@mafri020
Groot veld bij boerderij met vrij te kiezen plaatsen. Fantastisch uitzicht op zee. Schoon sanitair (verwarmt) zonder ramen. Bijzonder vriendelijke eigenaren. Goedkoop, slechts £15 voor 2 personen zonder elektra. Zeer rustig. Aanrader!
£23 voor 2 personen zonder elektra. Ruim terrein met mooi uitzicht op zee. Goed sanitair en vriendelijk ontvangst. Zeer rustig gelegen in mooie omgeving.
£20 voor 2 personen zonder elektra. Mooi aangelegde camping met mooi en schoon sanitair. Helaas langs drukke weg anders top. Zeer vriendelijk ontvangst.
£23,50 voor 2 personen zonder elektra incl. 2 douche muntjes. Zeer groot veld, open dus veel wind. Langs doorgaande weg maar wordt ‘s avonds rustiger. Mooi sanitair. Camper mag (gratis) op parkeerplaats blijven staan van eigenaar om wandeling te kunnen maken. Verderop betaald parkeren.
Sitecode: 71973
Prijs £24 voor 2 personen (kleine camper) zonder elektriciteit, alleen contant te betalen. Schoon sanitair. Rustig gelegen en zeezicht als je helemaal bovenaan staat.
Alles klopt nog, schoon sanitair (2x douche, 2x toilet), rustig. Prijs is inmiddels 25 pond voor kleine camper, 2 personen zonder stroom (april 2024)
Plek bestaat niet meer, verboden te kamperen. Na het meer een nieuwe camperplek. Voor een nacht €9,58 en water ook te betalen.