@mapfff
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
De plaats is helemaal in orde. Relatief dicht bij de snelweg en toch rustig. De toiletten in het binnenzwembad zijn tot laat open en redelijk schoon. De betaalautomaat werkte niet en het was een beetje vervelend om een medewerker uit het binnenzwembad te halen. Helaas is er geen afvoer voor het campingtoilet. Maar voor 5 euro is de plaats prima.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Aanbevolen standplaats. Alles wat je nodig hebt is er. Water, elektriciteit en toiletten (zeer schoon). We hebben hier 2 nachten geslapen en het was erg rustig. Toeristenbelasting wordt apart geïnd door een stadsmedewerker..... De ligging is geweldig, vanaf hier zijn er mooie fiets- en wandelpaden langs de kust. Als je fit bent, kun je ook de stad inlopen en de frisse Noordzeelucht inademen.......
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
De parkeerplaats is helemaal in orde. Zeer centraal gelegen en gedeeltelijk uitzicht op de Elbe. We betaalden 12,50 euro voor één nacht. 's Avonds was er zelfs een toilet beschikbaar van de bar "Strand Pauli" in de buurt. Vanaf hier namen we bus 2 naar het concert in de Elbphilharmonie - zeer comfortabel.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
De gemeente Gunzenhausen heeft in 2022 fors geïnvesteerd in deze ruimte: er is grijswaterafvoer, cassetteafvoer en elektriciteit (70 ct per kWh). Voor vers water en elektriciteit moet je een chipkaart kopen en opladen bij de automaat (dat heb ik niet geprobeerd). Er werden ook bomen geplant. Het tarief is hetzelfde gebleven, 12 euro per nacht. Het is een mooie, verzorgde en rustige plaats, direct aan het meer. Nudistenbaden mogelijk.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Fraai aangelegde parkeerplaats met alles wat de camperrijder nodig heeft! Met dank aan de stad Feuchtwangen. Als u een van de achterste plaatsen kiest, is het lawaai van de straat niet zo luid.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
fraai aangelegde parkeerplaats; alles wat je nodig hebt is er. Goed uitgangspunt voor wandelingen. Winkels zijn vlakbij. De nabijgelegen weg is vrij druk, maar 's nachts stoorde het ons niet.
We stonden op veld nummer 2, dus niet direct aan de Weser. Mooie weide en veel ruimte! De prijs is nu 12 euro per nacht. Het was comfortabel en rustig. Al het water moet extra worden betaald (bijvoorbeeld 10 ct voor het doorspoelen van de toiletcassette). Goed om te fietsen op de Weser. Holzminden is ook best leuk om te bezoeken.
Rustige staanplaats voor één nacht. Geen doorgaand verkeer. Goed uitgangspunt voor sightseeing of wandelen. Geen aan- of afvoer mogelijk, maar geheel gratis.
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 4 jaar geleden

We kwamen 's avonds rond 23:00 uur aan en vonden de laatste vrije plek naast de weg. Er was nog veel verkeer (bus). Maar oordopjes helpen! Positief is dat je overdag gebruik kunt maken van het toilet in het havengebouw. De sleutel voor het damestoilet is verkrijgbaar bij de portier. De plaats is oké voor een nacht.