@marka
- 2018
- Benimar Anders Anders
- 2006
Sitecode: 1933
€ 12 idd een stevig bedrag zoals hieronder vermeld maar wij vinden het dik waard. € 2 voor 10 minuten water tappen. Kregen we tank (100l) helemaal vol mee . wc legen en grijwater gratis. Heerlijk aan de rivier de Lot op loopafstand van een dagdtrandje van de camping waar ook douches (€2) en wc zijn. Geen gebruik van gemaakt, alles aan boord. Heerlijke pizza's en meer bij de pizzatent van de camping waar je ook lekker op terras kan zitten.
zeer onvriendelijke jongeman die ,zonder mijn vraag volledig te laten stellen, een no complet gaf en het raampje meteen voor me neus dicht schuifde. Met langsrijden zag ik meer als de helft van de camperplaatsen leeg staan. Voor mij een duidelijk " onwelkom"
Goed onderhouden camperplek . De rit hierna toe is al prachtig vooral als de zonnebloemen vol in bloei staan. Vanuit de camperplaats uitzicht . De camperplaats loopt iets scheef af, blokken gewenst. Aan de overkant een klein local cafeetje waar nog een biertje voor € 1,50 te krijgen is. Wij vonden dat in ruil voor zo'n mooie gratis plek de locals wel iets mochten verdienen en even gebruik gemaakt van het terras. Verder in het dorp niets te doen.

aan een kant is decp idd niet bereikbaar ivm wegwerkzaamheden, even terug naar de grote weg en via de andere kant via Auedamm wel bereikbaar.
Heerlijk gestaan voor 2 nachten. een ideale cp als je zelfvoorzienend bent. Ruime plekken. Doorgaande weg achter de cp en verkeer wel hoorbaar maar wij waren er snel aan gewend. iedere ochtend het bakkertje op de cp maar op nog geen km lopen ligt het winkeltje van het bakkertje waar je ook nog wat andere dingen krijgt oa veeswaren, fruit,melk.
Nette CP , gastvrij ontvangst. Sanitair aanwezig, niet groot maar netjes en schoon. Wil je luxe sanitair zal je voor een 4* camping moeten kiezen . Wij waren tevreden. Heerlijk verblijf gehad.
wij stonden hier maar één nacht stil en alleen op een winterdag. te kort voor een goede review te geven. over gezellig heid kunnen we dan ook niet mee praten. ondanks het slechte weer nog een stukje kunnen fietsen, mooie fiets omgeving. cp ziet netjes en verzorgd uit. inmiddels is de prijs gestegen en moesten we € 20 betalen.
Nette goed verzorgde camperplaats met weidse uitzichten voor een goede prijs. Zeer vriendelijk gastvrouw. Mooie ruime plekken op grind. We stonden er nu maar 1 nacht met veel regen en wind maar zeker een plek om bij mooi weer een aantal dagen te kunnen staan. Van mij krijgt deze plek 4 sterren omdat ik een klein minpuntje heb. Er is geen wifi, toch wel iets van deze tijd. Camperplaats vrij nieuw, mischien gaat dat nog komen. Verder top plek👍
Eenvoudige camperplaats aan het begin van de camping die in de wintermaanden gesloten is..jammer dat er geen sanitair open is voor de cp gasten...goede wifi en loopafstand van Ieper centrum. Minpuntje dat ik slecht geslapen heb door hinder van de nabijgelegen fabriek. Verder een prima cp om de stad te bezoeken.
de caming heeft meerdere aparte camperplaatsen, gescheiden van de overige verblijven van de camping . Wij hadden oud op nieuw nog een van de laatste plekjes achterdoor aan de Ijzer. Goed verzorgde camping en hele nette camperplaatsen. fietsafstand van het strand 20 min... 10 min lopen van het leuke dorp Nieuwpoort.
Schone rustige plek om de stad te bezoeken. in deze periode € 8 betaald incl water en stroom. voor de ingang staat een sanizuil en kan je je vuil water nog eventueel kwijt. Het betalen en ontvangen van qr code verliep makkelijk en snel. Even qr code scannen die op het grote bord staat, waarna je op hun site komt, formuliertje invullen, betalen en binnen nowtime krijg je een email met code. Even de code scannen aan de paal en slagboom gaat open.
