@marline
Hele fijne plek. Rustige camping met ruime plaatsen en veel schaduw. trapveldje, volleyballen, speeltoestellen. Sanitaire voorzieningen prima voor elkaar. Mooie locatie aan het meer bij het leuke plaatsje Bolsena.
Uitstekende camperplaats. Je moet wel fietsen bij je hebben om de stranden of het centrum van La Madalena te bezoeken. Omdat er weinig plaatsen zijn raad ik aan vooraf te reserveren.
Vriendelijke ontvangst op deze, door een Nederlands gezin gerunde, kleinschalige terrassencamping. Relaxte sfeer, prima service, goede voorzieningen. echt een aanrader. Je krijgt een duidelijke informatiemap over de camping en alles wat er in de omgeving te zien en te beleven is.
Ik sluit me volledig bij d'r vorige reviewers aan. Dit is echt weer zo'n pareltje zoals je het wenst. Kleinschalig, rustig, mooi opgezet. Hartelijke ontvangst, zéér goede wifi, zeer goed en schoon sanitair. Zwembadje erbij, wijnkelder met mogelijkheid tot wijnproeverij. Niet alleen voor campers, maar ook kamerverhuur en een paar leuke woonwagens. Geweldige topplek, zeer aan te bevelen.
Sitecode: 19056
Prima verzorgde stadscamping. Van hieruit is Boedapest centrum met openbaar vervoer goed te bezoeken. Prima ontvangst en info van, goed engels sprekende jongens. Beetje prijzig maar daar heb je ook wat voor. Prima en schoon sanitair. Elektriciteit en gebruik wasmachines bij prijs inbegrepen. wifi ok, ruime vlakke plaatsen waar je op enkele plekken wat geluidsoverlast ervaart. Aanrader voor bezoek aan Boedapest. Bij vertrek flesje wijn cadeau.
Prima ontvangst door Wally, die de eigenaar helpt. prima wifi. De camping is ruim en ligt in een mooi gebied. De ijsgrot is met een camper niet te bereiken, met personenauto of busje wel. Het sanitair is super. Met veel plezier gestaan.
Goede ontvangst, prima plek om de hoofdstad Boekarest te bezoeken, dit kan met een Ubertaxi voor omgerekend €10,- of met bus 421 of 424 naar het station bij de Lidl, daar overstappen op tram 32
Prima locatie om van hieruit met de trein of bus Brasov te bezoeken. Goede ontvangst, perfecte informatie. prima voorzieningen. Aanrader.
In 5 jaar tijd honderden camperplaatsen en campings bezocht, maar zelden zo'n geweldig mooie camperplaats als deze gezien. Echt heel mooi. Met korting kaart NKC betaalde ik 58 Lev, dat is € 29 voor 1 overnachting incl elektriciteit en toegang tot het zwemcomplex. Voor bezoek aan het 7 merengebied en het Rila klooster is dit de beste plek. Ik heb aan het Youtube filmpje en de foto's niets toe te voegen, die spreken voor zich.
Het achterlijke van de Camper app is dat je geen wijzigingsvoorstellen kunt opslaan. Ik ben niet op deze plaats geweest maar maak uit de reviews op dat dit gewoon een parkeerplaats is zonder voorzieningen waar je niet mag overnachten. Je kunt dan ALLE parkeerplaatsen langs ALLE wegen wel gaan aanmerken als camperplaats. Hou eens op met dit soort plekken als Camperplaats te reviewen.
De ontvangst, de informatie over de camping, de ligging aan een mooi zandstrand de plekken, het sanitair. Alles is goed verzorgd. Een supermarktje met broodservice een restaurantje en behoorlijke goede wifi maar die mag nog iets stabieler wat mij betreft. Voor €21,- per nacht met ACSI kaart. Vooruit ik geef 5 sterren. We zaten hier van 6 tot 10 juni.
Sitecode: 22099
geen mooie plek, je staat ook nog vlakbij het vliegveld, een drukke weg en een wasstraat. Maarrr... de ontvangst is heel vriendelijk, zeer behulpzaam personeel, de informatie over Thessaloniki en hoe daar te komen. Je kunt er zelfs buskaartjes kopen. Bijna alle voorzieningen zijn aanwezig. Je staat er gratis, stroom inbegrepen. en wanneer mogelijk verrichten ze nog reparaties aan je camper ook. Geweldig toch.
