@mag72
Drie sterren omdat er geen water was en we de normale prijs betaalden; verder is de plek prima.
Sitecode: 20384
Het camperterrein is erg schoon en goed uitgerust. Houd er rekening mee dat elektriciteit extra kosten met zich meebrengt, dit staat niet vermeld op de website. Er is 's ochtends wat geluidsoverlast door het hondenpension ernaast.
cc-gebied waar we de tafel niet mogen weghalen als deze vol is, je bent niet ver van elkaar aanraken, dus ik wilde vluchten, maar we kwamen alleen om te parkeren en de stad te bekijken.
Perfecte plek om te overnachten, niet te vlak, maar met wiggen lukt het wel, een paar zwemmers. Geen voorzieningen
Dit gebied zou goed kunnen zijn, maar helaas werd er in de week van de beklimming gewerkt aan een huurterrein vlak naast de camping. Omdat we om 7:50 uur moesten vertrekken, werd de locatie verplaatst. De volgende dag werd er om 8:00 uur met een kettingzaag gewerkt om sparrenbomen om te zagen. Dit soort werkzaamheden zouden misschien ook buiten de maanden met toeristen gedaan kunnen worden. Bovendien is er niets te melden en betalen we dezelfde prijs als wanneer het rustig zou zijn. wij komen tot rust.
heel goed als je zelfstandig bent omdat er geen ruimte is met verbinding of voor iedereen? alles in een zeer aangenaam gazon geeft het een vleugje frisheid Zeer vriendelijke eigenaar spreekt Frans. sanitaire voorzieningen, twee zonnedouches, wastafel. prijs per nacht 21 euro strand aan de overkant van de straat.
er is. kreeg in plaats daarvan een hotel
5 sterren voor het vriendelijke personeel, de prijs met elektriciteit 33 euro per nacht, wat merkbaar is zijn de buitendouches, want na het strand zijn de plaatsen min of meer groot, net op het strand. naast.
vrij grote locatie afgebakend door hagen de prijs voor één nacht voor twee personen 37 euro als je met de kaart betaalt anders minus twee euro contant. de zee is niet ver, maar er zijn te veel mensen die oorlog voeren om je handdoek neer te kunnen leggen en het water is koud in tegenstelling tot het oosten.
we hebben er twee nachten doorgebracht, de eerste echt goed, de tweede een openluchtdisco iets verderop en de muziek tot 05.00 uur. het strand is fantastisch de prijs in augustus 27 euro plus 3 elektriciteit de douches 50 CT.
Ik geef maar 4 sterren omdat het vrij duur is en er een betalende douche is, de plaats is prachtig de prijs voor een slaapkamer van 7 m en twee personen 44 euro elektriciteit 5 euro er is een toilet met douche toilet wasmachine afwasbak de douche twee euro.
zeer aangename camping warm en vriendelijk welkom er is wat je nodig hebt voor de cc.
niets meer op deze plek
Ik vind de plaatsen wat krap als de buurman tv kijkt ben je bij hem, het mist breedte, sanitair de douches zijn net groot genoeg zeer vriendelijk personeel.
heel mooi, je moet niet op de locatie zijn Naast het toilet legen want ja er zijn stank, naar mijn smaak te veel schreeuwende en balspelende kinderen, het zwembad heel mooi behalve dat het te klein is voor het aantal campers, en de zeer dure prijs 30 euro per nacht voor twee met stroom 5 euro voor de extra persoon.
Sitecode: 20578
We wilden gaan, twee jaar geleden kwamen we voor 10 en ik denk dat 3 euro voor elektriciteit vandaag 20 euro en 6 voor elektriciteit dus we zijn vertrokken het is die prijs niet waard.
we kwamen hier elk jaar alleen voor de stranden, maar daar beperkten ze de parkeerplaats tot 6 plaatsen in het midden van de parkeerplaats, het wordt niet erg, ze willen absoluut geen camper.
we hebben niet geslapen maar gewoon het afval gebruikt dankzij de gemeente heel schoon en heel praktisch
heel erg goed bedankt a.la commune prijs 6 euro all inclusive gewoon perfect
heel goed heel schoon maar dan veel wind dus de nacht niet verschrikkelijk bedankt ondanks alles aan de gemeente.
zeer goede plek en heel leuk klein minpuntje voor fransen, ze spraken ons een beetje slecht aan omdat we met twee campers voor de poort stonden en we niet wisten wat we moesten doen, we kregen te horen dat we moesten vertrekken omdat de niet erg commerciële ingang was geblokkeerd.
het is de tweede keer dat we altijd zo goed zijn gekomen, jammer dat we onze locatie niet kunnen kiezen, vooral niet als we daar zijn. niet veel mensen. dit jaar met het zwembad te goed.
zo'n parkeerplaats is betalend, ik dacht dat ik op de verkeerde plek was en dat het een parkeerplaats voor reizigers was, zonde om dit voor te stellen, vlucht koste wat kost
de parkeerplaats zelf is goed, we waren op doorreis als je om 5 uur gewekt wilt worden. het is de juiste plek omdat het naast een zware en zeer goed verlichte parkeerplaats ligt.
