@marleenvim
- 2021
Juli 2026
Wat een heerlijke plek!!!!! Geen regeltjes, geen gedoe, enkel genieten. Veel plaats en rust, douche, alle voorzieningen en een fijne leuke babbel.
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

We hebben hier 4 dagen gestaan, wat een heerlijke plek. Mooie plaatsen tussen de velden, alles heel netjes onderhouden, douches en toiletten dik in orde! Wat leuk is dat Marloes elke dag een praatje komt maken. Hét voorbeeld voor wat een camperplek moet zijn. De omgeving is ook prachtig en het museumdorp Orvelte is de moeite waard.
Wat wil je nog meer? Nu in mei stonden we hier super rustig voor 15.8 euro, electriciteit inbegrepen. Heerlijk warme douche voor 1 euro en een zeer vriendelijke eigenaar die goed Engels spreekt. Een leuke strandwandeling om 100m van de camperplek en wil je verder wandelen dan is er een mooie verharde wandelweg langs de oceaan tot praia das cathedrais, bij eb te bezoeken en gewoonweg prachtig, wel in totaal 15km.
Het is even zoeken naar de locatie want er is geen bord of pijl te bespeuren. We vinden de prijs nogal hoog, 9 euro voor enkel een staanplaats en water/wc lozen en water nemen is best veel. Als op deze camperplaats nog electriciteit komt, dan wordt het een topper. Met de bus naar Sete Bicas en dan de metro ben je in een uurtje in Porto. Je kan ook mooi wandelen op vlonderpaden langs de kust, een aanrader.
De camperplaats ligt achter het BP tankstation, op het rond punt staat een wegwijzer. De electriciteit werkte niet en de toiletten waren niet echt proper maar we konden water/toilet lozen en we hebben rustig geslapen.
vriendelijke ontvangst, je mag zelf een plaatsje uitzoeken, heerlijk warme regendouche... niets op aan te merken.
Wat een vriendelijke ontvangst! Het is een kleine camping, de douches zijn perfect en het is stil 's nachts. Een aanrader!
Dit is zoals een camperplaats moet zijn: rustig, ruimte, goede plaats om te lozen, zelfs toiletten!
prima initiatief van de gemeente Castelo Branco. De campers staan achter elkaar dus is er kans dat er maar 5 campers op kunnen. Vlak bij een politiekantoor. We hebben goed geslapen hier. Het is ongeveer 1.5 km stappen naar de kasteelruine en omliggende straatjes die vervallen ogen maar wel leuk zijn.