@marandia
- 2018
Wij kwamen in het donker aan. alleen plekken in hoog nat gras. in het donker waren de voorzieningen niet te vinden. Wellicht zomers goede plek maar voor ons niet in het najaar.
Ook onze eerste slechte ervaring met deze keten. Plekken door hoge hagen en smalle ingangen moeilijk te bereiken. Stroomkast viel bijna uit elkaar. Waterpunten op onlogische plek. Slagboom werkte niet. Na veel bellen konden we van terrein af.
Sitecode: 81938
verschrikkelijk oude camping, troosteloos en te duur
Mooie locatie en zeker fijn als alles klaar is. Nu veel overlast van klussende eigenaar. Ook overdag veel lawaai van gasfleshandel die direct naast de CP ligt. Toilet en douches worden niet proper schoongemaakt dagelijks. Eigenaar wel behulpzaam. Prijs prima. Als toiletgebouw en douches schoon waren zeker een ster meer.
Erg drukke camping. lijkt mooi maar erg lawaaiig. Hoveniers vroeg aan het werk. golfkarretjes die constant langs je camper rijden. Heel weinig waterpunten. Lekke doucheslangen. wifi matig. wij zijn na twee dagen vertrokken.
Camperplek goed maar betalen drama. Onze verschillende betaalpassen werden steeds afgewezen. na drie verschillende pogingen, bij de derde pas, werd deze geaccepteerd. Bij thuiskomst bleek van alle drie passen 40 euro afgeschreven te zijn!!! Vieze lucht van papierfabriek maakt deze plek ondanks ligging minder geschikt voor ons.
Wij kwamen vanuit Pamplona. zowel camper navi als google leidden ons de laatste 5 km langs hele smalle weg met hele grote hoogteverschillen. niet te doen. Na ons kwamen Nederlanders met een caravan binnen. precies dezelfde kleine weg gereden. dus echt vanuit San Sebastian doen. camping zelf stelt niet veel voor. kleine plaatsen. wij blijven hier hooguit een dag.
Wij stonden er 15 maart. Onverzorgd terrein. Afrekenen bij de pomp. Nu 15 euro voor camper inclusief stroom. Wel rustige plek.
helaas gesloten tot 28 feb 2022.
Deze cp wordt verward met de andere cp op 1 km afstand. Deze cp bevat deels vergelijkbare fotos. Daarom ook moeilijk te vonden. Geen stroom!
Zeer aardige mensen,prima plekke en alle voorzieningen aanwezig! Aanrader!
Weg naar boven bijna niet te doen, wij zijn 7,5 meter maar was zeer krap. Plekken boven ook krap. Uitzicht wel mooi.
Eens met de vorige reviews. prijs is nu wel 30,50 per nacht voor camper met twee personen inclusief stroom. Douchen nog apart te betalen.
Dit is echt GEEN camperplek, maar een openbare parkeerplaats waar niet overnacht mag worden. Bevestigd door VVV. Graag verwijderen uit de app.
Aardige mensen. camperplaats zelf is meer een parkeerplaats zonder voorzieningen, behalve water. Geen mogelijkheid voor stroom en toilet legen.
Hier meerdere dagen gestaan. Vonden het tegenvallen. Krappe plekken dicht op elkaar. Niet voorbereid op winterweer, alle buitenkranen dicht. Toilet legen in stuk pijp die ook nog verstopt was op zondag. Niet van deze tijd. Eigenaren doen er veel voor dat zeker.
Slechte wifi, s avonds geen verlichting op de campingplaatsen, overdag niet al te schone toiletten, drukke weg aan de overkant, stugge eigenaren, maar bovenal zeer duur! Wij komen hier niet meer terug!
Zeer goede plek direct aan het water. Helaas geen stroomvoorziening. Dorp zeer dichtbij.
Zeer goede camping. Ruime camperplaatsen. Heerlijk zwembad en aardige receptie. Heel gemakkelijke eigenaren. Op loopafstand van levendig dorp. Aanrader!
Camperplaatsen erg smal en sfeerloos. Je kunt alleen voor de camper zitten. Daarom maar dure camperplaats ad 24 euro geboekt. Sanitair lozen in hoekje weggestopt. Geen echte camperlocatie.