@marjol23
rustige, sfeervolle camping. Veel schaduw door de grote bomen. je kan zelf plek uitzoeken. Sanitair oke. WiFi oke. Zeer aardige en behulpzame eigenaar. Omgeving prachtig. Echt een aanrader!
3 nachten gestaan om San Sebastiaan te bekijken. Op de fietst daar naar toe is prima om te doen. camping is prima voor campers, krappe plaatsen, maar genoeg privacy en met deze warmte genoeg schaduw. Sanitair ziet er netjes uit. Prima camping om San Sebastiaan te bezoeken, maar wel de rust van een camping te hebben…
Een mooi aangelegde camping bij een kasteel. Leuk die oude kasteelmuur waar we op uit keken. Sanitair is prima, alleen is het douche en afwaswater koud. Het ziet er verder wel schoon en onderhouden uit. We ontdekte ook nog een recreatie ruimte waar je wat spelletjes kan doen: spoelbak, tafeltennis enz. Op de fiets goed te doen naar Amiens, wat een erg leuke stad is. Kortom: prima camping voor een paar dagen. Marius en Jolanda
leuk, kleine camping. Sanitair prima. Saint Suliac is een heel leuk dorpje. zeker de moeite waard om goed te bekijken. Saint Malo op fiets afstand. prima plek om paar dagen te verblijven!
Fijne, rustige kleinschalige camping. mooie plekken. sanitair netjes en schoon. Heel fijn: een goede wasmachine en droger voor redelijk prijs. Zeer vriendelijk eigenaren. mooi gebied om te fietsen, zo'n 15km Saint-Michel. prima verblijf hier gehad.