@marcoalderotti
Leuke plek. direct aan zee maar niets in de buurt. € 25p is een gekke prijs in de winter
hele mooie plek maar de prijs blijft stijgen: €30 en weinig campers
€38 voor twee personen en camper zonder stroom. kleine plaatsen, verre zee met steile afdaling/stijging. vermijden!!!
alle faciliteiten zijn gesloten. Camperparking open maar geen laad-/losmogelijkheid
ontoegankelijk!!! overal geparkeerde auto's
Er is geen... alleen parkeergelegenheid
er is geen' . in plaats daarvan is er een volledige parkeerplaats!!!
het bestaat niet meer alleen grote parkeerplaats!!
het bestaat niet meer. alleen parkeergarages
uitstekende parkeergelegenheid voor het bezoeken van gratis mantra, aangesloten drainage. € 1/2 laden. aanbevolen voor kort verblijf
Ik bevestig de uitstekende locatie, dicht bij het strand. een parkeerplaats met gereserveerde camperplaatsen vlakbij het strand. € 5 uitstekende prijs voor 24 uur
parkeren op asfalt tussen de huizen, vlakbij het strand in het dorp met slagboom. Beperkte ruimten en laden en lossen. Het is niet gratis. Het kost € 7
Ik bevestig wat eerder is geschreven. leuke plek, dichtbij het strand. alle diensten voor slechts € 12. ik adviseer
goed voor een bezoek aan de stad. vriendelijk personeel en normale ruimtes. fietspad vooraan naar het centrum. tramkaartje € 2,50 taxi € 12
geen campers vandaag, ze stonden allemaal op de parkeerplaats vlakbij de zee. Geïsoleerd zou ik mijn auto daar niet de hele dag laten staan
mooie plek, zeker een tiental campers voor de nacht. te geïsoleerd. Ik zou de camper daar niet de hele dag laten staan
Uitstekende rustruimte, grote ruimtes tussen campers, laden en lossen. prachtige stranden in de buurt, ik raad het aan
Ik bevestig dat ze je 's nachts niet op de panoramische parkeerplaats laten slapen, maar om 21.00 uur laten ze je wel verhuizen naar een kleine interne parkeerplaats met zeer beperkte plaatsen. Ik raad het niet aan voor de nacht. Het strand beneden is prachtig
er zijn twee gebieden: één een groot plein met 45 camperplaatsen zonder kosten, maar het was vol. Ernaast, afgedekt door een hoge heg, bevindt zich een omheind terrein met afvoer en afvoer en bar automatisch. grote plaatsen en picknicktafels. kosten € 6. ik raad het aan
Dit gebied is gereserveerd voor auto's!!! Maar waarom is het dan nog steeds een mogelijke camperstop!!! waar wacht het management op om het te verwijderen?????
Ik bevestig de hondenpoep op het veld. € 15,- is niet veel!!!
€ 6 stoel naar keuze
€ 21 in juli. verkeerde coördinaten! slagboom defect en er heeft geen interventie plaatsgevonden!!!
middag vol. campers heel dichtbij
Laad- en losdiensten. 500 MT van het strand. Ik raad het aan voor een kort verblijf
een parkeerplaats waar campers worden getolereerd. dichtbij het meer . geen diensten. € 10,- voor 24 uur is best veel
prachtige plek aan zee, gratis. Jammer van de parkeerverbodsborden voor campers die op weerbarstige wijze tientallen parkeerplaatsen in beslag nemen. Ik kan me voorstellen dat het binnenkort gesloten zal zijn met bars
prima ligging maar... het bord geeft € 5 per dag aan, bij de automaat kost het € 8. geen indicatiebord Laden en lossen buiten het gebied en ver weg. toegangsbalk werkt niet. rooster voor het afvoeren van rioolwater dat volledig vol poep zit. een echte onfatsoenlijkheid!!!!
Als je niets nodig hebt, is het een geweldige parkeerplaats. vlakbij het strand, een kilometer van het centrum. Wat kun je nog meer vragen zonder geld uit te geven?