Aardige eigenaar, maar daar geef ik geen sterren voor want dat verwacht ik van iedere camping en cp eigenaar. €28,- per nacht en € 27,- als je contant betaald. Hiermee een van de duurste die we tot nu toe zijn tegengekomen. Zwembad heeft de laatste jaren hooguit wat regenwater ingezeten. Plaatsen wel ruim maar onverzorgd. Sanitair gedateerd en onvoldoende schoon. warm water alleen in de doucheruimte. wifi, internetverbinding ligt er telkens uit.
Leuk restaurantje, kun je goed eten. mooi kiezelstrand waar je 2 ligbedden en een parasol kunt huren voor €9,- Je mag gratis op het parkeerterrein achter het restaurant overnachten en gebruik maken van de toiletten en de (koude) douches. en wifi beschikbaar.
Hier mag je overdag parkeren, maar dat mag je vrijwel overal. Er is geen enkele voorziening en je mag hier ook niet overnachten. DIT IS DUS GEEN CAMPERPLAATS.
2 sterren maar. Het is een kaal veldje met, als je goed zoekt, een paar watertappunten. Dit water zou ik hooguit gebruiken voor het wassen van de voorruit. Maarrr... wel free wifi, er staat aan het begin een mast waar je zonder password op in kunt loggen. Overigens zijn wij nog een stukje doorgereden naar het strandje met de strandtent Boheme. BUITEN HET HOOGSEIZOEN mag je hier staan en overnachten. Heb het aan de politie gevraagd. mooi gebied.
Deze locatie is basic, maar wordt verder verbetert. Sanitair is prima. Wij waren er op 28 april. Wij knaderden vanuit Ulići, maar dat is erg smal. Advies, rijdt vanuit het oostelijker gelegen Spomenik Carev Laz. ( even inzoomen op Google maps). Eigenaren erg aardig en zeer behulpzaam. Wij betaalden €15,- incl stroom. wifi is goed. Vanaf de camping een fantastische boottocht gemaakt over het meer. Aanrader.
18-4-2024 daar geweest, kan geen camper meer staan want er zijn chaletjes geplaatst.
21-4-2024 hier langs gereden, was niets van een camping of camperplaats te bekennen.
een paar dagen geleden gestaan. Prim ontvangst en informatie. klein zwembad, grote plakken met voldoende schaduw. Er is een restaurantje met terras, maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt. Het sanitair is gezamenlijk gebruik m/v, wat gedateerd en mocht wat vaker schoon gemaakt worden. Wij stonden niet heel ver van de receptie maar de gratis wifi was de beste van alle ruim 40 locaties die wij de afgelopen maanden bezocht hebben.
Een mooie camping, receptie, informatie, restaurant, zwembad, sanitair voor gemengd gebruik, alles is hier top. Alleen de wifi werkt alleen bij het restaurant/receptie vandaar geen 5 sterren. Dat een eerdere reviewer de saaiheid van het dorp mee laat wegen in de beoordeling van deze camping is te belachelijk voor woorden.
Een heel leuke familie camping, receptie, restaurant, zwembad, animatie, behulpzaamheid personeel en ook het gemengd gebruik sanitair, alles top. Wifi alleen bij restaurant en/of betaald per device op de plek. Mijn ervaring is dat het met fors betaalde wifi niet geweldig goed werkt, dat is het enige punt waarom ik geen 5 sterren geef. Was de wifi op de hele camping gratis dan konden ze van mij 6 sterren krijgen.
Je staat hier prima voor een bezoek aan Port-Vendres of het véél leukere Collioure. De kosten van € 12,- per nacht vind ik voor het gebodene fors aan de prijs. Grijs water lozen, chemisch toilet en afval ok. toiletgroep een stuk minder.
reserveren gelukkig niet nodig. Dit is een 2 sterrencamping waar wij vorig weekend stonden. Het is een leuke camping met een prima zwembad, restaurant en receptie. Het sanitair is perfect en wordt doorlopend schoongemaakt evenals de complete camping. Van mij hadden ze 6 sterren mogen hebben, ware het niet dat de wifi niet optimaal bleek terwijl je daar fors voor betaald. Jammer.
prima cp. schoon en net sanitair goede servicevoorzieningen en goede informatie. 1 punt is jammer, dat zijn de kosten die je voor wifi moet betalen, dit komt elders heel zelden voor.
