@madjoe
- 2018
Zwembad gaat volgens de receptie op 26 juni open. Normaal alleen in juli en augustus, maar vanwege warme weer een paar dagen eerder dus.
Al vaker in Mareuil geweest maar steeds op de camping gestaan, nu voor het eerst op de cp. Prima mooie plek! Bakker inmiddels dicht, van 9.15-12.15 brood bij postagentschap te krijgen. Toiletten zijn er nog steeds, maar erg vuil, dus eigenlijk niet te gebruiken (anders 5 sterren). Bij de andere cp in het dorp is idd een loosplek en sanizuil.
Sitecode: 101935
Wat een heetlijk campinkje, wat een aardige mensen. Stefan, Laura, Romana en Milan, bedankt! Advies: gebruik bij aanrijden (mn bij A89 vanuit Bordeaux) NIET GoogleMaps, maar de routebeschrijving zoals die op de website staat. Anders 15-20km over smalle binnendoor weggetjes.
In centrum zijn wel een bakker (zie foto) en een boucherie! En een kroeg met lekkere biertjes. En idd, msschn wat gedateerd maar wel mooi campinkje met aardige gastvrouw.
Mooie kleine rustige boerencamping en B&B met ontzettend vriendelijke en gastvrije eigenaren Carole en Michiel. Dichtbij mooi vestingstadje Groenlo (slechts 3,5km en niet 7,5) met van alles en nog wat: restaurants, winkels, musea. Dichtbij (4km) natuurparken De Leemputten en ZwillbrockerVenn (dld)
deze camping bestaat echt niet meer : zelf gezien en gevraagd aan een local. De review van tineke bierman van 19/5/23 moet dus over een andere camping gaan!
mooi, maar wel wat gedateerd campinkje. direct aan mooi strand, 2,5km van Vieste, koude douches, supermarktje aan de overkant. alleen italiaans sprekend. wij betaalden vandaag (31/5) €17 per nacht.
cp is er nog wel, maar is inderdaad (af)gesloten en niemand te bekennen.
Vanwege een 'evenement' de volgende dag mocht ik er niet staan (vreemd, want allerlei port. camperaars mochten er wel staan). Daarom bij de naast gelegen supermarkt Contente gestaan! Prima: gebruik gemaakt van hun toilet en 's ochtends een ontbijtje in het restaurant.
8 plekken inmiddels, en bij nood nog 4 plekken extra. Water, afvoer en vooral rust en prachtig uitzicht. Gratis.