Heerlijk rustig overnacht hier. Goed voor 1 overnachting op doorreis. Wel blokken nodig, loopt scheef af. We waren de enige op een camper na die hier waarschijnlijk zijn winterstalling heeft. Geen last van hangjongeren zoals eerder vermeld maar komt mss door de winterperiode. Even opletten met inrijden vanaf de grote weg, er zijn 2 ingangen waarvan de officiële ingang halverwege geblokkeerd is met een betonblok.
momenteel niet toegankelijk. Parkeerplaats wordt gerenoveerd.
Gastvrij ontvangst. Spreken duidelijk engels. Mooie ruime schaduwplekken. Leuk en schoon zwembad. Lekkere pizza's gegeten. Kortom een leuke , niet te grote, camping. Een wandeling door de kasteeltuin van het Chateau in Vizille is een aanrader. Twee leuke dagen hier gehad.
geweldige plek aan de moezel. ook als je niet direct aan het water staat heb je uitzicht op de moezel. ticketautomaat werkt niet maar een aardige menneer komt meerdere keren per dag innen. mooi wandel en fietsgebied. op zaterdag wijnproeverij en heb je geen zin om te koken, een pizzeria direct naat de cp. voor de sportieve mensen , even verderop langs de grote weg begint de Erdener klettersteig wandelroute , pittige route maar leuk om te doen.

Mooie plek €12 betaald voor 1 nacht. 5 min lopen van het dorp. Geld wordt tegen de avond geïnd. wc aanwezig , water lozen en water tappen aanwezig. Je kan zowel tussen de bomen als op het (parkeer) gedeelte gaan staan. Het lijkt erop dat ze deze plek aant vernieuwen zijn oa stroom wordt aangelegd. Het dorpje is prachtig.
Mooie minicamping vlak bij de Linge. Er heerst een fijne rust. Mooi schoon sanitair.
goed afgebakende plaatsen op grind. op de grote parkeerplaats ernaast mag je ook staan, zolang je maar betaald. € 10 niet teveel voor deze overnachtings plak. via het Kurpark wandelen naar de aldstad zeker een aanrader. 2e kaartje van camperplek meenemen om gratis door het park te lopen.
mooie rustige plek als tussenstop. Omdat wij laat in de middag aan kwamen , hebben we maar een korte wandeling gedaan maar vele mooie wandelingen hier in de omgeving uitgezet. Op het bord bij het restaurant staan ze allemaal beschreven. Na de wandeling nog lekker een drankje op het terras. Helaas geen voorzieningen je betaald €14 voor de omgeving en uitzicht. Voor ons is het waard. we hebben voor meer geld ,zonder voorzieningen, erger gestaan.

ik sluit me helemaal aan ,aan onderstaande berichten. Wat een gewedige plek. Heerlijk ontbijt bij te bestellen voor €10 pp. Goed sanitair. Heerlijk zwembad. Zeer gastvrije ontvangen met een lekker wijntje. Fantastische 3 dagen hier gehad. Top plek! 🤩

wij gebruikte deze plek als tussenstop. Vanaf bovenste laag mooi uitzicht. Douche/wc aanwezig, vriendelijke beheerder die het terein goed in de gaten houd mmv camera's. €15 niet teveel voor deze plek.
Toplocatie met weidse uitzichten.Lekker restaurant . Douches simpel maar netjes. Leuk zwembad om even af te koelen. Helaas waren de weergoden niet met ons mee waardoor wij maar een nacht zijn gebleven maar komen we weer in de buurt zullen we zeker voor deze plek weer gaan.
Een heerlijke rustige plek. Zeer geschikt als je niet van drukke toeristische plekken houd. Een onbedwongen sfeer. Aardige eigenaars die je goede uitleg geven bij inchecken. Plek mag je zelf uitzoeken, met of zonder schaduw. Nette nieuwe douches en zwembad ook heel netjes,na ons idee ook pas gerenoveerd. Bistro geen gebruik van kunnen maken, alleen geopend op vr, za en zo.

Leuke plek op korte afstand van de Kronenburgersee voor €10/ 24 uur. Wandelen naar dorpje en om het meer de moeite waard. wij stonden direct vooraan, de minst leuke plek van de cp. Hierdoor maar 1 nacht verbleven.
Fantastiche cp vooral nu in de bloesemtijd. Rust, net sanitair en vriendelijke eigenaren.
