@marionontour
De plek zou goed kunnen zijn als je het zelf uitzoekt. Let op: de sauna is op dinsdag gesloten. Omdat de sleutel van de slagboom bij de receptie moet worden opgehaald, zijn overnachtingen van maandag tot en met dinsdag en van dinsdag tot en met woensdag NIET toegestaan. Het is ook niet toegestaan om de parkeerplaats overdag te gebruiken. Helaas staat deze informatie nergens aangegeven. Het is vandaag maandag en we hebben pech.
We verbleven vijf dagen op deze prachtige plek. De plek is niet in percelen verdeeld en is zeer ruim, waardoor het ideaal is voor grotere boten. De locatie is prachtig aan de rivier en aan de voet van de kastelen. Het is een prima startpunt voor allerlei excursies, en met € 11 is het niet duur. Water en elektriciteit zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. De oude stad met zijn diverse leuke restaurants, cafés en ijssalons ligt op slechts een paar meter afstand. We hebben de toiletten niet gebruikt.
Een kleine camping met een leuk café bij de ingang. Goed uitgangspunt voor Porto. Enkele langdurig kampeerders (bungalows). Sanitaire voorzieningen ouder maar netjes. Slechts gedeeltelijk geschikt voor grote schepen (op 2 plaatsen na). Alleen contante betaling mogelijk (25 €/nacht) inclusief 3 ampère elektriciteit, zekering springt meteen door. Meer versterkers kunnen extra worden betaald. WiFi gratis. Helemaal aardig en behulpzaam personeel. Het is echter "strak gestapeld" om elke ruimte te benutten. Conclusie: nuttig
Het is een groene omgeving op een voormalige camping tegenover het sportveld. Erg modderig als het regent. Geen V+E. De locatie is goed. 5 minuten lopen naar de leuke plek, 100 m naar het strand, rustig. Campers worden getolereerd. Wij vonden het leuk en verbleven hier 4 nachten. Overigens ook zeer geschikt voor dikke schepen. Bij het sportveld bevindt zich ook een binnenzwembad.
Geweldig plek. Goed uitgangspunt voor Cadiz en Jerez de la Frontera. De plek zelf is ook geweldig. Onverharde parkeerplaats tussen de rivier en de Atlantische Oceaan met een groot strand. Er zijn ruim 20 parkeerplaatsen en zelfs grote schepen hebben er geen enkel probleem mee. We stonden hier 6 nachten, hadden geen parkeerwachters en geen luidruchtige tieners en voelden ons heel veilig. Wij komen zeker nog een keer terug.