@marcvgijsegem
zeer mooie ruime plaatsen , proper sanitair . komen elke morgen met drie personen poetsen . Op wandelafstand van een gezellig centrum . ideaal om te fietsen , vele routes. Komen zeker terug
Een top locatie . Steeds een zeer vriendelijk onthaal . De toiletten zijn heel netjes onderhouden , ruime parkeer plaatsen. Op wandelafstand van een zeer gezellig dorp met leuke terrassen en restaurants. Mooie omgeving op te fietsen waar je fietsroutes kan vinden op de receptie van de CP . Kortom 11 op 10. Wij komen zeker terug . Grtjs uit België M&M
een heel mooie CP aan het kanaal waar heerlijk vertoeven is. heel gemakkelijk te vinden met kleine en grote campers. Vrienden zijn meegekomen met het warme weekend. Een Flair van 9,20 meter en een Concorde van 9,70 meter en zelf rijden we met een Arto van 9 meter. zeker geen probleem voor grote campers als je de bruine bordjes volgt.
niet evident om op de CP binnen te geraken . eerst registreren op app . voor ons onnodig . Het zou veel gemakkelijker kunnen gaan . waarom moeilijk doen als het simpelweg ook kan
een super mooie CP , zeer rustig gelegen . Vanaf deze CP zijn er vele fietsroutes mogelijk , alsook mooie wandelingen . Zeker een echte aanrader . Wij gaan zeker terug .
Door Corona jammer genoeg lang moeten wachten om het weerzien van Gabrielle en Carl . Fantastisch om hier terug te zijn . Ondanks dat alles volzet is een hartelijk , warm ontvangst
Zoals we gewoon zijn op CPOirschot, netjes , vriendelijk onthaal. Echt een verdiende TOP plaats
Zoals altijd even vriendelijk onthaal en zeer netjes onderhouden Steeds op en top. Vriendelijk ontvangst door Carl en Gabrielle. Op wandelafstand van het dorp met leuke terrasjes en winkeltjes .
Steeds een leuk terugkomen op deze verzorgde CP.
Jammer dat de animatie enkel in het Frans is , degoutant
TOP plaats , doe zo verder
Mooie plaats , ideaal voor vliegtuigspotters komen zeer laag over om te landen in Bristol
Zeer mooie camping met prachtig zicht op de baai . In oktober niet druk , dus proper sanitair . Met ACSI 16€ een aanrader . Denk in de zomer heel druk .
Prachtige , rustige plaats . Super vriendelijke mensen.
Fantastische plaats , bezoek aan de kassen zijn zeer interessant , super vriendelijk
Zeer mooi camperpark,jammer enkel WiFi bij de receptie