@mapfff

De plaats is helemaal in orde. Relatief dicht bij de snelweg en toch rustig. De toiletten in het binnenzwembad zijn tot laat open en redelijk schoon. De betaalautomaat werkte niet en het was een beetje vervelend om een medewerker uit het binnenzwembad te halen. Helaas is er geen afvoer voor het campingtoilet. Maar voor 5 euro is de plaats prima.

Aanbevolen standplaats. Alles wat je nodig hebt is er. Water, elektriciteit en toiletten (zeer schoon). We hebben hier 2 nachten geslapen en het was erg rustig. Toeristenbelasting wordt apart geïnd door een stadsmedewerker..... De ligging is geweldig, vanaf hier zijn er mooie fiets- en wandelpaden langs de kust. Als je fit bent, kun je ook de stad inlopen en de frisse Noordzeelucht inademen.......

De parkeerplaats is helemaal in orde. Zeer centraal gelegen en gedeeltelijk uitzicht op de Elbe. We betaalden 12,50 euro voor één nacht. 's Avonds was er zelfs een toilet beschikbaar van de bar "Strand Pauli" in de buurt. Vanaf hier namen we bus 2 naar het concert in de Elbphilharmonie - zeer comfortabel.

De gemeente Gunzenhausen heeft in 2022 fors geïnvesteerd in deze ruimte: er is grijswaterafvoer, cassetteafvoer en elektriciteit (70 ct per kWh). Voor vers water en elektriciteit moet je een chipkaart kopen en opladen bij de automaat (dat heb ik niet geprobeerd). Er werden ook bomen geplant. Het tarief is hetzelfde gebleven, 12 euro per nacht. Het is een mooie, verzorgde en rustige plaats, direct aan het meer. Nudistenbaden mogelijk.

Fraai aangelegde parkeerplaats met alles wat de camperrijder nodig heeft! Met dank aan de stad Feuchtwangen. Als u een van de achterste plaatsen kiest, is het lawaai van de straat niet zo luid.

fraai aangelegde parkeerplaats; alles wat je nodig hebt is er. Goed uitgangspunt voor wandelingen. Winkels zijn vlakbij. De nabijgelegen weg is vrij druk, maar 's nachts stoorde het ons niet.

We stonden op veld nummer 2, dus niet direct aan de Weser. Mooie weide en veel ruimte! De prijs is nu 12 euro per nacht. Het was comfortabel en rustig. Al het water moet extra worden betaald (bijvoorbeeld 10 ct voor het doorspoelen van de toiletcassette). Goed om te fietsen op de Weser. Holzminden is ook best leuk om te bezoeken.

Rustige staanplaats voor één nacht. Geen doorgaand verkeer. Goed uitgangspunt voor sightseeing of wandelen. Geen aan- of afvoer mogelijk, maar geheel gratis.

We kwamen 's avonds rond 23:00 uur aan en vonden de laatste vrije plek naast de weg. Er was nog veel verkeer (bus). Maar oordopjes helpen! Positief is dat je overdag gebruik kunt maken van het toilet in het havengebouw. De sleutel voor het damestoilet is verkrijgbaar bij de portier. De plaats is oké voor een nacht.

We hebben hier een nacht geslapen, het was oké. Het verkeer naast de deur stoorde ons niet veel. U loopt zo naar de haven, de toeristenboten en het stadscentrum. Fijn dat de stad zulke gratis parkeerplaatsen heeft! We kregen vers water uit de nabijgelegen jachthaven. Er zijn openbare toiletten bij de zandsculpturen in de buurt. Het oude fort op de heuvel ernaast is erg mooi.

Groot grasveld, deels met elektriciteit. We hadden een wasmachine nodig en vonden op deze CP een moderne machine (5€). Er is ook een droger beschikbaar. De plaatsen liggen vrij dicht bij de weg, maar 's nachts was het rustig. Een rivier met zwemgedeelte is vlakbij. Helaas waren er hier op 30 juni 2022 veel muggen. We hebben de douche in de saunaruimte niet gebruikt, er waren veel muggen daar.....

Grote betaalde parkeerplaats aan het water. We hebben daar 24 uur geparkeerd en 's avonds de tafel en stoelen buiten gezet! Het beste van deze staanplaats is de nabijheid van het centrum van Tromso! Alles is op loopafstand, ook een Eurospar supermarkt. Behalve een prullenbak is er niets, maar het uitzicht op het water maakt alles goed. De prijs van bijna 30 euro is hoog, maar er zijn geen alternatieven in het centrum.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

De plaats is oke en mooi en rustig. Wel rekenen ze nu 15 euro per nacht (zonder stroom). Als je 's nachts naar het toilet wilt, krijg je een sleutel. Grijs water moet worden afgevoerd naar een geul op de parkeerplaats. In het toilethuis zit een waterkraan aan de muur, waar je eenvoudig spoelwater voor je toiletcassette kunt tappen. We verbleven 3 nachten en alles was ok. Het prachtige Wörlitzer Park is heel dichtbij.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wij verbleven hier in april 2022. Het was vrij rustig en vredig. Helaas was de sanitaire kolom defect. Maar ik kon de toiletcassette nog legen - spoelen met grijs water uit mijn eigen tank...... Vanaf hier is het niet ver naar de stad Ebrach en het boomtoppenpad! Achter ons stond nog een camper. Het is goed voor een nacht.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een prachtig gelegen parkeerplaats. Maar helaas was alles gesloten op 20 april 2022. De renovatiewerkzaamheden zijn nog steeds niet voltooid - jammer.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Eind maart 2022 was de officiële parkeerplaats bij het botenhuis nog niet open. Maar op de kermis ernaast stonden we 3 nachten gratis! Deze kermis is van de stad Radebeul en er zijn hier geen regels. Het is heerlijk rustig en vredig, maar er is absoluut geen infrastructuur.... De ligging direct aan de Elbe en de toegang tot de Elberadweg is geweldig.

