@maddierx
Handig om de stad te bezoeken. Moeilijk maar niet gedragen en de vuilnisbakken overvol. Een bordje zegt dat je de camping op Camping Vauban kunt gebruiken voor € 5. Bergues is een gezellige stad met een grote en levendige markt op maandagochtend. De lucht was vol op een zondagavond in juli.
Sitecode: 20290
Aangename goed onderhouden aire op een geweldige locatie aan de rivier. Watten is een leuke, vriendelijke stad met drie bakkers en een kleine supermarkt. Goede wandelingen langs de rivier de Aa. We verbleven met tien andere busjes voordat we de zeventig mijl naar de veerboot van Zeebrugge reden.
Sitecode: 52090
Aantrekkelijke camping met keuze uit zon en schaduw. Schoon modern sanitairgebouw. We hadden een vlakke met gras begroeid veld met hagen aan drie zijden en water en elektriciteit in de buurt. De manager was vriendelijk en behulpzaam en u kunt brood en croissants krijgen van 8 uur als de dag vóór bestelde. Mooier dan de aire, met ruimere plaatsen, en als u maar € 1 hebt, bent u beter gedouched.
Aantrekkelijke camping met met gras begroeide hellingen. Toiletten met stoelen, maar zonder papier, zeep of wasdroger. Goede douches. Vriendelijke informatieve bewakers Brood en croissants beschikbaar vanaf 7.30 uur indien besteld de avond ervoor. We betaalden € 16,14 per nacht inclusief elektriciteit. Guardienne moest de slagboom openen voor elke aankomst en vertrek vanwege reizigers die over de weg woonden. Iets meer dan 1 km lopen naar de stad.
Sitecode: 22009
We zijn hier net gestopt voor de lunch en wat een heerlijke plek is het. Het ene einde van de weg is niet wachten op grote busjes, maar u kunt aan de andere kant parkeren bij de sportschool in de buitenlucht, waar het is uitgezet met uw zijdeur met uitzicht op het meer. De borne is nog steeds hors service, maar je kunt nog steeds leegmaken. We zouden graag de nacht gebleven zijn, maar het was een beetje vroeg om te parkeren.
Mooie camping met met gras begroeide plaatsen tussen de volwassen bomen die schaduw en zon bieden. Vriendelijk onthaal open 's morgens en' s avonds, op andere tijden zelf. Goede douches en toiletten met zitjes en papier. Mehun is een aangenaam stadje met een kanaal en een rivier die door een aantrekkelijk park stroomt. Goede bakkers en een paar cafés. We betaalden € 12,44 per nacht inclusief elektriciteit.
Ik heb hier een stille nacht doorgebracht met een tiental andere busjes. Brioude is een levendige, aantrekkelijke stad. Als je de basiliek binnengaat, zijn er enkele geweldige moderne glas-in-loodramen. We gebruikten de drager niet als iemand, in plaats van een jeton te krijgen, had hun toiletcassette in de grijze waterafvoer geleegd en het was een walgelijke puinhoop. Ja, er zijn echt zulke smerige mensen in de buurt.
Leuke rustige aire. We waren blij met een schaduwrijk veld op een zeer warme dag. Meyras is een aantrekkelijk dorp, veel van de gebouwen hebben geschilderde fresco's. Er is een kleine winkel waar je vanaf 7.30 uur brood kunt kopen. De vergoeding van € 4 werd 's ochtends door een gemeentewerker geïnd.
Sitecode: 19642
Aangename aire. We kampeerden onder de platanen, want overal kon je jeu de boules spelen. Geweldig concert met een goede pop / rockband in aangrenzend park tot 23.00 uur. Handige mini-supermarkt aan het einde van de straat voor brood om 9.00 uur. Goed gratis gedragen. Bedankt Aspres-sur-Bruëch.
Aantrekkelijke site met wat schaduw. Vriendelijke ontvangst maar in de middag alleen geopend vanaf 15.30 uur en je hebt geen toegang tot de site zonder te boeken. Goed brood en croissants vanaf 8.30 uur indien besteld de dag ervoor. Handig voor de stad met een goede markt op donderdagochtend. Wandelingen voor alle niveaus van het dorp.
Modern servicepunt. De afvoer bevindt zich een beetje ver terug voor sommige busjes. Water € 2 jeton beschikbaar vanaf de camping wanneer open, anders van de Tourist Info in Névache een paar mijl verderop. Maar echt, waarom niet verblijven op de prachtige camping ernaast?
Mooie eenvoudige camping aan de rivier de Clare. Wandelingen voor alle niveaus van de site. Klein toiletgebouw met douches. Goede winkel 200m verkoopt brood dat elke ochtend open is. 16 elektrische punten. Receptie open 's ochtends en' s avonds, op andere tijden oprijden waar u maar wilt. Een geweldige site in een prachtige vallei.
