@marionenger
September 2026
Een locatie beoordeeld · 28 dagen geleden
Het was weer prima vertoeven bij Hans op de camping. gezellig, goed verzorgd én flexibel. En ook nog eens op loopafstand van 'T Wevershuisje, waar je echt fantastisch kunt eten voor een eerlijke prijs. We hebben weer genoten
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Heerlijk relaxte plek aan het water. Informele camping, prima verzorgd sanitair.
Juli 2026
Ruime, informeel en natuurlijk ogende camping met boven verwachting modern en goed verzorgd sanitair. Ook een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Münster met de fiets of trein.
C10 is een prima camping. Zeer vriendelijke mensen, goed verzorgd sanitair en ruime plaatsen. C12 ligt aan de andere kant van het kleine dorpje. Te ver weg van het water om met je supboard te lopen. Dus als je dat wil, let dan op een plek op C10.
Sitecode: 11992
De afstand tot centrum is goed en de ontvangst was vriendelijk. Maar eigenlijk zou dit zich geen camping mogen noemen. Gaf ons een 'unheimisch' gevoel. Het is geen reclame voor Bolsward.
Mooie camping, mooie ligging op loopafstand van centrum Sneek. Alles heel goed verzorgd én heel vriendelijk. Een aanrader!
April 2026
Prachtige camping. Mooie grote plekken, heel goed onderhouden, ook het sanitair. Leuke en heel rustige uitvalsbasis.
Wat een fijne plek. In- en uitchecken ging heel eenvoudig. Mooie plekken en het sanitair was uitstekend.
Heel goed verzorgde camperplaats, mooi, ruim en schoon sanitair en heel hulpvaardige eigenaar Marius!