@marianenmarcel
Mei 2026
1 nachtje geslapen, helaas was de douche water warm koud warm kou d. daarom maar 2 sterren. € 34,.. betaald . prijs / kwaliteit klopt.niet
prima plek, heerlijk rustig en super schoon sanitair
April 2026
fijne camping, voldoende en schoon sanitair, wij verbleven hier 3 dagen eind april en met super mooi weer. het was wel erg rustig
3 nachten gestaan, super rustig, erg schoon, je mist alleen een schaduw. te weinig aanplant
We kwamen voor 1 nachtje maar bleven er 7 nachten. Zeer fijne plek, super schoon, vriendeijke uitbater, vele winkels, restaurants en supermarkten in de buurt.
1 nachtje geslapen, wij waren de enige gasten op 11 april 2026. Warm water gebruikt van dedouch voor de afwas. verder was alles wel verouderd maar wel netjes. s morgens wilde vroeg ( 4:30) uur vertrekken. Helaas was de poort opslokt. maarna op de bel gedrukt te hebben bij de receptie heeft de eigenaar de poort geopend. dat is wel service
super plek, 3 min lopen naar het strand met een leuk restaurantje. de moeite waard om terug te komen
Januari 2026
zeer grote parkeerplaats, zelfreinigend toilet aanwezig. lozing vuilwater. Heerlijk rustig s nachts. goede plek voor een overnachting
grote maar een zeer fijne camping super mooi uitzicht vanaf het terras en restaurant aan het strand. sanitair prima voor een extra nachtje betaalde we maar €12.00 na 2 nachtjes .
mooie plek voor overnachting. bewaakt terrein. s nachts heerlijk rustig en de omgeving is prachtig. vlak aan zee