Mooie aire, meer een camping, met staanplaatsen tussen bomen of in een open veld. Vriendelijk Engels sprekende manager. Druk in het weekend maar rustig 's nachts. Goed gedragen. Goede wandelingen vanaf de camping door bossen en bloemrijke weiden. € 15 inclusief elektriciteit en zeker de moeite waard.
Geweldig hotel met een prachtig uitzicht op de bergen dicht bij de stad, waar een goede bakker is. We hebben een rustige nacht gekampeerd naast de stroom. De gedragene heeft prachtig koud bergwater. Niemand heeft het bedrag van € 4,80 opgehaald, zodat iedereen een gratis nacht heeft gehad.
Zeer stil met slechts vier busjes op de snelweg. Slechts één afvoerpunt en vers water bevinden zich in een klein gebouw, dus het moet een probleem zijn wanneer de site bezet is. Prachtig uitzicht op de bergen en interessante wandelingen direct vanuit de Aire. Prijs is nu € 14 inclusief 10amp-elektriciteit.
We brachten hier een aangename paar nachten door, met de laatst overgebleven plaats op vrijdag, een veld op het lagere niveau met een goed stuk gras ervoor. Er zijn enkele mooie wandelingen langs het kanaal en langs de rivier de Doubs. Het is een zeer populaire spot met motorhomes die reizen tussen Duitsland en de Middellandse Zee en minstens twintig bestelwagens die wilden blijven, konden niet opschieten.
Een aantrekkelijke aire met gemarkeerde verhoudingen, elk met elektriciteit. Het is schoon en goed onderhouden, met bomen en bloemrijke bermen. Hoewel het naast het kanaal is, is er geen directe toegang tot het kanaal. € 13 inclusief elektriciteit en water is een beetje duur voor een Franse auto, maar nog steeds een stuk goedkoper dan kamperen in Groot-Brittannië. We brachten daar een rustige nacht door, de treinen waren helemaal niet storend.
De Aire is gelegen aan de N521 naast de arena aan de rand van de stad, dus het is handig voor de winkels en de oude stad. Er zijn 7 gemarkeerde plaatsen gescheiden door bomen, redelijk breed maar ze zijn te kort voor grote campers. De drager was modern en schoon, hoewel de kraanarmatuur te klein was voor onze slang. Er is een aparte kraan voor het spoelen van chemische toiletten. We brachten daar een stille nacht door.
Niet echt wat je een camperstop zou noemen, want er is geen grijs afval en het enige drinkwater is van de afwasbakken, maar het is een prachtige plek, ontspannen en vriendelijk, dus we verbleven voor 3 nachten en hebben er echt van genoten.
Een vriendelijke en behulpzame dame bij de receptie. Na regen blijven veel van de velden erg lang nat. Het is een handige plek voor een bezoek aan Évora met een bushalte net buiten de poort. Het punt van de camper is onvoldoende, zonder doorrijdbare afvoer en geen aparte kraan voor het spoelen van chemische toiletten. Er is echter wel een drive-over-afvoer op de autowasserette van de site. We betaalden iets meer dan € 17 inclusief elektriciteit.
We kwamen halverwege de middag aan en kregen de enige overgebleven ruimte, hoewel enkelen die later aankwamen langs de weg parkeerden. Een wandeling over de voetgangersbrug brengt je naar de stad met veel aantrekkelijke oude gebouwen. De Aire was schoon en goed verzorgd, met een goed gedragen en drive-over afvoer.
Een handige aire dicht bij de N4. We hadden een stille nacht met 10 andere busjes. We hebben het grijze afval opgevuld en geleegd, maar konden het toilet niet leegmaken. Brood uit de nabijgelegen bakkers was erg goed.
We brachten hier een rustige nacht door op weg naar het zuiden. De lucht wordt schoon gehouden en de lucht wordt ook gedragen, en het is allemaal gratis. De camping ernaast lijkt gesloten te zijn. Slechts een korte wandeling naar de rivier en een interessante opgraving van de Neanderthaler.
Het is een schone stille, goed verlichte ruimte met vlakke, niet-gemarkeerde verhoudingen. Er is geen elektriciteit maar er is vers water en grijs en zwart afval, maar er is geen aparte kraan voor het spoelen met chemicaliën. Het is ongeveer 1 km langs de rivier lopen naar de stad, die vrij aantrekkelijk is met een groot plein. Het is gratis en het is een handige tussenstop van en naar Santander.
Een mooie site, rustig en schoon niveau. We hadden de elektrische aansluiting, maar omdat het slechts 4 ampère was, gebruikten we de gasketel en de dieselverwarming en gebruikten we de hoofdgerechten voor de koelkast en laadden we de gadgets op. De gedragen is goed onderhouden en gemakkelijk te gebruiken. We zouden er weer blijven want het is zo handig voor de snelweg.