@markaustin
- Integraal
Mei 2026
Een nieuwe locatie toegevoegd · 5 maanden geleden
Commercial Centre ParkingEen locatie beoordeeld · 5 maanden geleden
We kwamen hier aan en ja, de camping is erg netjes en dicht bij het strand. Maar als je het niet erg vindt om echt krap te staan, met maar een paar centimeter ruimte rond je camper, en als je last hebt van overhangende bomen, dan is dit de plek voor jou. Uiteindelijk zijn we omgedraaid en weggegaan.
Ik sluit me aan bij de vorige reactie: €25 per nacht op ACSI met elektriciteit voor een premium staanplaats. Veel ruimte, geen overhangende bomen, nieuwe toiletten en brandschoon. Aardig personeel bij de receptie, ze deden er alles aan om het ons naar de zin te maken. Het enige minpuntje is dat de camping erg zanderig is, maar daar kunnen we wel mee leven.
Sitecode: 194925
Wat een prachtige camping, net geopend. Geparkeerd aan de rand van het strand met mooie wandelpaden aan alle kanten. We komen zeker terug.
Uitstekend, het is een geweldige camping. Alles wat je nodig hebt is er, zoals wasmachines, en de bushalte naar de stad is op 5 minuten loopafstand. De campingeigenaren zijn erg behulpzaam en geven je alle informatie die je nodig hebt over de stad. Ik voelde me er ook erg veilig, wat belangrijk is voor een tussenstop in de stad.
Een erg leuke camping, al ziet hij er wel een beetje gedateerd uit. Er is echter wel een prachtig, modern zwembad. De camping is brandschoon, er ligt nergens afval en het verblijf is aangenaam. De staanplaatsen zijn erg klein en je kunt je er met een camper groter dan 7,5 meter nauwelijks verplaatsen. Ik zou er zeker nog eens terugkomen.
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Sitecode: 195170
Een mooie gratis camperplaats aan de rand van de stad, maar elektriciteit en water zijn tegen betaling (deze kunt u aan de overkant van de weg in het wijnmuseum kopen). Waarom bieden ze het water niet gewoon gratis aan, na de kosten voor de aanleg van de camperplaats? Mercadona ligt op slechts 10 minuten lopen en de stad is zeker een bezoekje waard. Als u erg energiek bent, kunt u de heuvel beklimmen naar het kasteel.
Mooie camping, alle voorzieningen aanwezig en het stadje is prima om doorheen te wandelen. Ideaal voor een kort verblijf van één nacht. Ik heb geen kinderen gezien, dus dat was een opluchting.
U kunt de stad gemakkelijk te voet bereiken, maar houd er rekening mee dat het NIET is toegestaan om in een camper te overnachten.