@marano33
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 91991
zoals door meerdere aangegeven een heerlijke rustige locatie. geheel heeft veel potentie. je moet zelf voorzienend zijn om hier te staan. ontvangst is goed en enthousiast. voor mensen met een camper een prima plek om een nachtje te staan.
Juli 2026
Leuke kleine camping. Ligt bij het water. Kano verhuur op terrein. Verzorgd en vriendelijke mensen. Prijs oke.
Best een leuke camping. Jammer is echter het ontvangst. Hadden niet gereserveerd. Kregen een plekje toegewezen dat op de cm nauwkeurig moest. Verder hadden ze nog nooit van wiffi gehoord???. Prijs ook best stevig. 45 euro voor een nacht met camper en twee hondjes. Ons advies is doorrijden.
Alles wat er geschreven is klopt. Als je de stad wilt bezoeken is het een top locatie. Je loopt zo het oude centrum in. Door de beperkte plekken is het al snel vol. Wij hadden mazzel dat er net twee weg gingen. Welkoms biertje smaakte ook goed.
Prima locatie. Geheel is verzorgd en netjes. Rustige locatie toen wij er waren.Veel mogelijkheden voor kinderen om te spelen aanwezig. Min puntje is inderdaad schoon tap water. Zelf meenemen dus.
Prima locatie om de stad te bezoeken. Word inderdaad door jongeren gerund. Terein is wat rommelig. Pas je verwachtings patroon dus wat aan. Gratis koffie en thee is top. Tegenover de camperplaats een food hal waar je heerlijk kunt eten.
Top locatie. heel vriendelijk ontvangen. zeer mooie plekken op het veld met uitzicht over meer. sanitair is prima. gewoon schoon. electra en water aanwezig. prijs ook oke. kortom weer positief verrast over polen.
Sitecode: 42074
Prima locatie om de burcht en dorp te bezoeken. Om de vijver genoeg plek met gratis electra. nw. toiletgebouw bijna klaar. Zeer verzorgde locatie en vriendelijk ontvangen. Spelen hier duidelijk in op de toeristen die hier langs komen. Aanrader.
Een klein pareltje gevonden. Een schitterende locatie aan het meer. Zeer vriendelijk eigenaar. gewoon een plekje zoeken en om 19.00 uur even je eigen melden. Mooie omgeving voor een wandeling. prima locatie als je net als ons op doorreis bent.