Wij hebben hier van 19 tot 21 juni '23 gestaan. Prachtige locatie, ruime plekken, een heel fijn zwembad, schoon sanitair, goede wifi, broodservice, een klein winkeltje, kortom alles wat je nodig hebt is prima verzorgd. Vriendelijke personeel. Erik, de nieuwe eigenaar, wil er nog een buitenterras bij maken voor een snelle hap en een borrel. Het is straks helemáál af. Een echte aanrader.
stonden daar 15 juni, helemaal alleen. Geheel nieuwe camperplaats met alle gewenste voorzieningen. Van hieruit met de fiets rol je zo naar Ronda. terug, iets berg op maar goed te doen. €18 incl elektriciteit. Perfecte plek, ook de camping is een aanrader, ziet er ook top uit.
De camping heeft ongeveer 17 heel ruime plekken voor campers. Deze camping is werkelijk een pareltje, veel mooier ga je ze niet vinden, sanitair, kantine, zwembad, alles is schoon, netjes en mooi. Topper op 15 minuten van het plaatsje Sentinel de las bodegas.
prima camping, we stonden hier 3 nachten voor € 52,50 inclusief stroom. Voor campers zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, als die vol zijn kom je langs de weg te staan vrij dicht tegen een muur en kun je de luifel niet gebruiken. Prima vertrekpunt om de Caminito del Rey te lopen, ingang is op 35-40 minuten lopen. Camenito is 's maandags gesloten. Reserveren is helemaal niet nodig, om 09.00 is de kassa open voor mensen zonder reservering.
geen voorzieningen maar een prima gratis parkeerplek op loopafstand van het oude centrum.
alle beschrijvingen in voorgaande reviews kloppen. goede uitvalsbasis voor bezoek aan het centrum van mooi Sevilla. Een camperplaats kun je dit niet noemen, er zijn nul faciliteiten voor € 19,50 per overnachting. Weinig waar voor veel geld, maar beter zul je het in Sevilla denk ik niet aantreffen. dus ik raad hem niet af maar je moet wel voorbereid zijn dat er geen service is.
een prima plek in een buitenwijk met een goede metroverbinding naar het centrum. Luis Rui en zijn vrouw Marlene wonen daar met zoon in het "park for night" busje, stop ze een paar euro toe en ze houden je camper goed in de gaten. geven tips en zijn behulpzaam bij het kopen van tickets voor de metro. gewoon aardige lui, maak er een praatje mee. servicepunt, verder geen voorzieningen. Niet heel ruim, geen campinggedrag.
op de berg net buiten Gouveia een kleinschalige camping. Mooie panorama's. Hele vriendelijke ontvangst met alle tijd voor uitleg en informatie. Sanitair is prima en schoon. Wij stonden er voor € 19,50 p/d inclusief stroom. Aanrader.
prima camping, ruime plaatsen, schoon sanitair. wifi alleen bij de receptie. bushalte voor de ingang van de camping, voor € 1,40 zit je met buslijn 72 in het oude centrum van deze prachtige stad.
3 overnachtingen van 15 t/m 18 mei. grote camping met veel vertiermogelijkheden. toen heel rustig. Absoluut géén ACSI korting. 900 meter tot de bushalte, voor € 4,50 zit je binnen 45 minuten met lijn 664 op station Monclau in Madrid, vandaar met de metro naar het centrum. wifi beperkt tot rond het restaurant. minpunt vond ik dat de chem. toilet in de ruimte was waar je ook de handwas en de vaatwas doet.
