@marleo
fijne kleinschalige camping keurig schoon sanitair is zelfs aan de allerkleinsten gedacht. vriendelijke ontvangst. 10 min fietsen van het centrum wij betaalden €26,- voor 1 nacht
prima plek om n paar dagen te verblijven, vriendelijke en servicegericht. voorzieningen eenvoudig maar schoon wij hebben geen last vd honden gehad eerder genoten van de training vd honden
wat n paradijsje in n stukje ongerepte natuur. eenvoudig en alles aanwezig, en iet te vergeten de gastvrouw Melanie,zo puur als haar camperplaats. dankje Melanie,leuk om je te hebben leren kennen ,hopelijk tot ziens. liefs Mart en Leonie
n heerlijke plek,ruime plaatsen, goed te fietsen naar Elche. Remco bedankt voor je gastvrijheid en de lekkere oosterse schotel. Mart en Leonie en hond Saar
prachtige camperplaats,super verzorgd,Desiree n goede gezellige zorgzame gastvrouw. uitzicht mooi,ieder z'n eigen stroomaansluiting en waterkraan. ligt tegen het mooie kampina gebied en als kers op de taart om de hoek n.boerderijterras,jacobus hoeve,voor lekkere hapjes en borrel
mooie camping royale plaatsen,goed restaurant
prachtige camperplaats,ruime plaatsen,keurig verzorgd sanitair,mooie omgeving. alles wat een camperaar wil. ook belangrijk ,vriendelijke behulpzame eigenaren en tevens mooie leren tassen te koop die zij zelf maakt !!
verlaten parkeer plaats,€12,- per dag. geen voorzieningen
prachtige camperplaats,mooi uitzicht op de stad Assisi. keurig verzorgd en zeer aardige engels sprekende eigenaar.
geweldige camping,prijs,kwaliteit top. keurige schone toiletgebouwen. prachtig uitzicht op het meer. winkel en restaurant(waar wij geen gebruik van hebben gemaakt ) vriendelijk personeel,een camping om terug te komen en aan te raden
geweldige camperplaats,veel ruimte,alle voorzieningen aanwezig,zelfs wasmachine en droger. behulpzame eigenaar. dicht bij het prachtige centrum een aanrader
prachtige plek,we stonden er alleen. plaats met mooi uitzicht,veel vrijheid en een zeer enthousiast welkom. gisteravond hier heerlijk gegeten ,we kregen eten voor 6 terwijl we met z n 2tjes waren. jammer dat deze camperplaats niet drukker bezocht word. eea is weliswaar verouderd maar daardoor en ook door de eigenaresse een heel charmante plek. je komt hier helemaal tot rust. het stadje Otranto is 5min.fietsen vanaf hier. zeer de moeite waard
mooie camping tussen de olijfbomen,kleinschalig en knus zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. een aanrader 👍
geweldige cp,mooie omgeving,perfecte heerlijk warme douche.. met meerdere sproeiers.
mooi plekje,wij stonden alleen,zijn s avonds naar camperplaats in het dorp gegaan.Was toch iets te afgelegen om alleen te staan.Jammer
prima camping,nieuw en schoon toiletgebouw. camping ligt prachtig aan de rivier,direct aan de fietsroute. n aanrader
is geen camperplaats,weg er naartoe is een en al kuil mooi plekje maar teveel achteraf om daar alleen te gaan staan
mooi,rustig,schoon plekje. mooie fietsomgeving 3 km naar mooie oude stad. 3nachten gestaan en heerlijk rustig geslapen. grasveld aan kanaal waar je prima met je stoeltje kunt zitten en eten
helaas geen camping of camperplaats te bekennen
geweldig,een prachtige plek waar je je meteen welkom voelt. superschoon sanitair,vriendelijke eigenaar. prachtige fietsomgeving.
mooie plek,te duur voor geen enkele voorziening. zelfs geen vuilnisbak op het terrein. wij stonden alleen,zou n drukke camperplaats kunnen zijn als er wat eenvoudige voorzieningen zoals water en toilet reinigen
prachtige plek,vriendelijke eigenaar,keurig verzorgd. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen. komen zeker eens rerug
prima plek bij centrum,niet veilig. ze hebben bij ons en nog 6 andere camperaars ingebroken.,op klaarlichte dag. dit gebeurt daar volgens de politie regelmatig. Jammer want de plek is prima
prachtige cp onder de bomen,keurig verzorgd. elektriciteit gratis. n geweldige kerk en klooster,gezellig plaatsje met veel terrasjes.
prima plek,mooi uitzicht met voldoende faciliteiten een aanrader.
prachtige locatie,ontzettend vriendelijke gastvrouw en heer. n avond genoten met andere camperaars en heerlijk gegeten.
prima plek,schoon en goede voorzieningen. 10 minuten lopen naar prachtig centrum
prachtige plek om te staan,mooi uitzicht. stad valt tegen