@manusje-van-alles
- Iveco Calobo 35-12
- 1997
- Iveco
- Alkoof
Een camperplaats gelijkwaardig aan een 5 sterren Camping! Alles wat je als camperaar wil is aanwezig (voor ons zelfs meer als nodig is). Sanitair blok uitmuntend met vloerverwarming en zelfs een stortdouche! Leuk winkeltje met streek producten.
Gemak dient de mens. Voor de beheerder en de camperaar. Aanmelden en betalen via Campercontact terplekke. Schitterend toiletblok, waar we geen gebruik van hebben gemaakt. Mooie grote plekken. Waar we bij de vorige camperplaats bijna een uur hebben gekletst met de beheerdster, zie hier dus niemand.
Sitecode: 92088
Sluit me volledig aan bij de vorige reviews. Wat als camperaar nodig heb is aanwezig. Water, stroom, WiFi en plek voor chemische toilet te lozen. Super aardige beheerster met alle tijd om toeristische informatie te delen in een prachtige boerderij winkel. Top plaats!!!!!
Een heerlijke camping wat betreft plaatsen en zwembad! Super aardige beheerders. Het toilet gebouw heeft helaas zijn beste tijd gehad. Hoorde van de eigenaar dat ze de camping 2 jaar geleden hebben over genomen en zijn de boel aan het opknappen. Schitterend restaurant met veel keuze. Wij betaalde €45 voor 3 nachten inclusief stroom. Als extra hadden we live muziek op zaterdag avond!
Heerlijk rustige camping, zelf plek uitzoeken. Super aardige beheerster, spreekt aardig woordje Engels. Brood service via envelop bij de receptie. Tarief op de website is van 2023 en toen €15 zonder electra. Nu voor 2 nachten 2 personen camper zonder electra €40!
Een heerlijke camping met verwarmd zwembad. We hebben 3 dagen geboekt, maar gaan nog 3 dagen bijboeken. Plekken zijn zeer ruim. De hamburgers zijn perfect en een complete maaltijd met frites. Super aardige beheerder.
Een oase van rust, prachtige visvijver. Er is geen zwembad door ons gevonden.
Een fantastische camping, plek om echt tot rust te komen!! 2 overnachtingen met camper en 2 personen €30. Zonder electra. Grote visvijver vol met karpers! Een echte aanrader!!!! Aardige ontvangst door medewerker, ondanks dat we zondag aankwamen en de receptie al dicht zou zijn.
Helaas kan ik maar 5 sterren geven. Deze plek verdient er zeker meer. Gewoon zoals een Camperplaats er moet zijn €15 voor de plaats, wil stroom en je camper afvullen met water en dan kan je bij betalen. Eigenaresse gesproken en super aardig. En ben je zo zuinig op je camper, dat je je douche niet wil gebruiken dan naar de camping in Bouillon. Wij hebben tegen de adviezen om bij regen de " wandeling van de laddertjes" toch gelopen. Fantastisch!!!
Marie en Philippe, maken vanaf het moment van binnenkomst het gevoel van thuiskomst. Phillipe probeert op alle mogelijke manieren je in jouw taal te woord te staan. De plekken zijn van groot tot inmens groot. Het zeer goed onderhouden zwembad is heerlijk verkwikkend, zeker tijdens ons verblijf en temperaturen rond de 36 graden! Broodservice en enkele dagen per week frites met knakworst. Al met al een camping om nog eens te bezoeken!!!
Heerlijke plek boven op de berg, vriendelijke ontvangst. Wij hadden geluk met een onbewolkte hemel 's avonds, wat een prachtige sterrenhemel!! Zwembad prachtig gelegen, temperatuur voor mij aan de frisse kant, mijn vrouw vond het heerlijk. Een plek om echt tot rust te komen!!!!
Onvoorstelbaar hier op doorreis naar Frankrijk een nacht gestaan 1 camper met en 1 camper zonder stroom €8 totaal. Grote ruime plaatsen. Nu erg rustig denk in hoogseizoen wel anders. Schitterend bedrijf waar je binnen kan kijken, waar onze melk vandaan komt. RESPECT voor de boer!!!!!
In een woord Geweldig! Alles aanwezig en zelfs via Watt's app te bespreken! Laadplekken voor de elektrische fietsen. Schitterend sanitair. Voor ons een aanrader!
Helaas stonden we voor een gesloten Camperplaats op 20 oktober. Volgens de App open tot 31 oktober.
De camperplaats is prachtig, net sanitair. Echter bij het oprijden van het terrein, waarbij de slagboom open stond werd ik verbaal aangevallen door de eigenaar. Hij ontplofte zowat, ik had met mijn voorwielen zijn gras geraakt. Bij de slagboom staat dat je je moet aanmelden bij het ijsrestaurant, dit zou moeten zijn melden VOORDAT je het terrein oprijdt. Camperen ongeveer 50 jaar en nog nooit zoiets meegemaakt.
Prachtig nieuw aangelegde Camperplaats. Ruime plaatsen. Zeer vriendelijke ontvangst. Gratis doosje eieren. Op dit moment nog weinig aanloop, wat ons betreft prima.
Een plaats om alleen al te bezoeken, al was het alleen om het lekkere boeren-ijs. Heerlijk ongedwongen sfeer en mevrouw is super aardig. Mooi uitzicht over de weilanden. Enigzins lawaai van de doorgaande weg.