Prachtig plekje aan de maas, waar je de boten op korte afstand langs ziet varen. Er wordt verbouwd om het terein maar in het weekend weinig van gemerkt. Resultaat ziet tot nu toe al netjes uit. Tijdens ons verblijf helaas geen stroom en sanitair maar werd de prijs netjes op aangepast. Mooie wandelomgeving.
Fantastich rustig plekje met verre uitzichten over de weide met schapen, koeien en paarden, ruime plaatsen. Het veld zou meer campers toe kunnen laten maar eigenaar houdt zich bewust aan het max aantal van 8/ 10 campers waardoor je voldoende ruimte om je heen hebt. Echt geen hutje mutje. Vriendelijk ontvangst. Super goede ontbijtservice en camperdiner. Mooie fietsomgeving. Eenvoudig maar net en schoon sanitair.
Fantastisch verblijf gehad. Mooie gezellige cp met eenvoudig sanitair Mooie wandel/fietsomgeving. Gastvrij ontvangst. Broodjesservice!
Hier een nachtje gebleven maar gaan zeker terug tijdens het asperge seizoen. Mooi opgezette cp. Ruime plekken met uitzicht op aspergeveld. Lekker rustig en zeer gastvrije uitbaters. Hartelijk welkom. Voor nu nog een nooddouche maar in het voorjaar hopen ze een goede doucheruimte te realiseren. Fijne (nieuwe) camperplaats!
Vriendelijk ontvangst. Plaats wordt aangewezen. Beperkte plaatsen verdeeld over het landschap waardoor je niet hutje mutje staat. wij stonden iets te ver van een vuurplek, helaas konden wij niet van plaats veranderen maar kregen een vuurkorf om toch een vuurtje te maken. Hout te koop voor €10 grote zak. Heerlijk bij het vuur wintercamperen. Mooi perceel. Sanitair iets aan de mindere kant. Voor ons een leuke ervaring voor 1 a 2 dagen.
Mooie plaatsen. Alles goed verzorgd. Net en schoon sanitair. We werden vriendelijk ontvangen bij aankomst. Het weer zat ons niet helemaal mee maar toch een leuk stukje kunnen fietsen in het Dwingelrveld. Prachtige omgeving.
Sitecode: 92052
Fantastische cp aan de bosrand. Tijdens de feestdagen geweldig ontvangst met soep, broodje, kerstbrood gluhwine voor 1 eurootje. Geweldig luxe sanitair. Gezellige lobby en receptie waar blikjes, koekjes of de "vergeten" tube mayonaise te verkrijgen is. Kortom Top cp !!
Fantastiche plek. Sanitair mooi en schoon. Wij houden van water en boten kijken , dat ben je hier echt op de juiste plek. Druk botenverkeer voor je camper langs. Wel even zorgen dat je met een volle watertank komt. €16.50 incl stroom, via tikkie. plek 7 en 8 lange kabel nodig. De stroompaal staat bij plek3/4. We zijn nu hier voor 1 nachtje ( helaas morgen weer naar huis) maar zeker een terugkomer!! 25 m terug nog een groot veld voor campers.
Heerlijk rustig gestaan. Uitzicht over de Moezel en de wijnranken aan de overkant.
Hier 2 nachten verbleven . Heerlijke rustige camping. In dubio gezeten om onze laatste 2 dagen van de vakantie ook hier door te brengen maar uiteindelijk toch besloten door te gaan met onze planning " de moezel" maar niet uitgesloten hier terug komen. Net sanitair en vriendelijke uitbaters. ivm corona terras gesloten maar een potje bier of andere drank binnen af te halen evenals friet en snacks.
CP inderdaad nog niet helemaal af maar prima voor een overnachting. Nette prijs voor deze cp. Aanmelden en betalen dmv een envelop met formulier. Direct naast de cp een bierstübe met gezellige strandstoeltjes. Douchen/wc mogelijk in trampoline gebouw evenals water halen.
Alles al omschreven. Zeer nette cp met schoon sanitair. Hier 2 dagen heerlijk relax gestaan. Douches en wc mag iets meer zijn voor de grote van cp. Helaas bijna geen schaduw plekken. Dorp leuk om even doorheen te lopen/fietsen , niet heel indrukwekkend maar wel aantal eetgelegenheden.
3 aug 2020 Grote parkeerplaats met fantastisch uitzicht. Wij stonden alleen , de ochtend erna kwamen meerdere campers. Even melden bij infopunt ( vvv) waar je € 5 betaald ( kurtax) verplicht als je snachts blijft. Met dit bewijs parkeer je gratis en kan gratis gebruik maken van wandelbus en tolweg richting Winklemoosalm. Leuk dorp en geweldige wandel omgeving.
