@marijkekors
- 2007
Sitecode: 52090
prima camping vlak bij de snelweg met hele ruime plaatsen. sanitair is oud maar keurig. enige minpuntje is dat je je wc-rol moet meenemen. restaurant erbij, heerlijk gegeten. aardige mensen, leuk familiebedrijf. aanrader

mooie plek aan de Wisla, keurig sanitair, aardige ontvangst. je loopt zo het leuke stadje in. in de nacht doodstil
eigenlijk alleen 2 sterren voor de ligging op 10 minuten lopen van de zeer fraaie binnenstad van Zamosc. de camping moet echt gerenoveerd worden. zeer vriendelijk echtpaar die ons ontvingen
hele fijne camping, ruime plaatsen in het groen, uitstekend sanitair, aardige ontvangst in prima Engels en een leuk restaurant op het terrein. prima om hier een paar dagen te relaxen in de mooie omgeving. gebruik van wasmachine en droger is gratis.
3 sterren vanwege de ligging. ideaal om op de fiets naar de stad te gaan, 5km over fietspaden. het sanitair is zeer basic, de velden om op te staan ruim en groen.
Hele fijne camping! Goede ligging midden tussen het dorp van Grolde, de hei en talloze fiets- en wandelroutes. Enorme plekken. Keurig sanitair, warm water voor de afwas en douche met een €0,20 en €0,50 muntje. Dit om zuinig te zijn met ons steeds schaarser wordende water. Aardige mensen die de camping runnen en zeer behulpzaam. Kortom : als je rust en ruimte zoekt ben je hier aan het goede adres!
Hele fijne camping op een mooie locatie. Superrustig, heerlijk zwembad, goed restaurant met zalige streekgerechten en vriendelijke mensen. Sanitair is top! Je staat op terrassen, prima hele ruime plekken. Wel even goed kijken voor n vlakke plek want die zijn er zeker wel.

prima maar eenvoudige camping. Ruime plekken, sanitair is keurig, zelf rol meebrengen. ligging is leuk aan de Marne. restaurant is okay, niet bijzonder. wel zalige wijntjes. zeer vriendelijke receptie
erg drukke en krappe plaatsen op deze camping, hele drukke weg loopt vlak langs de camping. sanitair is prima, zwembad heerlijk maar wij hadden na 1 dag genoeg van de drukte.

fantastische camping, ligging is super. uitzicht op de bergen, geweldig sanitair, ruime plekken en een erg aardige en behulpzame receptionist. goed restaurant op 300m, bus naar HochImst om de hoek. hier gaan we vaker komen!
Prima camping! Ruime plaatsen, sanitair is keurig. Wel n beetje ouderwets dat je moet douchen met een €0,50 munt. Die heb ik echt niet meer bij me. Verder alles ok, dorp op loopafstand. Lidl en AH om de hoek

Wat n geweldige plek en wat n fijne camping! Plekken zijn ruim en groen, vlak en water vlakbij. Sanitair is spic en span en heerlijk verwarmd omdat het hier in september best al fris is ‘s nachts. Je stapt op de fiets en binnen 10 minuten ben je over de Donauradweg midden in de prachtige oude binnenstad van Regensburg. Prijs is €34, meer dan prima voor een stadscamping van deze kwaliteit.
Prima camping met wel wat krappe plekken. Flink manoeuvreren met de camper om op de plek te komen. Sanitair is spic en span! Op de fiets langs de zee ben in je in 10 minuten in Rab, of als je het jezelf gemakkelijk wil maken neem je de taxiboot voor 15 Kuna pp. Leuk tochtje ook! De zee is prachtig en heerlijk, lang ondiep met zand.
Prima camping voor een paar nachten. Wel zaak dat je ergens beneden staat, is steile helling naar boven. Sanitair is keurig en wordt voortdurend schoongemaakt. Boulevard voor de deur naar het leuke dorpje Celce. Glasheldere zee, zalig. Leuke restaurants in t dorp.
Wat n fijne camping is dit! Rustige ligging, ruime plaatsen en n mooi zwembad met ligstoelen erbij. De toerplaatsen zijn goed gescheiden van de vaste plekken. Leuk restaurant erbij, keurig sanitair en aardige mensen die de camping runnen. Op de fiets naar het dorp is 5 minuten. Goede supermarkt en een geweldig restaurant.
Prima camping om een tussenstop te maken. Keurig sanitair, goed restaurant met uitgebreide kaart en niet duur. Een prachtig zwembad maakt het compleet. Zeer vriendelijke ontvangst door 2 goed Engels sprekende broers. De ligging is heel rustig.
Wat 'n mooi plekje! Fijne camping aan mooi strand. Aardige eigenaar, vriendelijke ontvangst. Sanitair is prima en schoon, wasmachine aanwezig. Neem de juiste afslag, wij namen er na de pas 1 te vroeg. Prima te bereiken over goede wegen. Alleen de laatste 300m is stuiteren. Leuk restaurantje op de camping en een paar meer langs het strand