@marandia
- 2018
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Super mooie plek. in april 2026 zijn de douches en toiletten compleet vernieuwd!
2 foto's toegevoegd · 6 maanden geleden

Wij kwamen in het donker aan. alleen plekken in hoog nat gras. in het donker waren de voorzieningen niet te vinden. Wellicht zomers goede plek maar voor ons niet in het najaar.
Ook onze eerste slechte ervaring met deze keten. Plekken door hoge hagen en smalle ingangen moeilijk te bereiken. Stroomkast viel bijna uit elkaar. Waterpunten op onlogische plek. Slagboom werkte niet. Na veel bellen konden we van terrein af.
2023
Sitecode: 81938
verschrikkelijk oude camping, troosteloos en te duur
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Mooie locatie en zeker fijn als alles klaar is. Nu veel overlast van klussende eigenaar. Ook overdag veel lawaai van gasfleshandel die direct naast de CP ligt. Toilet en douches worden niet proper schoongemaakt dagelijks. Eigenaar wel behulpzaam. Prijs prima. Als toiletgebouw en douches schoon waren zeker een ster meer.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Erg drukke camping. lijkt mooi maar erg lawaaiig. Hoveniers vroeg aan het werk. golfkarretjes die constant langs je camper rijden. Heel weinig waterpunten. Lekke doucheslangen. wifi matig. wij zijn na twee dagen vertrokken.
Camperplek goed maar betalen drama. Onze verschillende betaalpassen werden steeds afgewezen. na drie verschillende pogingen, bij de derde pas, werd deze geaccepteerd. Bij thuiskomst bleek van alle drie passen 40 euro afgeschreven te zijn!!! Vieze lucht van papierfabriek maakt deze plek ondanks ligging minder geschikt voor ons.
Wij kwamen vanuit Pamplona. zowel camper navi als google leidden ons de laatste 5 km langs hele smalle weg met hele grote hoogteverschillen. niet te doen. Na ons kwamen Nederlanders met een caravan binnen. precies dezelfde kleine weg gereden. dus echt vanuit San Sebastian doen. camping zelf stelt niet veel voor. kleine plaatsen. wij blijven hier hooguit een dag.