Alles staat al beschreven. Nette cp voor een bezoek aan Salzburg. Mooi sanitair. Over onvriendelijk personeel kan ik niet mee praten , heb dat niet zo ervaren maar vind dat ook niet het belangrijkste van een campervakantie. Tip ! wil je naar de supermarkt lopen (Hofer) schuin tegenover cp ligt een pad waardoor je sneller bij de supermarkt komt. Anders een stukje omlopen via de (drukke) weg.
Fantastisch plekje , zeker als je van rust houdt. Voor ons was de bedoeling 1 nachtje als tussenstop maar zijn 1 nacht langer gebleven. Vriendelijke eigenares . Mooie omgeving met uitzichten. Net sanitair. En ja de koeien met bellen maken het plaatje compleet. Aanrader!! Voor ons een dikke 10.
Helemaal eens met de vorige beoordeelaars, een hele leuke speels ingerichte cp. Voor weinig geld. Waarschijnlijk was onze timing verkeerd, helaas heel veel last gehad van industrieterein, tot in de late uurtjes veel vrachtverkeer met laden en lossen . Smorgens om 7: 30 begon een zaagmachine boomstammen te zagen die door ging tot ons vertrek. Jammer ! Voor de rest een geweldige cp.
gestaan op het nieuwe gedeelte 500 m van de oorspronkelijke cp. heerlijke plek omringd door het landschap met koeien. ivm regen na onze eerste overnachting , dit als reisdag naar onze volgende bestemming in friesland gebruikt, maar 1 nacht verbleven maar zeker een terugkomertje.
hele mooie cp met goede verdeling van plekken over het terein. genoten van de rust en fluitende vogeltjes . hele aardige beheerder die mij over de omgeving vertelde en geschiedenis van van flevopolder. Heerlijk gestaan en gefiets in omgeving. . Sanitair kan ik niets over zeggen , nog gesoten ivm corona.
rustige plek en goede uitvalbasis om te fietsen . vriendelijk ontvangst. wij persoonlijk vonden wat veel campers staan voor de grote van het terein zeker nu in coronatijd waardoor druk en beetje rommelig oogde. verder prima voor een gratis plek met vrijwillige bijdrage.
Sitecode: 91999
ruime plekken met kunstgras, prima rustige plek maar weing schaduw. We gebruiken luifel weinig maar hier echt nodig Douche unit in de vorm van grote tonnen maar ivm corona nu alleen als prive santitair. Dicht bij de Hoge Veluwe. 5 min met fiets naar de spar.
Sitecode: 91951
mooie ruime verharde plekken met uitzicht. je kan gewoon een plekje uitzoeken zonder je van te voren te melden , bij aankomst komen de vriendelijke beheerders naar je toe om je welkom te heten en geven wat uitleg over de omgeving. heerlijk gefiets door de hei en langs de maas.
goed verzorgde cp, mooi terein en net sanitair. Aanrader👍
oogde heel rommelig om het terein, we zijn doorgereden.
zeer nette aangelegde cp met mooi sanitair. We stonden achterdoor met mooi uiticht over de velden waar we geen last hadden van de drukke weg.
top 👍 niet alleen een prachtige douche maar ook nog eens een goede harde waterstraal. Wij vinden sanitair belangrijk omdar we geen douche in de camper hebben, deze verdient een dikke 10. Gastvrij ontvangst door de eigenaar die meteen met een pallet aan kwam om voor de camperdeur te leggen. Het enige wat ik nog miste was een afwasruimte maar volgens de eigenaar gaat die nog komen. Een terugkomer👍
1 mrt 2020, we zijn de eerste gasten dit seizoen. Per toeval door deze app hier terecht gekomen als doorreis maar wat een prachtige cp, tot in de puntjes alles top in orde. Voor ons een dikke 10 👍 komen zeker terug.
Mooie plek aan zee. Waterzuivering idd hoorbaar maar als je er niet op let ben je er zo aan gewend. Goed kunnen slapen.
Heerlijke rustige plek , vooraan fantastisch uitzicht. Mooi omgeving. Idd geregeld auto,s op en neer maar stoorde ons niet. 1 nacht lekker rustig hier gestaan. Terugkomertje!