Prima plek om Gibraltar te bezoeken en een leuke stop op de pier met de afgemeerde boten. Er is echter niet veel controle. Iedereen kan binnenkomen om naar het restaurant te gaan en zelfs een voetgangerstoegang heeft geen controle, zodat iedereen ongezien het gebied kan betreden en verlaten. wij waren met oudejaarsavond met 135 kampeerders.
Uitstekende camperservice. Als u benzine koopt (en die is goedkoop), geeft u niets uit. ik adviseer
Bordje opzij, we stonden met 50 campers geparkeerd. niemand protesteerde. geen diensten behalve voor één nacht is het uitstekend om er doorheen te gaan
echt een mooie plek, maar het is een parkeerplaats zonder toegang tot voertuigen groter dan 2 meter en breder dan twee!!!! hoe meld je zo'n plek als camperplaats.!!!! er staan een twintigtal kampeerders, laten we er het beste van hopen
perfect voor het centrum. nogal armoedig maar veilig. 500 meter weg om er te komen midden in de jungle en een donkere weg.
gratis maar alles behalve veilig. Ik raad het af
Uitstekende stopplaats aan de zee. ver van alles en zonder voorzieningen, alleen water. 's nachts rustig, aan zee en je betaalt niet!!!!
mooi nee! gemengd parkeren met auto's zonder ruimte en mensen die op alle uren komen en gaan. dicht bij het centrum, maar alleen om te slapen en zelfs niet stil. u betaalt ook als u direct binnenkomt en vertrekt. € 0,70!!!!
Verzorgde camping, niet alle plaatsen zijn groot en sommige zijn lastig te betreden. alle rustplaatsen vol voor Kerstmis. voldoende prijs
arriveerde 's avonds om 6 uur en pakte de laatste plaats. Uitstekend, met diensten en gratis. ik adviseer
goed voor de zee, een paar meter verderop. voldoende prijs. alle diensten.elektriciteit"niet voor iedereen
dicht bij het prachtige dennenbos en het strand op loopafstand. vriendelijk en behulpzaam personeel. voldoende prijs
geen service en veel auto's beter is om een kilometer door te rijden in de richting van udìne en op de parkeerplaats van de kabelbaan ook voor laden en lossen
leuke plek maar de beheerder was er niet. drie keer gebeld, kwam niet om 7.30 uur 's avonds. slechte service
behulpzaam personeel. stille plaats. adequate prijs, voor een nacht 2 personen en camper geen stroom 260 kr
Geweldige plek aan de rivier. jammer dat Magdeburg zo onopvallend is. prijs € 8 voor laden en lossen in de parkeergarage bij de ingang
Ik bevestig de schoonheid van de plek en er is ook ruimte voor de 7 meter maar weinig zitplaatsen
100 kronen. de prijs is omhoog gegaan maar aan kamperen ben je de helft kwijt. als je gewoon wilt slapen, raad ik het aan
kwamen 's avonds om 7 uur aan. niemand in de buurt. woestijn. leuk maar je bent alleen ..
goede plek voor een nacht
mooie plekken, aan zee maar 200 kronen zonder voorzieningen is te veel. mooie wandeling naar de vuurtoren
je kunt alleen stoppen om te slapen, geen pad om te lopen of naar buiten te lopen. alleen de weg e6 !!!
de nacht wordt niet betaald. Uploaden en downloaden. een paar stappen van het centrum. rustig 's nachts
180 kronen zonder services. overdreven prijs!
Leuke plek maar verlaten. Ik stopte niet
Omdat het gratis is, is het goed. de nabijgelegen weg is een beetje luidruchtig .....
Normaal gezien het nummer. M Zee voor de deur zonder strand
Betaald!!! : 250 kronen. overdreven voor de locatie, bijna op straat. Inclusief stroom en belasting/ontlading
stille plaats jammer geen laden lossen
Voor deze prijs, als je een camper hebt, wat wil je nog meer.. Er zijn geen diensten maar de camper is autonoom of heb ik het mis? geen blauwe zone die een verbod oplegt. Wie op zoek is naar mega badkamers, ja fi, hondenuitlaatgebied en wifi, ga ergens anders heen. 0Geweldige plek voor een betaalbare prijs.
