@mamo57
Geen service maar rustig voor de nacht
Uitstekend voor de halte grenzend aan de skipistes (downhill en cross country) is er geen cockpit voor het lozen van grijs water, terwijl er ruimte is voor het lozen van het toiletreservoir en de kraan voor de toevoer van drinkwater. Elektriciteit is inbegrepen in de parkeerprijs.
De gepubliceerde foto's zijn niet echt maar op een andere plaats genomen. Verharde parkeerplaats naast het La Caletta-dock waar camperparkeren wordt getolereerd. Strand in de buurt en grenzend aan een klein dennenbos
Geweldige locatie nabij de zee. Eigenaren erg vriendelijk en behulpzaam. Ruimtes zelfs voor grote campers. Spartaanse douche maar met warm water. De afvoer van de grijze en zwarte watertanks is perfect en functioneel.
Zeer beperkte parkeerplaatsen: problemen met de openingen van de kluisjes. Onjuiste manager die tarieven vraagt op basis van de grootte van de camper zonder deze in de openbare prijslijst te schrijven. Niet-drinkwater en elektriciteit geleverd van slechts 400W.
Zeer rustige locatie, vriendelijke en behulpzame beheerder, gelegen op een gunstige locatie om het Gardameer en Val di Gresta te bereiken. Brede plaatsen ook voor grote campers. Zeer schoon.