@maggan
- Camperlengte:
- Onderstel:
- Campertype:
- -
- Bezit of huur je een camper?
Mijn bijdragen
Activiteiten tijdlijn
Sitecode: 429
20 nov. Niet open! We kwamen om 15 uur geen tijd om te betalen en geen elektriciteit in de kasten.
Sitecode: 48873
Trevlig plats med bra wifi en VA. Vi var här 8/10 då betalade vi 12,50 €. Nu kostade det 17,50 € lite för storökning tycker vi.
Sitecode: 57237
Mycket trevligt bemötande av Julija och hennes make. Vi blev bjudna på ostskivor i olivolja och senare på kvällen kom hon med nygräddade pannkakor. Vilken-service! Fräscha fina toaletter och duschar. Nu finns även tömning av kemitoaletten. Priset också högre 23 € eller 170 kn inkl ström under hösten / vintern.
Sitecode: 82137
En annorlunda ställplats. Toaletter och dusch men bara saltvatten i dem. Varning! Tanka inte vatten det är salt!! Bra wifi och härligt bad i havet. 10€ inkl el är ok. Brant nedfart till parkering. Parkera antingen utanför eller under stråtak. Fin "balkong" för att se solnedgången.
Sitecode: 21745
Billig camping från 1/10 På grund av terrasserna, så Kan det bli långt att gå tot stranden. Vi nyttjade inte duschar och toaletter. Trevlig personal, men ingen nota på avgiften. Kan tänka mig att återkomma.
Sitecode: 56896
Bra för övernattning innan vi besöker Plitvice meer. Tyvärr lite väl sluttande platser, bra att ha med sig nivåklossar. Fina toaletter och duschar, el och vatten ingår. Trevligt bemötande. Vi stod här 2 nätter.
Sitecode: 30283
Over de hele wereld, mannen staand van den 25 mars tot 9 april. Bra plats lite ljud från den stora vägen.
Sitecode: 55012
Bra parkering voor de tv. Inga affärer i direct närhet, du får gå ca 1400m. Välbesökt plats med VA. En ny planeras alldeles infill. Stannade 2 nätter, som var tillåtet. Bra för ett stopp på vägen hem.
Sitecode: 66424
Lugn plats. Vi sov bara en natt. Lite låga träd med grenar.
Sitecode: 19691
Lugn plats över natten. Vatten fanns vid bänkarna på andra sidan parkeringen. Tömning av svartvatten och toa uppe i hörnet.
Sitecode: 55546
Moeilijk om hier te vinden met de gegeven coördinaten. Hier is de nieuwe N37 42 51 W008 47 05 dus misschien wordt het eenvoudiger. Het is eenrichtingsverkeer. Velen die in plaats daarvan bij Oasis restaurant zijn beland. Stille plaats.
Sitecode: 11420
Bra plats för en natt eller två. Se upp med tiden 24 timmar, det gäller från den tid som står på biljetten. Ga naar het volgende voor du betala dubbelt = 48 timmar. Nära och bra until Lavomatic men tyvärr bara en torktumlare där.
Sitecode: 69943
Platsen is goed voor een geldige 10 €. Vi behövde ingen el och provade inte toetterter eller dusch, kan därför inte säga något om dem. Kan nog bli bra när träd och buskar växt upp. Priset för endast VA för dyrt 6 €.
Sitecode: 63452
Kunde inte hitta någon tömningsplats. Koordinaterna stämmer inte. Det är andra gången vi försöker hitta platsen.
Sitecode: 66239
Enligt ovan är det un på natten, men det stämmer inte. Du måste betala för antingen 12 eller 20 timmar. En del vägarbeten intill. Vi betalade 4 € voor 20 timmar ... niet gratis. Mycket småbilar på parkeringen.
Sitecode: 7581
Sitecode: 7609
Sitecode: 54070
Sitecode: 63519
Sitecode: 51099
Sitecode: 7618
Sitecode: 60431
Sitecode: 56472
Jättefin plats med bad. En nedlagd campingplats. Helaas is het coördinaten fout. Ska vara N 53 49 43 E 14 35 52. Lugn och fin plats.
Sitecode: 22789
Wij waren hier maar geen parkeerplaats voor campers te vinden, noch mogelijkheid chemische toiletten te legen of water in te nemen.
Sitecode: 51751
Rustig en leuke locatie. Schone toiletten.
Sitecode: 26107
Niet open in februari-maart. Vroeger was er buiten water, nu is de kraan weg.