@manusje-van-alles
- 1997
- Iveco
- Alkoof
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Een camperplaats gelijkwaardig aan een 5 sterren Camping! Alles wat je als camperaar wil is aanwezig (voor ons zelfs meer als nodig is). Sanitair blok uitmuntend met vloerverwarming en zelfs een stortdouche! Leuk winkeltje met streek producten.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Gemak dient de mens. Voor de beheerder en de camperaar. Aanmelden en betalen via Campercontact terplekke. Schitterend toiletblok, waar we geen gebruik van hebben gemaakt. Mooie grote plekken. Waar we bij de vorige camperplaats bijna een uur hebben gekletst met de beheerdster, zie hier dus niemand.
Sitecode: 92088
Sluit me volledig aan bij de vorige reviews. Wat als camperaar nodig heb is aanwezig. Water, stroom, WiFi en plek voor chemische toilet te lozen. Super aardige beheerster met alle tijd om toeristische informatie te delen in een prachtige boerderij winkel. Top plaats!!!!!
Een heerlijke camping wat betreft plaatsen en zwembad! Super aardige beheerders. Het toilet gebouw heeft helaas zijn beste tijd gehad. Hoorde van de eigenaar dat ze de camping 2 jaar geleden hebben over genomen en zijn de boel aan het opknappen. Schitterend restaurant met veel keuze. Wij betaalde €45 voor 3 nachten inclusief stroom. Als extra hadden we live muziek op zaterdag avond!
Heerlijk rustige camping, zelf plek uitzoeken. Super aardige beheerster, spreekt aardig woordje Engels. Brood service via envelop bij de receptie. Tarief op de website is van 2023 en toen €15 zonder electra. Nu voor 2 nachten 2 personen camper zonder electra €40!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

Een heerlijke camping met verwarmd zwembad. We hebben 3 dagen geboekt, maar gaan nog 3 dagen bijboeken. Plekken zijn zeer ruim. De hamburgers zijn perfect en een complete maaltijd met frites. Super aardige beheerder.
Een oase van rust, prachtige visvijver. Er is geen zwembad door ons gevonden.
Een fantastische camping, plek om echt tot rust te komen!! 2 overnachtingen met camper en 2 personen €30. Zonder electra. Grote visvijver vol met karpers! Een echte aanrader!!!! Aardige ontvangst door medewerker, ondanks dat we zondag aankwamen en de receptie al dicht zou zijn.
4 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden