@magro
Lid van Campercontact sinds 2015
Erg smalle toegangsweg; eigenlijk het best geschikt voor kleine campers. Hartelijke ontvangst, krappe plaatsen. Wel mooi dicht bij Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude.
De camperplaats is alleen toegankelijk voor campers.
Prachtige CP, bestaande uit een A-terrein met zelf te openen slagboom (11 plaatsen) en B-terrein met ruimere plaatsen (17). Gehele terrein grof grind en behoorlijk vlak. Dicht bij de Franse grens, op de fiets gemakkelijk bereikbaar via fietspad op voormalige spoorlijn. Code voor WC: 2580
'Mooi en Goed' valt tegen. Wij stonden op de laatste van de 20 te krappe plaatsen op deze volle CP, naast de 'vuilnisbelt', die vanmorgen om 5 uur werd geleegd. Na de middag was internet niet meer beschikbaar. Advies: markeer de plaatsen, heeft iedereen voldoende ruimte.
Er is geen informatie op deze CP te vinden. Niet, dat het een CP is, hoe de sanizuil werkt, geen indeling van het terrein, waar de VVV is om jetons te kopen. Achteraf blijkt een jeton 2 Euro te kosten (100ltr water). Hoeveel stroom een jeton oplevert? Op de sanizuil zijn 2 aansluitpunten.
Zondagavond erg stil, alleen kraaien. Perfect voor een overnachting. Volop wifi aanwezig met een Powerwifi.
Hoofdterrein voorzien van stroom. Sanitair uitstekend, maar moet apart betaald worden.
Prima uitgangspunt voor fietstochten. Aan redelijk drukke weg, vlakbij dorp en supermarkt.
de camping belooft meer, dan ze biedt. De prijzen zijn anders/hoger dan op de eigen website staat aangegeven. Campers betalen naar lengte: tot 5m - €12, 5-7m - €14, boven 7m - €16. Nog vreemder is de prijs per kind: onder 120cm lengte: gratis, langere kinderen betalen €2. Het zwembad is er niet. De toegangsweg is slecht, de bewegwijzing is OK.
met een groep van 5 campers deze camping bezocht op zaterdag en zondag. Op zondag kan olv John een bezoek aan een klooster gebracht worden, waar een gratis warme lunch wordt aangeboden. Camping en sanitair zijn in optimale conditie. Nieuw is de tax van 50ct per dag. Meeëten kost 14,50 pp.
Camperplaats uitgebreid en netjes. Prima toiletgroep en nieuwe douche-cabines. Overnachting per camper slechts 9 Euro, incl. sani, stroom en wifi. Een treinreis duurt van 9 uur tot 14:30u en kost 46 Lei pp, voor senioren is dit 38 Lei pp.
Sitecode: 19144
Geweldige ontvangst door het beheerderspaar Isztván en Mariká. Met een palinka, bier en lagos (taart). Zeer behulpzaam bij het informeren over uitstapjes in de omgeving. Maar de prijslijst van zowel camping als restaurant is aan de hoge kant, gelet op hetgeen geboden wordt. Mager sanitair, beperkte voorzieningen. Dat hebben we 2 jaar geleden al toegelicht, maar daar is weinig mee gedaan. Jammer.
Kom hier al sinds 2000 en het is nog steeds een prachtige, eerste rustplaats voor 2 nachten, als we op doorreis zijn naar Oost-Europa.
Van een veronderstelde opknapbeurt van de faciliteiten is weinig terug te vinden. De prijs was nu september 850 incl. vuilniszak. Alleen stortplaats chem.toilet en tappunt voor drinkwater zijn aanwezig. Uitstekende gratis WiFi via het naastgelegen AntwerpExpo.
Prijzige camperplaats bij redelijk drukke weg. Maar de jachthaven en aangrenzende horeca maken veel goed. Prijs is volgens eigenaar alleen voor de staanplaats. Als er stroom beschikbaar is met soms lange verlengkabels, kun je dat gratis gebruiken. Geen kabel, dan geen stroom. Wifi is uitstekend mbv een externe camperwifi-antenne t/m de laatste plek vlak bij de aangrenzende weg.
Met Hemelvaart op 2km grote vlooienmarkt van 7km. Dan is de camperplaats echt vol.
Mooie plaats. Rustig en alles wat voor de camper nodig is is er voor maar 3 euro.
Sitecode: 19144
Begin juni waren we hier en werden hartelijk ontvangen door de beheerders Iszván (spreekt Frans) en Mariká (Engels). We hebben hier een internetrouter geïnstalleerd en de nogal hoge prijzen doorgesproken. Mariká beloofde ons in 2013 aangepaste prijzen (ACSI-prijs?) te hanteren en NKC-leden 10% korting te bieden. In het dorp is niets te beleven. In het wat verder gelegen Szatmárcseke, aan de Oekraïnse grens, is een bijzonder kerkhof een bezoek waard.
Rustige nieuwe plaats naast brandweerkazerne; sani station aanwezig, maar reeds buiten werking door vandalisme; WEL gratis wifi, van de gemeente Grobbendonk; goede en goedkope afhaalchinees op 200m naast frituur.
Dure, maar mooie ruime plaats met te weinig voorzieningen voor je geld. Veel hinder van verkeerslawaai door de aangrenzende drukke ringweg van Antwerpen. Maar ja, een stadscamping is altijd duur!
Al enige malen bezocht. Altijd rustig. Eenvoudig, doch schoon sanitair. Veel ruimte.
Prima, rustige overnachtingsplaats. Schitterende omgeving voor fietsen en wandelen. Geen voorzieningen behalve een electra-zuil. Einde toeristische spoorlijn vanaf Neustadt.
Een paar keer op deze plaats geweest, die een etage lager ligt dan de parkeerplaats en weg voor het hotel/restaurant. Voordelig eten levert een gratis overnachtingsplaats op. De foto's geven een indruk van het uitzicht op de Donau en Passau vanaf de camperplaats. Op verzoek krijg je gratis een code voor wifi. Vooral in het weekend onrustig.
Rustige plaats in een rustig, net en vooral vriendelijk dorp. Als er niet gevoetbald wordt, is het een prima plek om een nacht door te brengen. Supermarkt en goed restaurant op 200m. We zijn hier 2x geweest en stonden beide keren alleen.
De camperplaats is geen mix-parking, maar een echte Stellplatz. Er kunnen ook geen 30 campers staan (het terrein is onlangs verkleind), maar 15. Er is onlangs een sanizuil geplaatst (water, afvalwater). De kosten zijn nog steeds € 5,- (*2012) Te betalen aan de pontbaas van het veer (200m).