Gratis plek met losplaats grijswater en chemisch toilet en een drinkwaterpunt. tram aan de ovrerkant, voor € 1,50 sta je binnen 10 minuten in het centrum. Zaragoza is een leuke, schone stad.
prima kleinschalige camping op 2 km lopen van het centrum. Alles is netjes
Sitecode: 20208
prima camping om van hieruit met de trein Parijs te bezoeken. sanitair is schoon. Men verhuurt hier ook chalets. Zeer behulpzaam personeel, geven heel goede informatie ook in het engels.
stonden afgelopen dinsdag voor de slagboom, er stonden 2 campers op de camperplaats dus plek genoeg maar op de display van de automaat bij de slagboom kon je de gewenste eindatum niet kiezen. welke datu. je ook koos, hier stopte het proces dus stond ons niets anders te doen dan doorrijden. Zoiets alleen een keer eerder meegemaakt op Sardinië.
Een pareltje onder de camperlocaties. Afgelopen week een aantal dagen gestaan voor € 15,- p/n. incl. stroom. Een kleinschalige locatie van alle services voorzien met uitstekende wifi. Info te vinden over de omgeving bij de receptie/proathoes. De locatie ligt mooi voor een bezoek op de fiets naar Enschede, Oldenzaal, Hengelo en de landelijke omgeving. absolute aanrader, wij komen zeker terug. Advies is te reserveren.
een prima locatie in een mooie omgeving voor wandel en fietstochten. Kinderen kunnen zich er prima vermaken. Er loopt een riviertje langs, er is een zwembassin met een klein restaurantje, een groot springkussen, beachvolleybalveld, voetbalveldje en een tafeltennistafel. voorzieningen zijn basic, en behoeven iets meer aandacht. De toegangsweg is smal en redelijk steil. Door gehanteerde wisselkoers euro/kroon betaal je gauw ongemerkt 10 pct extra.
Een camping op Christelijke grondslag, misschien dat dit feit mensen meer of minder voor deze camping interesseert. Er waren voornamelijk Nederlanders. Een hele mooie camping, goed geleid (Ned. leiding), ruime plaatsen, sanitaire voorzieningen uitstekend en heel schoon. Een nette, rustige camping aan een meertje, supermarkt op loopafstand, en waar veel voor kinderen georganiseerd wordt. Een regelrechte aanrader.
Toegang smal en steil. Grote grasvlakte waar je een plek mag zoeken. € 30,- voor 2 personen. incl. stroom is € 4,- extra. wifi alleen boven, maar zonder internet. sanitair, niet al te schoon en douches is een gemixte dames/heren afdeling. geen ontzorging grijs water en chemisch toilet. Hoewel de camping rustig en stil is, is de prijs kwaliteit verhouding volledig zoek. € 15,- voor 2 personen zou, gezien de kwaliteit redelijk zijn. geen aanrader
vriendelijke ontvangst, ruime plekken met voldoende schaduw. mooi schoon sanitair. zwembadje erbij en broodservice. ze organiseren ook dagtrips naar de Krkawatervallen, maar daar kun je per fiets of lopend ook komen. De weg die er voor langs loopt is overdag redelijk druk maar 's nachts gaat er heel weinig verkeer overheen.
Alleen drinkwater en electra, maar voor€ 7,50 kun je hier prima overnachten. Restaurants om de hoek. Het museum met graftombe van Koning Philippos is echt indrukwekkend mooi.
Sitecode: 41990
Mooie goed georganiseerde camping. Plekken zijn ruim en schoon en voorzien van schaduwdoeken. Het is kwa hoogte soms wat passen en meten of je camper er onder past. Vuilnisbakken worden meerdere keren per dag geleegd. Sanitair is prima en wordt doorlopend schoon gehouden. Grijs water lozen en het Chemisch toilet ziet er allemaal heel netjes uit. Het strand is schoon. Heel vriendelijk personeel. Echt een aanrader.
Sitecode: 19529
even reserveren via de website van de camping. De camping ligt aan een drukke weg dus voor de lichte slapers, gebruik eventueel oordoppen. Het personeel is heel behulpzaam, de uitleg over het openbaar vervoer is prima. let op dat de busdienst op zondagavond niet om de 10 minuten gaat maar om ongeveer het half uur. De plekken zijn ruim, het sanitair is prima en schoon. Een goede plek om van hieruit Athene te bezichtigen.
