@marijkekors

- 2021
- Ander
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
de camping is prima maar wel heel druk zo in augustus. ook betaalden we €50 voor 1 nacht, veel te veel geld eigenlijk. ik denk dat we flink meebetalen aan de animatie etc
Sitecode: 52090
prima camping vlak bij de snelweg met hele ruime plaatsen. sanitair is oud maar keurig. enige minpuntje is dat je je wc-rol moet meenemen. restaurant erbij, heerlijk gegeten. aardige mensen, leuk familiebedrijf. aanrader
Juni 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

mooie plek aan de Wisla, keurig sanitair, aardige ontvangst. je loopt zo het leuke stadje in. in de nacht doodstil
Mei 2026
eigenlijk alleen 2 sterren voor de ligging op 10 minuten lopen van de zeer fraaie binnenstad van Zamosc. de camping moet echt gerenoveerd worden. zeer vriendelijk echtpaar die ons ontvingen
hele fijne camping, ruime plaatsen in het groen, uitstekend sanitair, aardige ontvangst in prima Engels en een leuk restaurant op het terrein. prima om hier een paar dagen te relaxen in de mooie omgeving. gebruik van wasmachine en droger is gratis.
3 sterren vanwege de ligging. ideaal om op de fiets naar de stad te gaan, 5km over fietspaden. het sanitair is zeer basic, de velden om op te staan ruim en groen.
Hele fijne camping! Goede ligging midden tussen het dorp van Grolde, de hei en talloze fiets- en wandelroutes. Enorme plekken. Keurig sanitair, warm water voor de afwas en douche met een €0,20 en €0,50 muntje. Dit om zuinig te zijn met ons steeds schaarser wordende water. Aardige mensen die de camping runnen en zeer behulpzaam. Kortom : als je rust en ruimte zoekt ben je hier aan het goede adres!
2023
Hele fijne camping op een mooie locatie. Superrustig, heerlijk zwembad, goed restaurant met zalige streekgerechten en vriendelijke mensen. Sanitair is top! Je staat op terrassen, prima hele ruime plekken. Wel even goed kijken voor n vlakke plek want die zijn er zeker wel.
2021
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 5 jaar geleden