zeer vriendelijke ontvangst we verbleven er 3 nachten, zeer degelijk sanitair en eigen kunstgras op elke zeer populaire plaats, ik heb een foto voor de prijzen.
zeer vriendelijke ontvangst, heel mooi campingpark de plaatsen zeer goed groot genoeg, de prijs 12 euro, de douche 1 euro, het volle water 2 euro want drinkwater is een plus ze brengen tanks mee om de tanks te vullen dit is het kleine minpuntje .
we zijn net gestopt om te legen en bij te vullen jammer dat we 100 liter water moesten nemen omdat we niet zoveel wilden dat het zonde was dat we de kraan moesten kunnen dichtdraaien.
best goed omdat het vaak geen schaduw heeft, locatie net als de tafel is opgesteld, anders is het prima, voor het strand en het stadscentrum een beetje fietsend heel goed. de prijs 14 euro
het zal goed zijn in 10 jaar wanneer er schaduw zal zijn, bovendien is de prijs een beetje hoog omdat niets uitzonderlijks geen hek eromheen dus niet te veel wil iets buiten laten.
goed voor het uitzicht aan de andere kant zijn de plaatsen niet te breed stick stick
verboden voor campers
zeer goed zeer schoon en zeer duur 5,30 per persoon 10,60 per plaats en 5,10 voor elektriciteit.
zeer goed onderhouden camping groot genoeg locatie voor drie ongeveer 25 euro per nacht metro niet ver om Amsterdam te bezoeken automatische terminal bij de ingang. Frans
zeer mooie plaats sanitair super schoon en aangename douche 50 cts rechtstreekse betaling aan de beheerder die naar uw camper gaat afvoer onmogelijk. bedankt aan degenen die dit gebied onderhouden bedankt voor je medeleven
heel erg goed, zeer vriendelijke beheerder en spreekt Frans 17,50 € met elektriciteit alle beschikbare diensten.
heel erg duur twee nachten 79 euro om te vluchten?
juiste locatie het legen van de toiletten ingewikkeld omdat het verstopt is en bovendien geen water, locatie plus toeristenbelasting 15 euro en elektriciteit bovendien niet gemakkelijk voor Fransen om de aanvraag te begrijpen
jammer dat het niet werkt
heel erg goed heel mooi uitzicht alles was nikkel de terminal erg schoon, bedankt aan de gemeente
wees voorzichtig als je alleen binnenkomt om te parkeren, je moet 9 euro betalen een enkele dure prijs de parkeerplaats als je er gewoon doorheen gaat moet je meer water of elektriciteit betalen en geen water om de cassettes te spoelen?
zeer goed twee nachten verbleven, mooie locatie met kunstgras vriendelijke eigenaren, mooi zwembad.
ideaal om de nacht door te brengen, het heeft alle voorzieningen en het is erg schoon, stopcontact maar geen elektriciteit. dorp om heel mooi te zien
een prachtige plek waar we een nacht moesten blijven, maar zo goed dat we twee nachten verbleven, de eigenaren zijn charmant en zorgzaam en als je croissants neemt, worden ze warm aan je tafel bezorgd, bedankt voor deze vriendelijkheid.
we zijn er voor de nacht en het is grote luxe ja het zwembad nog niet open niet voor oktober nog in aanbouw schade anders waren we langer gebleven 10 euro voor twee 3 euro elektriciteit voor 6 extra personen 3 euro vanaf een plaats die groot genoeg is douches met toilet en wastafel super ruim het beste van het beste personeel super aardig ik raad het echt aan
camping waar we niet eens een nacht verbleven omdat de wind op stond waren we in de volle zon en de prijs voor drie personen 59 euro per nacht ik zal een foto bijvoegen met de prijzen hier werkt het.
Sitecode: 20578
We brachten een nacht hebben gebruik gemaakt van het zwembad, want er was niemand alle diensten aanwezig zijn gewoon de weg om er niet gemakkelijk gps krijgen in de kool bij Lidl wanneer u richting de rotonde neemt u de straat aan de rechterkant net voor plinten de ring weg en volg de borden voor camper .tarif met elektriciteit 13 euro
deze camping is erg goed en vooral schoon een beetje duur voor onze smaak voor een camper plaats 4,20 per dag arrangement voor twee volwassenen heeft 20,25 extra persoon op 11.70 en uiteindelijk elektriciteit 4,80 per dag voor de diensten van een luik in het midden van het gangpad naar leeg het grijze water en het nodige om het toilet te legen.
heel erg goed voor een nacht op de manga geen voorzieningen alles om weg te schrikken?
net gepasseerd voor water maar de faciliteiten zijn erg goed de parkeerplaats ook heel weinig schaduw en aan een drukke straat.
we verbleven hier voor een nacht heel goed met wat lawaai en vrij voetgangersverkeer.