Mooie camping met ruime plekken. De camping wordt heel goed schoon gehouden. In tegenstelling tot de andere locaties aan het strand zorgt het personeel van de camping ervoor dat het smalle fijne grindstrand voor de camping schoon wordt gehouden. Het sanitair is ruim voldoende en wordt ook goed schoon gehouden. Een prima camping die ik zeer kan aanbevelen.
wij kwamen daar de 15e aan en zijn de 17e juni vertrokken. betaalde € 22,- incl stroom en gratis douchen. sanitair is verouderd maar werkt goed en is schoon. Gina en haar personeel zijn helemaal top. De camping is klein en rustig en geschikt voor kleine campers en vans maar heeft daarvoor maar 1 of 2 plekken. Ze willen graag uitbreiden en dat is ook nodig. Hoewel voor onze 7,5 mtr camper eigenlijk te klein, hadden we het wel naar onze zin.
Wij waren hier van 9 juni t/m 14 juni. Het was Grieks pinksterweekend dus erg vol maar voldoende plaats. Ondanks veel jeugd was het er héél rustig. Er zijn voldoende faciliteiten en men doet er alles aan om het schoon te houden. Kraanwater is geen drinkwater maar dat wordt ook meteen verteld. Aardige mensen op de receptie. De camping ligt direct aan een van de mooiste stranden die je je kunt voorstellen. Wij vinden het een absolute aanrader.
Een pareltje. Deze terrassencamping is precies wat je zoekt en nodig hebt bij een bezoek aan de musea en de overblijfselen van het oude Olympia. De site ligt op 800meter van de camping. Vriendelijke ontvangst. Prima sanitaire voorzieningen, goede douches en prima wifi en een zwembad. Wij betaalden op 7 juni € 25,-.
Er zijn, behalve een vuilcontainer geen voorzieningen aanwezig. Als je zelfvoorzienend bent kun je er goed een paar dagen staan, het is er lekker stil. Soms een hoop kleine kwallen voor de kust waar een lokale Griekse voor waarschuwde om niet in het water te gaan. Tandradtreintje naar Kalavryta €19,- is heel mooie belevenis. De tickets hebben vaste plaatsnummers maar als plaatsen niet bezet zijn kun je daar gaan zitten.
Prima verblijf daar, voldoende en heel schoon sanitair. Wij betaalden 1e week juni € 24 per nacht, alles inbegrepen.
een kleine lokatie midden in de bebouwde kom maar 's nachts is het er opmerkelijk stil. sanitair is prima was afwasmiddelen en zelfs douchegels alles aanwezig en beschikbaar. Ook kleine appartementjes voor 1 of 2 overnachtingen. Terrein is goed bewaakt.
Niet heel gemakkelijk te vinden maar inderdaad een mooie kleine lokatie met prima douches en toiletten. Ze verkopen niet alleen zelfgemaakte rode en witte wijn maar ook zelfgemaakte olijfolie. Een kleine wandeling brengt je bij een grot die in de oorlog als schuilplaats diende. Het weggetje naar de camperplaats is vrij stijl en smal maar met een 8 mtr camper goed te doen. 's nachts heerlijk rustig.
Mooie lokatie zeer schoon en goed sanitair en overige voorzieningen. zwembad aanwezig. grote plekken voor de campers. Busdienst naar het stadje is voor de ingang. Voor excursies naar Milazzo, Stromboli is de halteplaats bij de pizzeria aan de overkant van de S113. Sinds een jaar werkt de betonfabriek ernaast dag en nacht door, voor lichte slapers kan dit een probleem zijn.
zeer behulpzaam personeel. prima en schoon sanitair. Bushalte voor de deur, met lijn 107 van en naar het centrum, deze rijdt bepaald niet op tijd. CP voldoet prima voor een paar dagen Palermo.
Deze lokatie ligt dicht bij de haven met veerboot naar Malta. Ernaast ligt een prima strand. De superaardige en gastvrije eigenaar heeft een heel mooie lokatie en is druk bezig hier iets moois van te maken. Je staat voor € 20,- op een ruime rustige plaats inclusief stroom. Het sanitair is flink opgeknapt. Een aanrader en het beloofd iets heel moois te worden.
In Lido di Noto, voor €8 pp een pendel naar Noto, gratis pendel naar het strand in Lido di Noto. vriendelijk en gastvrij personeel. De locatie biedt alles wat je nodig hebt. Zeer aan te bevelen.
prima adres met vriendelijk personeel en een goede pendeldienst naar de bezienswaardigheden. winkelcentrum om de hoek. Voor een bezoek aan Siracuse zeer aan te bevelen.
