@markastrid
prima camping, een van de beste die we gehad hebben. Schoon sanitair, goed restaurant en vriendelijk personeel. Prijs €23,- met stroom met ACSI kaart.
prima Camperplaats. begin mei 2025 €15,- zonder stroom. nieuw sanitair, douches en toiletten. Behulpzame beheerder die alleen spaans spreekt, maar geen probleem. Terrein wordt ‘s-nachts veilig afgesloten.
Wij zijn hier 12 en 13 april geweest. We zijn supervriendelijk ontvangen door Nele en haar vader, die samen met haar moeder hier ook verbleef. Gelijk de eerste avond pannenkoeken en gemengd fruit gegeten met de andere gasten. Heel gezellig! Nele staat klaar voor iedereen, niets is te veel, een lieve supergastvrouw! Hartelijk dank en wellicht tot ziens.
Helemaal top! Dinsdag 8 april hier voor een nacht geweest. Leuk onthaal door 2 lieve honden en Pauline die een routebeschrijving met foto’s had geappt. Mooie schone badkamer/toilet. Zeker voor herhaling vatbaar.
Op 4 april waren wij de eerste gasten. supervriendelijk onthaald door de eigenaresse. Wat een prachtige plek, alles schoon en verzorgd. Heel ruime plekken die je zelf mag uitzoeken. Zeker een aanrader.
prima mooie camping, superschoon sanitair en fantastische douches. wij waren hier op 29 april en toen waren er maar 4 campers en 1 caravan en wij betaalden €20,- Aanrader!
prima camping met ontzettend aardige Nederlandse eigenaresse. Let op telefoonnummer op Campercontact klopt niet, scheelt maar 1 cijfer maar toch. Juiste nummer is: +46703477042.
supervriendelijke ontvangst met cappuccino en stroopwafel. enthousiaste beginnende ondernemers. Doen hun uiterste best om het je naar de zin te maken, ze nemen de tijd voor een praatje, ook de kinderen. Je voelt je thuis. voorzieningen niet luxe, maar zeker voldoende.
8 september 2023 en misschien al eerder gesloten
Mooie locatie, leuke vriendelijke gastvrije beheerders. Aanrader! Leuk pinksterweekend gehad met vrienden in 3 campers. Alleen het weer was niet zo goed. Uitgebreide rondleiding gehad, leerzaam. De asperges zijn verrukkelijk lekker!! Bedankt fam. Peeters
Mooi gelegen camping, beetje duur voor wat je krijgt. Sanitair volgens rooster al 3 dagen niet schoongemaakt. Dat was ook wel wel duidelijk te zien. Veel achterstallig onderhoud.
Mooie camping. Supervriendelijke dames aan de receptie en buitengewoon goed, schoon en mooi sanitair in het nieuwe gebouw. Aanrader