@markelien
- 2016
Prachtige ruime schaduwrijke plaatsen langs beekje. Geen sanitair wel stroom en sanizuil. Kosten € 15,- met passetappe kaart. Kan je hier ook kopen voor € 5,-. Alles via digitale zuil.
Hele fijne plaats bij een vriendelijke familie. Jammer dat er altijd weer mensen zijn die daar misbruik van maken ....
Geen gratis stroom dus geen freeloaders meer. Top. Blijft lawaaiig maar prima doorrijplaats met mooie wandelmogelijkheden.
Prima camperplaats. Stroom, water, toiletten, (koude) douche. Mooi uitzicht en schaduw. € 10,- te betalen bij Pizzeria waar je ook nog lekker kan eten voor weinig. Wat wil je nog meer ? Hou het schoon aub.
cp prima maar vrijwel geen bereik.
Alsjeblieft Dudelange, laat ons de elektriciteit betalen, dat houdt de meelopers buiten die te lang blijven. Of sluit de elektriciteit helemaal af.
Mooi plekje met mooie wandelroutes. Bedankt Aline!
Prachtig in de natuur. Echt donker en echt stil. Goed te doen met 7.50m. Alles wat je nodig hebt aanwezig. Niet voor bangeriken
Prachtige camping, met wel wat simpel sanitair. Mooie plaatsen aan de Tarn voor € 16.40 incl. hond.
Tip. Ticket kopen. direct in betaalautomaat en dan forfait kiezen. Kan je 3 dagen kiezen. voor € 10 Zodat teleurstellingen zoals voorgaande review worden voorkomen.
cp zoals ie moet zijn. leuk om te wandelen. Al dan niet met hond. Enige punt waar je aan moet denken is dat er maar 1x water komt. Ivm. legen cassettetoilet
Het lijkt heel leuk tot de wind draaidt en de oorzaak van die goedkope en ogenschijnlijk leuke camperplaats zich openbaart. Mestvergisters en hun niet te harden stank. Stroom genoeg. En stank ook... Wij hadden denk ik weinig geluk met de windrichting.
Prima cp. Helaas met een hond valt er hier niet te wandelen. Eigenaar heeft weliswaar een bos maar wil niet dat je daar je hond uitlaat.
Aardige cp zoals men dat graag wil in NL. Allemaal in de rij. Wel aardig wat lawaai van de A28. Maar 18 eu. zijn er in onze ogen zeker 2 teveel...
Prachtige plek. Restaurant nog steeds gesloten na 17.00 uur vanwege Corona. Voel je bijna schuldig dat je niet kunt betalen voor de plaats en service. Ga omhoog vanaf de serviceplaats voor het beste uitzicht.
Hele leuke camping en eigenaar. Alles aanwezig voor campers. Toilet / grijs water. Nieuwe douches, toiletten etc. Eigenaar verandert richting natuurkamperen. Geweldig wandelen en fietsen. Betaalde 35, - voor een camper met 2 personen, alles inbegrepen, voor twee dagen.
Prachtige plaats. En de luifel en stoelen kunnen gewoon naar buiten, als je het niet te gek maakt. Ook honden zijn welkom. Lekker water, toiletten, stroom en douches en dat voor maar € 10,-
7.10 p/d. Geen water, stroom of loosplek gezien.
Camping niet gezien want op 21 mei was hij nog gesloten en geen indicatie wanneer er geopend werd
Zeer gedateerd en als je 1 nacht blijft moet je 50% extra betalen voor service. Weggegaan.
Leuke baai maar alles bovenop elkaar. Neem niet de ingang vanuit het zuiden als je de boel heel wilt houden (ondanks bord en vrolijke vlaggen) wij zijn weer weggegaan naar de volgende, richting Igoumenitsa.
Sitecode: 1933
Er wordt ook gewerkt aan een cp hogerop, richting saint cirq. Hoef je niet meer zo ver te lopen.
Was gister toch echt gesloten met lint en borden en niemand te vinden. Na dichtsbijzijnde te hebben aangezien (€ 7 voor niks) maar doorgereden naar Belves. Kaal maar functioneel en gratis. Mooie dorpje ligt een beetje verstopt.
Mooie plaats id natuur. Ideaal voor als je een hond mee hebt. Jammer van de kerkklok die 24/7 om het uur en half uur gaat.
Sitecode: 20247
Kost wel 25 euro en 3 euro stroom!
Wel aardig. Een euro of 4 te duur. wifi waardeloos.
13-04-2018 we hebben hier als eerste (camping speciaal open gedaan) van het seizoen gestaan. Mooie plek direct aan het strand. Alle voorzieningen aanwezig. In de zomer heel druk. wij betaalden €20 incl stroom.
Mark 24-8-2017 En ......... het enige strand waar de hond mee mag.
Mark 22-8-2017 Woest mooie locatie met super uitzicht. Faciliteiten zijn wel heel primitief (water en toiletgebouw gedateerd) Rust, met maar 3 campers in aug. maakt veel goed.
Mooie ruime plaats met gedateerd sanitair. Wel alles aanwezig. Als er plaats is aan de rand een mooi uitzicht.