@marjolein47
Wat blijft dit een heerlijke camping! Er heerst een rust en lekker om bij te komen. Vanochtend ook een hele zwerm kraanvogels boven de camper.
Hele fijne camping. Hartelijk ontvangst. Wij vinden het hier heerlijk!
Een grote camping, maar toch is het hier heerlijk rustig. Je wordt aardig ontvangen en je kan hier mooi wandelen naar het strand en in het bos.
Wat een heerlijke plek! Een oase van rust.
Door de leuke reviews naar deze camping gegaan. Inderdaad erg leuk. Wij stonden op het grasveld met een prachtig uitzicht. De eigenaresse is erg aardig!
Een superplek! We hebben een mooi uitzicht over het meer en In de ochtend ook nog lekker broodjes. Aardige eigenaars.
Sitecode: 42014
Een heerlijke camping aan de rivier! Zelfs in het hoogseizoen kun je hier de rust vinden.
Wat een bijzondere plek! We werden zeer hartelijk ontvangen met cappuccino en een stroopwafel. Het was heerlijk rustig, wij hebben genoten!
Sitecode: 20172
Wat een heerlijke plek! Een rustige camping waar je door Piet en Iekje gastvrij wordt onthaald. Je krijgt tevens nog vele tips over de omgeving. Zo hebben wij dit jaar een eland met 2 kleintjes gezien! Wij komen zeker terug.
Leuke kleine camping. Het servicehuis is keurig verzorgd en de lekkerste douche van Zweden!
Helaas moeten wij altijd in het hoogseizoen op vakantie. We zoeken altijd de rust op. Soms best lastig te vinden. Hier is dat totaal geen probleem! Een heerlijke kleine camping in een mooie omgeving. super aardig ontvangen!
Heerlijk rustige camping. Stonden bijna alleen. Zelf een plekje uitkiezen .
Veel overvolle campings dit jaar op Møn, maar hier heerlijk gestaan. Sanitair is top!
Heerlijke camping met mooie grote plekken. de ontvangst was zeer vriendelijke en er hangt een goede sfeer. Top!
Een heerlijke rustige plek. Gelegen aan een meer. Fijne camping.
Heerlijke rustige en groene camping. Grote plekken die je zelf mag kiezen. Je wordt vriendelijke ontvangen.
Heerlijke rustige camping. Mooie grote plekken in het groen. En wat een ontzettende aardige eigenaars. Je wordt hartelijk ontvangen.
Zeer mooie camping en sanitair is fantastisch. wij stoorden ons helaas wel aan de weg.
Wat we fantastische camping! je staat middenin de natuur! heerlijke ruime plekken daardoor is de douche wel wat ver lopen maar een duik in het meer is ook erg verfrissend. De w.c is een hudo.
Een heerlijke camping. Wij hadden een heerlijke ruime plek op de berg half in het bos met prachtig uitzicht op het water.
een heerlijke rustige camping. aardige ontvangst en wat een heerlijke douche!