@marc-Dautzenberg
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
prima gratis plaats om te fietsen en te wandelen ook lekker eten in het stasionnetje vuilbak aan wezig gelukkig moet je zelf voorziennend zijn zo krijgt iedereen de kans om hier eens te staan wil je voorzieningen hebben rij dan door naar een betaalde camperplaats met dank aan de gemeente as
Campetplaats is in orde maar je krijgt alleen toegang via een app op je telefoon Deze vraagt wel heel veel informatie, Emailadres, woonadres, kenteken en telefoon nr. Dit is ver erover Wat als je gegevens gehackt worden? Gewoon betalen met je bankkaart zou de standaard moeten zijn Maar die is al kapot sinds de oprichting. Vandaar twee sterren Hoop op beterschap
2023
Prijs is nu 12,50 €
Automaat om te betalen met kaart stuk kon niet binnen
Kost nu 7,50€ enkel met kaart betalen en ook geen kaartje meer voor het zwembad stroom ook verdubbeld tegen vroeger
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
mooie cp geen voorzieningen hebben we ook niet nodig fijn om te fietsen en wandelen kom zeker terug
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
men hoeft hier niet te betalen van de gemeente ook niet van de politie er loopt iemand rond die 7.50€ vraagt die kun je gewoon negeren
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 5 jaar geleden

meer dan de helft te duur