@marjolein-jeroen
- 2015
- Hymer ML-T 580
- 2016
- Mercedes
super vriendelijke gastvrouw! ze verontschuldigde zich voor haar “slechte” Engels (wat prima in orde was) tijdens de tasting. daar waar de uitleg technisch werd bood translate app uitkomst. 1,5 uur alles gehoord over hoe de cognac tot stand komt. helaas door het mindere weer geen duik in het zwembad kunnen nemen. rustige nacht gehad op een fijne stek. water, elektriciteit, ruimte… en allemaal kosteloos. uiteraard de heerlijke flessen aangeschaft
prima plek, heerlijk rustig en uitlaat mogelijkheden voor de honden. uitzicht van de plak en de molen geeft alles een leuke uitstraling. het restaurant ernaast was helaas dicht maar we hebben heerlijk gegeten bij Hesselink, klein kwartiertje lopen vanaf de plek. wij onthouden deze!
Nog steeds een prachtige plek, maar het meer heeft zich ver terug getrokken. de foto’s zijn van 4 jaar geleden. het is nu een kwartier lopen voordat je bij de oevers bent en dan is het een soort slik. de rust en ruimte zijn heerlijk!
mooie plek, maar er zijn geen service mogelijkheden. wel is er er toilet aanwezig
een kleine, rustige camping met idd verouderd maar schoon sanitair. wat voor ons de plek uniek maakt is de ontzettend vriendelijke eigenaar waar we gratis gekookte garnalen van kregen en ook nog de wasmachine muntend cadeau kregen na een, van mijn kant, miscommunicatie over de kosten.( wasmachines en droger 3,5 uur gebruiken voor 2€) gevist op de pier en ook nog gevangen ( en opgegeten ) en dat uitzicht… onbetaalbaar!
als we 6 sterren hadden kunnen geven hadden we dit zeker gedaan! wat een vriendelijke beheerder! we hadden een lekke band en onze eigen krik was niet juist. met handen en voeten de beheerder gevraagd, zonder woorden knikte hij en stapte Vd grasmaaier, kwam terug met zijn pickup met grote krik en blokken. wat een service! verder super grote plaatsen aan water (fijn voor de honden), heerlijke warme douche met goede straal, ja wat verouderd, so what
fijne plek, beetje rommelig. een welkom ontvangst, grote plekken. we vinden wel dat we de vorige reviews een beetje moeten nuanceren, “zwembad” is een soort vijver waarvan het water erg laag stond. heerlijk voor onze hond om te zwemmen,niet voor ons. de douche en wc is een soort houten hokje zonder dak. prima maar verwacht geen volwaardige natte ruimte. we hebben de codfish gegeten, was niet vies maar wij zouden het niet meer nemen, wijn top!
omschrijving tegenstrijdig. blijkbaar mogelijkheid om “gratis” op de parking te staan na entree? (pp 15-20 €), 2 shows die best leuk zijn, maar veel gesproken in Spaans dus clou ontging ons. acteurs doen erg hun best, dat wel. voor de camping betaalden wij nog 15€,dus ruim 46€. totaalbeeld: dorp in verval, is na 19 dicht, camping kaal, geen eten, zwembad vies en dicht, douche matig, te duur voor wat je krijgt, erg commercieel. geen aanrader.
tja, top plek, helemaal eens! het was om er te komen een hele opgave want ook vanuit milau borden dat campers verboden waren…. toch gedaan en beloond met prachtig uitzicht op de brug…. maaaaaar… vanmorgen werden wij en nog 2 campers heel vriendelijk gevraagd voor de middag weg te zijn omdat we er anders niet meer weg konden omdat er blokkades worden geplaatst en er een verbod gaat gelden. zie de foto’s Vd werkzaamheden en de verordening. jammer!!
wij staan momenteel in de koog op camping de shelter en wilden graag 1 nachtje naar de sluftervallei. nou helemaal leuk...er was nog 1 plekje met uitzicht op de duinen en vuurtoren! helaas was de lol er af toen we hoorden dat dit nachtje 69.50 moest kosten!! komt door “vraag en aanbod” en prijs varieert per dag zeiden ze! we hebben bedankt...hoe mooi het terrein ook is, het blijft een stuk grond waar je alleen maar op staat...echt schandalig.
