@marian-schrauwen
- 2017
Juli 2026
Sitecode: 195819
Waardeloos, ff lekkere wandeling of uit eten niet meer.
De plek is fantastisch maar werkelijk geen oog dicht gedaan. Heel de nacht geluidsoverlast. Bovendien de hele parking is vrij parkeren en dan vind ik ruim 20 euro best pittige prijs.
April 2026
Sitecode: 19433
deze plaats is een plaatje maar inmiddels 13 euro dus de info is niet actueel
wat een gastvrijheid!!! fijn en perfect plekje. dank
fijne rustige plaats en keurig verzorgd. we waren hier exact op tijd want we hadden de laatste plaats van de 12 plaatsen.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
We hebben genoten ondanks het regenachtige weer. Met name James en Angela maken het bijzonder. Zij zijn toegewijd en verzorgen hun gasten. Aanrader om ze te bezoeken. Heerlijk gegeten dankzij James kookkunst 😋
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
mooie plek, we betaalden 8,50 zonder stroom. Ook hier bleek de app niet de juiste info te bevatten.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Gebruik deze coördinaten om op te navigeren, N 39° 27' 22” W 8° 26’ 1” of 39.456127N en 08.433642W.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
smerige campeerterrein waar bijna uitsluitend verlaten caravans zonder ruiten staan. wij hebben hier gestaan om de stad te bezoeken in de veronderstelling dat we veilig de camper konden achterlaten. dat is goed gelukt. je moest wel minimaal 2 nachten blijven.
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
een zand parkeerplaats aan de Duoro. geen voorzieningen. wij waren de enige. ik vind het meer een plek voor buscamper. het was een hele klim met grote camper ( 8.30)