Ik bevestig de parkeerplaats van de supermarkt, ook al is uit de lengte van de stoelen duidelijk dat het geen parkeerplaats voor campers is. we waren met velen, zolang ze ons maar goed lieten zijn
geweldige plek aan zee. glooiende maar acceptabele plaatsen
het meisje met kort haar bij de receptie is erg lomp. anderen prima. een serviceblok nog gesloten met de camping vol
afvoer werkt niet, hij is vol. de stoelen zijn zo krap dat het de ramen niet kan openen. wat heb je aan zo'n gebied?
Ik bevestig dat het gebied in goede staat is en dat de prijs voldoende is. Honden zijn goed om ze vastgebonden te houden
plaats niet gevonden. niet gemeld we kunnen net zo goed parkeren waar er geen verbod is
onvermijdelijk al in de vroege namiddag vol. camper heel dichtbij, te dichtbij. parkeer niet op de parkeerplaatsen daar het verboden is
geweldige locatie, aan het strand. als je geen diensten nodig hebt, ga dan. buitensporig cijfer voor wat het biedt
goed onderhouden maar te dicht bij de weg. Luidruchtig. niets in de buurt. wat doe je daar vooral met 37 graden?
Geweldig plek. 5 sterren omdat het gratis is. rustig voor de nacht, maar wees voorzichtig ... op zaterdagmarkt, dus vermijd het bewegwijzerde gebied
geweldige plek, zoals beschreven door anderen. maar 12 € en waimar, kortom ... ik had beter verwacht ..
Perfect, alles zoals beschreven, maar ... slechts 6 plaatsen, daarom moeilijk om accommodatie te vinden in de zomer. Ik had geluk. een heel mooie plek, gratis ...
€ 19 is niet goedkoop, met de verschillende diensten apart te betalen. ruimtes niet te groot. goed voor een nacht. als je 's avonds aankomt, kan het vol zijn
op het sportveld, tegenover de zee en het gratis strand. nabij het centrum met grote ruimtes en de mogelijkheid om de luifel te openen. minimale essentiële diensten, stroom uit elkaar. 16 € per dag in juli
geweldige prijs voor degenen die niet worden beïnvloed door elektriciteitsfixatie die u nog steeds kunt hebben. grote ruimtes en het essentiële voor degenen die de camper gebruiken x wat er is bereikt
30 € al op 1 juli. misschien zullen degenen die de airconditioning de hele dag aan hebben, blij zijn, maar degenen zoals ik die geen elektriciteit of douches nodig hebben (50 cent minuten) kunnen de prijs overdreven vinden. zee op 500 MT ...
geweldige weekendrustruimte. voldoende prijs, met de bus ben je in 10 minuten in het centrum en in 5 minuten lopen ben je aan zee
grote plaatsen en veel ruimte in de winter maar ook aan het einde van de zomer. Ik raad het aan aan mensen die op zoek zijn naar rust en stilte?
een beetje duur in de zomer. goed in de winter. besloten ruimtes. cidiale eigenaar
behulpzaam personeel, jammer van de stop op asfalt. netheid en rust. goed voor de winter en zeer lage prijs
zonde wordt slecht gehouden. hoog gras in het campergedeelte en hoge prijs. komen en gaan van auto's op alle uren.
Er zijn geen beheerders, het is een plein waar auto's en campers parkeren. overdreven prijs, zonder diensten maar handig voor het eten van vis in het restaurant, met lange rijen voor vakantie ..... gebroken glas op de grond .....
Het volgende jaar teruggekeerd. De gemeente heeft het gebied verbeterd door de boulevard te verlengen, waardoor veel kampeerders op hun gemak kampeerden met auto's en motoren op sleeptouw. Een onfatsoenlijk schouwspel met meerdere lozen van helder water op de grond, ondanks dat er een cockpit aanwezig is. Al het afval stapelt zich op zoals vaak gebeurt, ondanks de aanwezigheid van verschillend gekleurde bakken voor gedifferentieerd afval. Vanmorgen hebben ze de vuilnisbelt in brand gestoken.
