@mambo53
- 2020
- Buscamper
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Eenvoudige, rustige camping. Douche, toilet en kookgelegenheid aanwezig. Zeer vriendelijke eigenaren die Duits, Engels en Frans spreken. We komen zeker terug.
Mei 2026
Sitecode: 20259
Een heerlijke kleine camping met een zeer toegewijde en behulpzame eigenaar. Zwemmen is er ook toegestaan voor honden. We komen er steeds weer terug.
Een van de beste campings waar we ooit zijn geweest. Eindelijk een hondenuitlaatgebied dat zijn naam eer aan doet! Honden kunnen er echt goed zwemmen. Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt. Iedereen is erg vriendelijk.
Een kleine, eenvoudige camping. Alles was schoon en goed onderhouden. We hebben nog nooit zulke uitgebreide begeleiding en advies gekregen. Een groot compliment voor Horst!
Mooie plek met service container, douche en toilet. Alles nieuw. Topafvoer. Rustige ligging aan het meer. Zeer vriendelijke operator.
2023
Werd vandaag weggestuurd door de politie. Volgens de politie is het niet meer toegestaan om hier te overnachten of te parkeren. Dit is nieuw. Maar het wordt niet gesignaleerd