@marcel53
- 2017
Juli 2026
Sitecode: 19577
Wat een superplek. Als je tenminste niet van drukte houdt. Schitterende plekken, in de zon of schaduw, je mag zelf kiezen. Geweldig fietsen in de omgeving, bijna altijd op fietspaden . Prijs p.n. is €9,50. Voor water, wc legen, grijswater storten komt er per gebruik €1 bij. Stroom €1,50 . Waren er maar veel meer van dit soort eenvoudige en stille plekken!
Een mooie cp direct achter het huis/pension. Prima plaatsen in een tuinachtige omgeving. Uitzicht op de korenvelden en weilanden, waarin kraanvogels zitten.Broodjesservice. Sanitair prima in orde. 1 douche en wc voor de heren, dames idem. Prijzen juli 2026: volwassene €6, camper €6, stroom €3,50 p.d. Mooie fietstochten direct vanaf de cp langs de Müritz See. Oh ja,de eigenaresse is helemaal niet onvriendelijk, alleen komt ze wat gedecideerd over
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Fijne, nieuwe CP. Ruime plaatsen, zeer vriendelijke ontvangst, schitterend en schoon sanitair. Zo willen we het graag hebben! Omgeving zeer geschikt voor mooie fietstochten in het IJsselgebied, maar ook een klompenpad om te wandelen is vlakbij. Wij betaalden voor 2 nachten 2 personen € 50,- Aanrader!
Prachtige locatie, heel erg vriendelijke eigenaren. Alles is hier prima in orde. Vanaf de CP kun je lekker wandelen naar 2 kanten, de geel/wit gemarkeerde routes volgen. We wensen Bart en Loes en kinderen een mooie toekomst en veel gasten op hun fijne plek bij Coin.
Gratis servicestation. Maar behoorlijk smerig. Primitief gat in de grond voor legen toilet. Grijs water storten in orde. Drinkwaterkraan afgebroken, bovenverdieping te smerig hier. Afrader ! Het alternatief 2 km verderop bestaat niet meer.
Prima grote cp. Wel zeer strak geregeld en georganiseerd. Je moet ervan houden. Voor 1 of 2 nachten goed. Fantastisch luxe sanitair. Bij aankomst gaf het digitale systeem dat alles bezet was. Maar de vriendelijke eigenaar creëerde een extra plekje voor ons, voor een goede all-in (douchen)prijs voor 2 nachten dkr450. Goede Sparsupermarkt vlakbij, ook een prima bakker aan de overkant. Mooie panoramafietsroute van ca. 30km nr.402 over het eiland.
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima cp direct bij het centrum, 10 minuten lopen. Breda is een mooie en gezellige stad, veel bezienswaardigheden en een overvloed aan cafés en restaurants. Cp overdag wat verkeerslawaai, maar 's avonds en 's nachts rustig. Dank aan de gemeente Breda voor zo'n goede plek naast het centrum en dat voor maar 7 euro. Let op: parkeergeld campers bij de GELE betaalzuil!
Een locatie beoordeeld · bijna 2 jaar geleden
Prima CP. Ruime plaatsen met prachtig uitzicht op het Fryske Gea. Vriendelijke ontvangst en ongecompliceerde sfeer. Rust en heerlijk donker 's avonds. Keurig en schoon sanitair. Aanrader !Mooie wandelingen en fietstochten mogelijk, o.a. naar de Kolonie van Weldadigheid in Frederiksoord en het Museum van Valse Kunst in Vledder .
Prima CP. Keurig en schoon sanitair, grote plaatsen. Omgeving zeer geschikt voor wandelen en fietsen, bijv. langs de beekjes in het prachtige Leudal. Prijs 15 euro voor 2 personen, zonder stroom.