Wij stonden begin oktober op deze rustige plaats. Het bosbad was al dicht en daar kon je geen gebruik meer maken van het toilet. Maar je hebt vers water, elektriciteit en wifi tegen een redelijke prijs van 9,50 euro. Behalve het gebrek aan verwijderingsmogelijkheden, is het een leuke, aan te bevelen plek.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Leuke, verzorgde parkeerplaats direct aan de Werra voor slechts 5 euro. Goede winkelmogelijkheden. Het was erg stil. Ideaal uitgangspunt voor fietstochten langs de Werra. Je kunt deze plek echt aanbevelen!

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Winderige, maar rustige parkeerplaats. Goed zicht op de Rhön, zeer goede wandelmogelijkheden. Helaas is aan- en afvoer niet mogelijk. Maar we vonden het leuk.

Goede parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. We sliepen daar 1 nacht en keken naar Bad Sulza.

Na het navigatiesysteem "Schanzenweg 3" werd ik doorverwezen naar de grote parkeerplaats bij het kasteel. Geen officiële camperplaats, maar het is best goed en heel rustig boven de stad. Kosten: 4 euro per dag, behalve in het weekend. Overdag kunt u eventueel gebruik maken van de toiletten van de muziekschool in het kasteel. Er is geen elektriciteit of water. Als alternatief voor de parkeerplaats bij het buitenzwembad kan ik Schlossplatz ten zeerste aanbevelen.

Als je achterin parkeert, is de straat niet zo luidruchtig. Een goede parkeerplaats direct naast de wijngaarden, een prima uitgangspunt voor wandelingen! Ik heb hier niets gemist en voelde me 4 dagen op mijn gemak.

We stopten voor een nacht en vonden de plek niet al te slecht. We sliepen 's nachts goed met oordopjes en niets van het nabijgelegen strijkijzer

Zeer verzorgde, kleinere camping. Dit is onze tweede keer hier, het water is helder en schoon, en alles wat je nodig hebt om te kamperen is aanwezig. Maar 's avonds weerklinken de discogeluiden van Portoroz over het water.

Goede plek voor een overnachting. We hebben daar goed geslapen ondanks een beetje helling. De weg was niet slecht van het lawaai.

Mooie rustige parkeerplaats achter de autodealer. De 5 euro betaal je de volgende dag in de winkel. Een redelijke prijs: u kunt beschikken over het toilet, er is water en elektriciteit. Ik kan deze plek echt aanbevelen!

Goed uitgangspunt voor wandelingen of fietstochten. Toiletafvoer en water werken goed! De straat is redelijk dichtbij, maar het stoorde ons niet.

We verbleven 2 nachten op de betaalde parkeerplaats op de begraafplaats. Het was 's avonds en' s nachts erg stil. Alleen op zondagochtend werden om 6 uur de trompetten en het volle geluid van de nabijgelegen basiliek gewekt. Jammer dat er geen afvoer is voor het toilet. Voor 10 euro mag je het eigenlijk verwachten!

Een hele goede en goed onderhouden parkeerplaats! Met de gratis stadsplattegrond hier beschikbaar, verkenden we het stadscentrum te voet. We hebben hier goed geslapen en kunnen de plek ten zeerste aanbevelen.

mooie parkeerplaats, helaas zonder berging. Heel rustig 's avonds. We stonden hier 3 nachten, waaronder 1 nacht op de parkeerplaats naast de deur. Het werkte ook goed, niemand klaagde. Korte weg naar het belangrijkste fietspad!

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

mooie, rustige parkeerplaats nabij de stad. Er komt twee keer per dag iemand en haalt het geld op. Afvoer bij de rioolwaterzuiveringsinstallatie is niet optimaal, maar het werkt. Je hoeft alleen maar te bellen als er iemand is! We kunnen de plaats nog steeds aanbevelen.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Het is een officiële camperplaats, die ook door auto's wordt gebruikt en op mooie dagen behoorlijk druk kan worden! De strategische ligging is erg goed: als startpunt voor Rennsteig-wandelingen of het Werra Valley-fietspad. Met de trein bereikt u heel snel Eisenach. Het geluid van de nabijgelegen straat is echter vervelend. De sfeer is niet zo goed.

Sitecode: 52094

Voordelige parkeerplaats direct aan het meer. Ideaal voor fietstochten en excursies. Er is geen infrastructuur, wat ons niet stoorde. We stonden daar op een avond rustig en waren tevreden.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Zeer mooie parkeerplaats, vriendelijke telefoniste. We hebben daar heel goed geslapen in een rustige omgeving.

Sitecode: 19830

Op straat zagen we borden met een camper. Maar na binnenkomst op het hotelterrein werden alle parkeerplaatsen expliciet alleen getoond voor hotelgasten. Ongeautoriseerde voertuigen moeten worden weggesleept. Er was niemand in het hotel om mee te praten. We durfden daar dus niet te overnachten en reden naar de nabijgelegen Marina Coswig.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

deze parkeerplaats bestaat niet meer. Nieuwe huizen worden hier gebouwd. Martin Pfeiffer, 10 juni 2019. We hebben onze camper gereden om de nacht door te brengen op een parkeerplaats tussen Sandstreet en de rivier, waar je gratis kunt overnachten (caravans zijn niet toegestaan)