We kwamen hier op 29 dec laat aan , helaas geen plek meer op cp of camping . Maar zeer goed geholpen door uitbater en bood ons de mogelijkheid aan om naast de receptie op parkeerplaats te staan waar we op een kabelrol werden aangesloten voor stroom. Geen volle pond hoeve te betalen, als bonus 2 gratis douchemuntjes. Nette camping, goed sanitair. Sproeikop douche iets minder, slechte straal.
ik ben normaal geen voorstander van een grote camping met veel stacaravans maar deze heeft vooraan een groot veld voor alleen campers en trekcaravans. De stacaravans nauwelijks in zicht. Je staat op een fatsoenlijke betonplaat waar je meteen recht staat, geen blokken nodig gehad.Mooi gras of kunstgras eromheen. Heel net en proper sanitair Vriendelijk uitbater . Een terugkomertje!
Mooie cp op loopafstand van centrum. Zeer groot en vol, maar had een gezellige indruk. Kleine supermarkt aan de overkant van de doorgaande weg. Veel Franse campers .
heerlijke plek , lekker rustig. klein dorp met bakker en creperie waar je even lekker op het terras kan zitten. fietsafstand van ford en cape frehel.
leuke cp onder de brug , loopafstand van oude centrum . wel klimwerk. haven van Dinan op 300 m . wij stonden hier gratis ivm 2e paasdag, zon en feestdagen gratis. hebben hier niet overnacht omdat we verder wilde reizen.
mooie cp met zowel verharde als gras plekken. wij betaalde € 13,50/24 u . bakker op 300 m . restaurantjes en snackbar op loopafstand. cp straalde gezelligheid uit.
mooie cp rustig gelegen. goede doorreis cp.
geen verkeerde cp maar wij zijn hier voorbij gereden, , bij mega grote parkeerplekken voor auto,s die hier parkeren voor een bezoek aan de Mont. We hebben gekozen voor de andere cp in Bauvoir die ons net iets meer aan trok.
leuke niet al te grote camping , sanitair iets verouderd maar schoon. plaatsen afgezet dmv hagen . we hebben niet veel van omgeving gezien ivm doorreis behalve dat er een groot meer ligt en naast een oude fabriek.
Goede doorreis cp, ruime nette plekken. Helaas er niet op voorbereid dat je gepast geld moet hebben voor de automaat. Na een wandeling van 15 min manlief een Kaufland gevonden om te pinnen.
Stonden hier eind okt voor een nachtje , savonds aangekomen en smorgens weer vroeg weg, jammer dat het niet in onze planning paste om langer te staan . Zeer mooie camperplek, zullen hier zeker terug komen en dan ook wat van de omgeving willen waarnemen.
Oud op nieuw hier 2 nachten gestaan. Ontvangst goed maar camping zag er hier en daar verwaarloosd uit , heeft na mijn menig wel wat onderhoud nodig. Douches inderdaad gedateerd wat ik normaal geen probleem vind als het maar schoon is maar bij onze aanwezigheid was het erg vies . Camping wel lekker dicht bij Rotterdam centrum , goed met de fiets te doen.
Heerlijke plek om een nacht te staan, lekker rustig. Op wandelafstand van Schiedam centrum .
We verbleven hier 3 nachten tijdens carnaval wat in de verte wel te horen was maar zeker niet storend . Top locatie, zeer mooi en schoon sanitair. Zeer vriendelijke gastvrouw. Goeie WiFi, we konden zelfs ziggo go streamen wat niet snel ergens mogelijk is, Goeie uitvalbasis voor Thermen Bussloo wat een hele mooie thermen is. Mooi omgeving om te fietsen en wandelen . Komen hier zeker nog eens terug.
camping in noordw. waar we eigenlijk heen wilde viel tegen na een kijkje te hebben genomen , toch maar naar deze terwijl we een prijs van € 33,00 wel wat aan de ruime kant vonden . maar we betaalden maar € 20,15 met stroom en toeristen belasting. in de winter dus goedkoper in tegenstell de prijs die hier vermeld staat. camping was prima , mooie ruime plekken, goed maar iets gedateerde douches. mooi omgeving.
fijne plek om te staan met uitzicht op het water, geen voorzieningen maar ja daarom is het wel gratis. mooie omgeving om te fietsen of wandelen . Het is komen en gaan waardoor een plek niet lang leeg is . Goed bezochte camperplek .