Terug op 18 augustus. 25 euro zonder stroom!!!! gekke dingen, ik ga naar het plein in praia a mare, gratis, voor één nacht is het prima
geweldig voor een nacht, rustig, ik raad het aan?
nogal armoedig, geen water en 18 € !!!!! gewoon omdat het 3,5 km van Saint Michel . is
Ik bevestig de uitstekende plek, rustig en onder het kasteel aan de rivier
laden en lossen mogelijk, maar er zijn geen gemarkeerde parkeerplaatsen voor campers. 2 parkeerplaatsen bezet
dicht bij de weg en erg klein. weinig plaatsen ook bezet door machines.
Ik bevestig, luidruchtig voor de nacht. de andere parkeerplaats was vol
rustig, goed voor een nacht. Essentiële diensten. vrij
basisvoorzieningen, goed voor een nacht. midden tussen de huizen
uitstekende stop aan zee. water gedronken en alles ok
weinig plaatsen en sommige bezet door machines !!! aanbevolen voor korte stops
prima camping, grote plaatsen vlakbij zee. zeer betaalbare prijs
vond 's middags niet op voorraad. voor 16 € is de uitstekende camping die het beheert de moeite waard
geen parkeerplaats voor de nacht. niet toegankelijk
aanzienlijk minder parkeerruimte voor het afsluiten van ruimtes en om boomstammen/bloembakken te bezetten. erg mooie plek
Grote parkeerplaats gebruikt door klanten van nabijgelegen restaurants. In de zomer erg druk 's avonds en lawaaierig. Gelukkig zijn ke giistre er niet meer. Handig voor een tussenstop, vis tegen redelijke prijzen in nabijgelegen restaurants. 8 euro. Geen services
Direct aan zee. Nieuw, met grote staanplaatsen en alle voorzieningen. ik raad het aan
Een jaar later. € 10 zonder elektriciteit. 15 met stroom. Bijna volledig resultaat. Tot zover de afstand op het strand
Parkeren zonder services. Gratis en van 6 tot 8 uur. Parkeren is toegestaan voor campers, na 8 uur betaal je € 8 voor de hele dag
'S Nachts parkeren is toegestaan op de parkeerterreinen op het strand op een grasveld. Rustige nacht 8 €
Ik bevestig wat er staat. Fantastische zee op 50 meter maar overvolle nomadische was Giovefi. Grote ruimtes tussen campers Voldoende prijs
Eerlijke prijs, vriendelijk personeel. Ik raad het aan om Bari te bezoeken en een bad te nemen op het strand
€ 22 in juli, ja, alle diensten behalve betaalde douches en elektriciteit inbegrepen, zelfs voor degenen die dat niet willen. Te hoge prijs
Ik bevestig alles positief, met een onberispelijke en gratis parkeerplaats. Aangenaam en schoon dorp. Ik raad de stop aan
De prijs is gestegen tot 8 euro !!! Geen service. Uitstekend panorama
Voor 10 euro acceptabel
GESLOTEN!!!
Het is niet de beste. De treinen rijden goed, zelfs 's nachts. Rondom gesloten en slechts een korte stop is aan te raden, tenminste tegenwoordig. 12 euro is niet goedkoop voor de plaats waar het is
De tweede parkeerplaats bevindt zich absoluut in een slechtere positie. Helaas was de eerste niet op voorraad
Aangekomen om 12 uur, uitverkocht
Uitstekend vanwege de nabijheid van Gibraltar. 'S Avonds aangekomen en gereserveerde zitplaatsen uitverkocht. Nog steeds andere plaatsen gevonden. We waren in 80 campers
Een beetje ver van het centrum, een half uur te voet. Prijs passend bij het aanbod
Uitstekende rustplaats met grote ruimtes, bijna aan zee. Lage prijs, heel stil. Ik raad het aan.
