omgeven door landerijen waarop gewerkt wordt. Kilometers lang fietspad langs het kanaal, dus vlak. €8 p.n. voor camperbusje met 2 personen zonder electra ( hebben zonnepaneel op dak)

2 nachten gestaan. Prima plek om naar Langres te fietsen. Kerkklok om de hoek. Dus oordopjes mee. €9,90 per nacht voor camperbusje met 2 personen. Zonder electra, want we hebben een zonnepaneel op het dak.

Bij aankomst is niemand aanwezig. Heel gedoe om de camping op te komen. Uiteindelijk kwam er een zeer vriendelijke dame ons een "toegangssleutel" brengen voor de poort. Er was maar 1 douche open. Die was uitstekend. Toiletten waren vies. Afwasplek en wasplek ook niet schoon. Kampeerplaatsen zijn ruim. €10 voor camperbusje zonder electra.

Boscamping. Redelijk rustig aan een kleine weg naar de Chapelle. Wij kwamen aan op een lege camping via dubbelspoor aarden weggetje. Camping wordt goed aangegeven. Prima douches en wc's met wc papier. Alles schoon en netjes. Ook de afwasruimte. Eigenaar komt ' s avonds langs. Wij betaalden voor een camperbusje met 2 personen zonder electra (we hebben een zonnepaneel) €12 per nacht.