OVERNACHTEN = VERBODEN! de plek is mooi en rustig, maar alle borden zeggen parkeren voor €4 tussen 8.00 en 20.00 uur. er wordt op de borden verwezen naar P3 voor campers. zie foto’s voor info over kamperen in Tirol, welke op de betaalautomaat hangt. Voor alle zekerheid ook nog gevraagd in het restaurant en ook daar werd meteen gezegd dat het niet toegestaan is om te overnachten.
eerste indruk camping: goed, niemand bij de receptie , bord: in het hotel melden. daar ook niemand. na wachten sprak iemand ons aan, er komt zo iemand. een ander zei de receptioniste is even weg, we konden plaatsnemen, ging weer. 3e kwam naar de receptie: zei ik kan jullie niet helpen ik weet niets van computers.... uiteindelijk de prijs! 41€ voor 2pers + camper en €12 voor 2honden= €53, mag duidelijk zijn: we zijn weggegaan! belachelijk op 5/10
Sitecode: 12046
ook wij zijn er op goed geluk naar toe gereden ondanks dat we honden bij ons hebben. onder het mom, het is buiten het seizoen, misschien mag het met onze 2 oude besjes wel... maar je wordt echt ontmoedigd, deze mensen houden niet van honden! ook wij zijn omgekeerd. het ziet er inderdaad erg verlaten uit.
We waren er vanmiddag, maar op de plek waar de pickup met afzetcabine stond op de foto, lag nu een boomstam. Dit gaf geen welkom gevoel. Er staat nergens aangegeven dat je er mag overnachten en dus ook niet waar je de 4.50 ch kunt voldoen. Locatie is echt mooi, maar wij denken dat het alleen een picknickplaats is en overnachten niet mag. We zijn dan ook doorgereden.
Prima camping! Alle eerdere lovende woorden kloppen wat ons betreft. Het was niet zo druk dus we hebben heerlijk alleen gestaan achterop de camping, waar we met onze honden zo het bos in konden lopen. Bij aankomst kregen we goede voorlichting over de camping en de omgeving, erg fijn! Het restaurant Cocomarie is fantastisch, we hebben er heerlijk gegeten. Idd een perfect begin/einde van je vakantie
Let op: het is een eind rijden om er te komen en wij schrokken toen we aankwamen. Het ziet er allemaal keurig uit, maar naar ons idee is het meer een camperplek dan een camping. Er is een grevel veld waar 10 campers op passen maar dan wel zij aan zij met dan ongeveer een camperbreedte er tussen als leefruimte. De foto’s deden ons anders denken. Niet onze smaak dus wij zijn weer weggereden.
Prachtig uitzicht op meer en rustige locatie! We zijn hier 2 nachten geweest van 26/7 tm 28/7. Zeer vriendelijke, gastvrije eigenaren. Mark & Linda gaven ons meteen het thuis gevoel! Je kunt er een 3 gangen menu “reserveren” in de bar of bij camper uitgeserveerd. Niets moet alles kan mentaliteit. Kano’s ter beschikking.100% hondvriendelijk. Honden hebben genoten en wij ook! Plek om terug te keren!
Gewoon een leuk gezellig rustige camping heerlijk strandje gezellige Nederlandse eigenaren
We waren hier 2dgn. We werden heel vriendelijk ontvangen. De receptie medewerkster nam alle tijd, liet ons alle plekken zien. De volgende dag kwamen er plekken vrij, we mochten dan wisselen. Plek 3, panorama gekozen. Klein,prachtig uitzicht. Vanmorgen verhuisd naar löffler-platz! Groter,vrijer,nog mooier uitzicht! Milan en restaurant zijn leuk en gezellig, lekker eten! Kleine plekken, maar aanrader!
Prima camping, maar door onze ervaring gaan we er niet meer heen. ACSI camping, maar toen we onze pas lieten zien kregen we te horen dat ze niet aan de korting deden?? We hebben zelf 3 honden dus best eea gewend. Helaas blaft hond van de beheerder veel (hele avond en begon 8 uur 's morgens weer). Snackbar sjoemelig, lieten worst vallen maar ging gewoon in de magnetron??? Discotheek tot 2 uur goed hoorbaar.
Prima camping, goed sanitair. Zelf plek zoeken bij aankomst. Wel minpuntje: als je eerder aankomt, kan je geen gebruik maken van het sanitair tot de beheerder aanwezig is ivm code op deuren van het sanitaircomplex. Beheerder is uiterst vriendelijk en spreekt een goed woordje Nederlands. ;-) Prachtig uitzicht en super leuk dorpje. Wandeling over de stadswallen een aanrader. Wij komen zeker terug!
Sitecode: 19119
Eenvoudige, maar prima camping, zelf plek uitzoeken. Grote en kleine plaatsen. Plek langs weg geeft wel "herrie" van de auto's. Douches zijn ok, helaas geen warm afwaswater. Broodservice aanwezig, dag ervoor doorgeven. Geen plaatsen aan rivier. Honden welkom.