@maarten68
Verzorgingsplek inderdaad aan de overkant. Cassette wordt mooi schoongemaakt en het grijze water kan in het toilet. Geen schoon water op deze plek maar bij het tankstation ST1 kan je binnen de watersleutel vragen en dan gratis aan de achterkant van het gebouw (naast de wasstraat) water halen.
Mooie plek aan de snelweg. Om er te komen hebben wij gebruik gemaakt van de draaiplekken (vändplats). Grijswater afgevoerd met een emmer, schoonwater gevuld met een gieter, kraan zit aan de zijkant van het gebouw en geeft per keer 1 liter koud water. En de wc cassette in de aparte ruimte kunnen legen. Keurige plek, blij met de verwijzing😃 5 km verderop zit er een aan de kant richting Finland 😅
Prachtige plek aan de Botnische golf. Voor een overnachting betaal je 100 DK. Je mag niet je toilet hier legen
vanavond aangekomen op de aangegeven plek, overal hangen bordjes met verboden te overnachten. Hier weggegaan ondanks de prachtige en gezellige omgeving. Ook op de parkeerplaats achter het restaurant bleef geen enkele camper staan. Wij denken dat de tijd van overnachten hier voorbij is.
Fantastisch uitzicht op de haven waar ze aan boorplatformen aan het werk zijn. Uitzicht een 10. Cp niet bijzonder, gras en redelijk vlak. Bij ingang staat dat ze 7 pond vragen voor een overnachting. Bij de aanwezige meneer gebracht maar die zei dat ze het later op kwamen halen.... niemand gezien en bij vertrek ook niemand aanwezig.....
Overnachten op de parkeerplaats (betaald 5,-p) is niet toegestaan. Maar overnachten op de openbare parkeerplaats is voor 1 nacht toegestaan (zie het briefje van het Helix team).
Mooie camperplek, lekker geluncht bij het naast gelegen restaurant. Vervolgens was er bij de snackbar de gelegenheid om pony te rijden. Lekker geslapen naast de stromende beek.
Fantastische plek, zeker voor herhaling vatbaar!!
Super plek. Gratis, mooi uitzicht over het fjord. Voor de liefhebbers een restaurant om lekker te eten of mee te nemen. Zelfs nog een supermarkt.
Schoon sanitair, lekkere regendouche 4 min voor €1; wasmachine €2, wasdroger €2. Vanaf de camperplaats een klein stukje lopen, over het hek klimmen (speciale plek voor gemaakt), tussen de schapen door de dijk op. En dan een mooi uitzicht op Bremerhaven. Voor de kinderen is er een trampoline.