Hoge prijs maar dicht bij het centrum. Hellend en met smalle maar zeer grote kraampjes. Rustig in het gebied onder de bomen. Lawaaierig in de buurt van de weg
Uitstekende rustruimte met essentiële diensten. Gratis. Ik raad het aan
Uitstekende rustplaats met laden en lossen. Naast de oliemolen die in de winter met lawaai werkt. Weinig plaatsen maar 's ochtends veel andere campers op nabijgelegen parkeerplaatsen. Ik raad het aan, x de prijs is uitstekend
Uitstekend, dicht bij de zee met voldoende ruimte en een acceptabele prijs. De straat voor ons is 's nachts stil. Dichtbij de trein die u in 15 minuten naar Alicante brengt
Uitstekend om te stoppen. Basisdiensten aangepast aan de prijs. Valetparking beschikbaar
Op 200 meter van de zee, met sommige plaatsen in de schaduw en weinig bezocht in het laagseizoen met de daaruit voortvloeiende grote ruimtes. Centrum op 1 km, supermarkt 200 m. Ik beveel het aan, uitstekend voor € 12
Uitstekende stop op de zee. Veel bezocht in augustus, met permanente bewoners die de komst van nieuwkomers ontmoedigen, met vals advies. Alle essentiële diensten. Gratis. Ik raad het aan
Parkeren op de volle zee. 15 euro per seconde op de tweede rij zonder enige service. Anders dan 5 euro !!!
Rustige plek, kampeerders gerangschikt willekeurig op het plein. Essentiële services, € 20 zijn buitensporig, voor de aangeboden services.
Jammer dat je 's morgens voor 8 uur kunt uitgaan en' s avonds, als je na 5.30 uur arruvi bent, blijf je buiten
Ontoegankelijk gebied. Weg afgesloten voor werken. Geen afwijking aangegeven
Geweldige parkeergelegenheid voor het centrum, geen service, maar omdat je er niet voor betaalt, is het prima. Aan de rivier, rustig, op 20 minuten lopen van het centrum. Niet onmogelijk
Ik bevestig de vele plaatsen, laad laden en huidige verbinding, maar niet alle. Nabij centrum.
Geweldig voor een overnachting. Er wordt niet geladen of gelost
Zeer mooie en panoramische plek. Drinkwater en mogelijkheid tot doorspoelen van het toilet. 10 euro is voldoende.
Geweldig voor een nacht. Stil en stil
44 pond vereist als je niet geassocieerd bent met Engelse clubs. Te vermijden
Zeer mooie plek. Ik begreep niet wie ik het veld moest vragen met elektriciteit, maar het was leeg en ik heb me daar neergelegd. Geweldige plek
Eigenaar beschikbaar. Voldoende prijs. Liverpool 6 km
Goed onderhouden plek. Lidl op 2 km. Ver van alles
Eigenaar ongezellig. Goed onderhouden plek maar weg van alles
Goed voor een snelle stop of voor de zee. Met slechts 4 euro kan een kaartje aan de voorkant worden geladen en gelost.
Prijs overdreven. Zeer nauwe ruimtes tussen de middelen. Heel dichtbij mara en mooi maar super druk water
Bijna in het midden van een rotonde met veel verkeer. Zeker, het is gratis, maar het is net als parkeren in het midden in de chaos. Te veel verwarring naar mijn mening
Sitecode: 20676
Ik bevestig wat is beschreven, inclusief de nachtclub die de nacht stil maakt. Meer dan 40 plaatsen beschikbaar. Niet aanbevolen voor degenen die in stilte willen slapen
Panoramische parkeergelegenheid. 1,20 euro per uur. 24 uur 14 euro. Absoluut beter dan de andere in de haven
Ik bevestig dat je niet betaalt. Mogelijkheid om te lossen, geen water. Bijna volledig vierkant, raadzaam voor een dag. Heel dichtbij strand.
De verwachtingen overtreffen, zeer grote plaatsen met gazon alle inglesr en acceptabele diensten op slechts een paar meter van de zee. Mogelijke excursies per fiets op een fietspad dat in de buurt van het gebied begint. Alles voor € 8, exclusief stroom. Zeer ontspannende plek, zeer behulpzaam personeel. Het advies
Goede plek voor het centrum. Fiets naar de uitgang. Prijs geschikt voor accommodatie. Het besteedt een beetje en ligt op 2 km van het centrum.
Vol nederzettingen naar de winter. Goed onderhouden maar buitensporige prijzen. € 27 x één nacht per Kerst en betaald toilet.
Rustige plaats, overeenkomstig de beschrijving. Vriendelijk personeel