@mare83
Lid van Campercontact sinds 2019
Prachtige plek direct aan het water. In oktober waren we hier helemaal alleen. Gewoon fantastisch.
Prachtig aangelegde plek aan het meer. Helaas is de weg erg dichtbij en dus het geluidsniveau. 295, - NOK Ik vind voor het laagseizoen oktober net een stuk te dicht bij de bovengrens. Maar in deze regio heb je niet veel keuze.
Helaas vrij krap voor campers. Gulli voor grijs water direct in het midden. Voor WoMo met zijuitgang behoorlijk dom. Je moet het grijze water parallel met de slang in de afvoer spuiten.
Leuke parkeerplaats in een weiland. Let op: erg ongelijk! Het is moeilijk om hier een evenwicht te vinden. Anders is er geen apparatuur beschikbaar - geen afvalcontainer! Perfect voor zelfvoorzienend kamperen 👍
Prachtige plek direct aan het water! Betaling in Favn-koffie boven het plein.
Parkeren langs de straat! Zeker als bij ons een stop, maar helemaal ok!
Absoluut de mooiste plek midden in de natuur van Noorwegen!
Voor NOK 100 is er elektriciteit aan een groot meer in een prachtige idylle. Zeer aan te bevelen !!
Absoluut geweldig. Een idylle met Caribisch gevoel... perfect voor "wild" camperaars.
Plaats heel OK. Toch ziet deze er half september niet echt onderhouden uit. Grijs water en vuilophaal faciliteiten hebben we niet kunnen vinden. Voor deze prijs bieden anderen meer!!