@mareneef
- 2008
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
mooie plek , rustig ‘‘s nachts. makkelijk betalen met easy park eventueel nog tegoed op de stroom op de meter niet terug te krijgen kaart inleveren door hem weer in te voeren krijg je wel de €4 terug in cash loopt zo de stad in hermanshohe wel te doen met een elektrische fiets , maar is een pittige klim
2023
prima locatie , niets meer aan toe te voegen goed gelegen om net ( elektrische) fiets Cortona te bezoeken en door te fietsen naar de Eremo le Celle
mooie camping in parkachtige omgeving gratis gebruik van het naast gelegen zwembad schitterend toilet gebouw , echter wel weinig als het drukker is prima locatie om met ( elektrische ) fiets Pennabilli te bezoeken zeer vriendelijke beheerder! kleine supermarkt in de buurt ,geen brood service .
Sitecode: 19280
nette plaats lekkere wijnproeverij met hapjes vriendelijke eigenaar gratis gebruik wasmachine prima zwembadje geen warm water voor afwas prima wijn te koop
Op zich alles aanwezig, inclusief zwembadje . voor ons toch niet de plaats deed ongezellig aan op de camperplek zelf. prima voor 1 overnachting , want Anghiari is zeer de moeite waard om te bezoeken !
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 3 jaar geleden

parkeerplaats geen voorzieningen behalve prullenbak geen schaduw
mooie plek met uitzicht op gedeelte van Santillana €12 stroom €4 systeem inloggen via pc scherm ( ook in het Nederlands ) lozen ,water en chemisch toilet aanwezig wc mogelijk nog in de maak ?
super mooie plek op de fiets in minder dan 10 minuten in centrum Troyes ( kathedraal met mooie glas in lood vensters )
2021
beetje donkere plek op grind ,niet echt gezellig . stroom werkt op tijdschakelaar ( 6 uur 1€) cassette reinigen mogelijk en gratis water innemen betaald . er stond een soort wc cabine maar daar kan ik niet over oordelen €5 ( gewenste bijdrage voor onderhoud plaats ) door gleuf ik koker te deponeren .gezien lage prijs ( totaal 7€ ) in verhouding tot aanwezige voorzieningen toch 4 sterren !