Prima locatie en prijs, alleen bij de slagboom staat €15 all inclusief. Om in het meer te mogen zwemmen moet je €4,00 per persoon per dag betalen. Nu hebben wij geen controle hierop gezien.
Frans en Francien, hebben ons voorzien van een heerlijk oud en nieuw weekend. Super verzorgd op een prima camperplaats! We komen hier zeker nog weer eens terug.
In een woord geweldig! En als je bij een boerderij gaat staan, dan moet je niet zeuren over luchtjes, vliegen of loeiende koeien (trouwens nu niks van te merken). Mooie ruime verharde plekken. Voor ons een echte aanrader!
Gewoon een nonsense plek. Voor de €6 een heerlijke CP. En als je een probleem heb met afval scheiden, dan neem je het gewoon mee naar een volgende plek. Ja bij hevige regenval kan je beter voorin blijven of voor de winkel op het asfalt.
Een ideale Camperplaats, grote plekken en stroom inbegrepen. Super aardige ontvangst met zelfs een ijsje! Wij stonden er tot onze verbazing alleen. Hebben in verband met de regen zelfs binnen onder de kap onze barbecue aangestoken.
Ja Flor heeft misschien een "gebruiksaanwijzing". Maar die hadden we al snel gevonden. Een super aardige man en niets is hem teveel. De plekken zijn ruim en de voorzieningen voldoende. Heerlijke wijnen en het menu is uitstekend! De omgeving is prima met de fiets te ontdekken en op 18 km in Bokrijk, kan je fietsen door het water.
Helaas is het niet mogelijk om 6 sterren te geven. Dit stel spaart kosten nog moeite voor hun gasten van moment van aankomst tot vertrek, om het hun naar het zin te maken. Nu met kerst en oud en nieuw zelfs een evenement met een barbecue. Zeker een CP om nog vaker naar toe te gaan.
Dikke 10, gratis plek, gratis stroom en water. Grijs water put. En ja als je recht in bed wil liggen heb je blokken nodig.
Zeer vriendelijke ontvangst. Zelf je plek uitzoeken en zijn groot! Oase van stilte! Prijs 2 personen met camper, zonder stroom €17,50 per nacht.
Midden in de County side. Erg aardige eigenaar. Mooie rustige ruime plekken. Heerlijk gegeten, niet al te duur. Ieder een heerlijke steak voor 12,95 pond, was woensdag avond steak evening! Om te smullen, hartelijke bediening!!!
Soms vind je per ongeluk een pareltje, zoals deze camperplaats! Zeer gastvrij en hiervoor is alles al gemeld. Afrit niet voor angsthazen ;-).
Net aangekomen op een schitterende locatie. Waarom staan we hier alleen? (wel lekker rustig natuurlijk). Het is nog hartje zomer en deze uitbater verdient veel meer klandizie. Voor €12,70 een zeer ruime plek inclusief stroom! Zeer hartelijk ontvangst!!!!
Wat een heerlijke vriendelijke ontvangst door Natascha. Een mooie rustige camping met schitterend sanitair, grote plaatsen. En buiten dat ook nog eens betaalbaar, €18,50 voor ons tweeën zonder elektra per nacht.
Prima stille plek toen wij er 23 juni stonden. Prijs klopt niet de slagboom ziet de hoogte van de camper. Prijs evengoed slechts €5.00. Grappig om in het park boven de boomtoppen te kunnen lopen, voor €11.
Prima camping, grote plaatsen. Complete kleine dierentuin met struisvogels, herten, eekhoorns, ezel en divers pluimvee. Hartelijk ontvangst. Ja je hoort de snelweg in de verte. Wij vonden het niet hinderlijk. Erg kindvriendelijk met mogelijk s'middags rondjes op het paard te rijden.
Zeker een mooie plek en voorzieningen. Helaas voor de €14 geen WiFi. En denk in het hoogseizoen erg druk met parkerende personen auto's. Nu al een paar plaatsen bezet door hen. Via de app die overigens niet werkte was de prijs €5, maar bij de vrijwilliger was het toch €14.
Gratis behalve in het weekend €2,50 parkeergeld.
Een prima plek met super aardige havenmeesters. En we werden uitgenodigd voor een gratis retour boottocht van een halfuurtje naar het centrum van Venlo (kleine vrijwillige bijdrage mag). Konden de hele middag rond slenteren in een gezellig centrum.
Let op ondanks dat er een foto staat dat er water te krijgen is. Er zijn GEEN VOORZIENINGEN MEER!!!!
Perfecte plek voor de €10 hebben hooguit €1,50 per etmaal aan stroom gebruikt. Heerlijke zwembaden! Goede sanizuil.
Schitterend terein met grote plaatsen midden in het bos. Super mooie toiletgebouwen. Voor €17 per nacht inclusief stroom en water. Zelfs binnen en verwarmd buitenzwembad!!!!!!
Een heerlijke plek om te vertoeven. Wij stonden hier het Hemelvaart weekend en ondanks dat het volgens de eigenaresse nog nooit zo druk was, erg genoten. Zaterdagavond viel de stroom soms uit, niet zo verwonderlijk als velen airfryers, gourmetstellen en waterkokers tegelijk aangezet worden. Onder het mom van we zouden toch 16 amp hebben!!!!
Zoals al eerder beschreven erg aardige beheerders. Ruime plekken zeer net sanitair. Voor ons enige nadeel heel veel vliegen ( logisch natuurlijk op een boerenbedrijf). Verder zeker een aanrader!