Sitecode: 20857
de Duits sprekende eigenaar is zeer hulpvaardig, aankomst en afscheid zijn ongekend en je kunt er ook prima eten. Maar nu de lokatie zelf; je moet in je camper wel over douche en toilet beschikken want van het sanitair ga je echt geen gebruik maken. Er is 1 toilet dat niet wordt schoongemaakt en de douches hebben doorzichtige wanden. last van verkeerslawaai en de eigenaar is er soms niet dus je de poort is wel eens dicht.
ik sluit me volledig bij de eerdere reviews aan. prima schone sanitaire voorzieningen douchen 3 min voor €0,50 je kunt kiezen uit 3, 6, 9 of 12 minuten. watertappunt op de plek stroom, uitstekende wifi uitstekende ontvangst met limoncello. en een prachtig uitzicht op de Vesuvius. alles op loopafstand van de opgravingen.
prima camperlocatie voor een paar overnachtingen in dit schitterende gebied. Mooie fietsroutes en mooie wandeltochten in de omgeving. Winkels voor boodschappen rondom de CP. alles wat nodig is aanwezig. De plekken zijn niet heel groot en het is er vaak behoorlijk vol. Voor de stroomvoorziening moet je geld inwerpen, wisselautomaat aanwezig.
Mooie plek van waaruit je een groot deel van Rügen met de fiets kunt verkennen. Sanitair zeer schoon, ruime plekken. drinkwater 50 liter voor €0,50.
mooie plek voor € 12 euro inclusief stroom, wifi, lozen grijs water en chemisch toilet. bij iedere camperplek zat een drinkwatertappunt. Douches en overig sanitair heel netjes en gratis.
prima plek, vlak. grijswater lozen chemisch toilet in dezelfde afvoer. water laden, en stroom bij de prijs inbegrepen. Wij betaalden € 10,- p/n. Eigenaar Andrea bellen bij aankomst. gewoon het hele telefoonnummer op het publicatiebord zonder de / . Andrea is de eigenaar van Restaurant Val Tres dat er vlak bij ligt. Mooie omgeving voor wandelaars.
behulpzame leiding, grijswater lozen en drinkwater laden direct voor de ingang bij de receptie, chemisch toilet bij de toiletten. Mooie locatie aan een vismeertje en naast een riviertje. Vrijwel geen mieren en muggen. De muggen worden 's avonds door honderduizenden zwaluwen uit de lucht geplukt. Wij betaalden met 2personen, 7,5mtr camper incl stroom € 30 p/n op 16 aug, in het Italiaanse hoogseizoen.
prima plek om van hieruit het oude Rome te bezoeken . Metro ligt op 250 meter, poort uit links af. Het terrein is omheind en bewaakt, de plaatsen zijn behoorlijk krap maar ook behoorlijk vlak. vriendelijke ontvangst. stadsplattegrond bij de receptie, wifi werkt prima. Camper staat hier veilig. Wij betaalden € 28 voor een oveenachting, plus € 7 extra omdat we voor 12. 00 uur arriveerden. Gewoon in de stad parkeren is vragen om inbraak.
De rotonde bij de lidl voorbij rijden, volgende afslag nemen. leuke camping. de camperplaats zelf 4 plekken. de wc schoonmaken is met dezelfde kraan als waar je drinkwater mee vult, dit is natuurlijk smerig. Bij het barbequepunt op de hoek bij de ingang kun je drinkwater vullen.
ruime plek direct aan een mooi zandstrand. de camperlocatie bestaat uit een noordelijk en een zuidelijk deel. bij binnenkomst moet je de code met het toetsenbord ingeven, bij het verlaten moet je de code op het digitale scherm invullen na eerst een paar vragen te hebben beantwoord.
mooie locatie op een kleinschalig campingcomplex. je kunt gebruik maken van een klein zwembad. het restaurant/bar was i.v.m. corona gesloten. Overal was ontsmettingsmiddel ruim voorhanden. Sanitaire voorzieningen heel schoon. Alleen de wi-fi werkte niet.
Marcel en Caroline 21-8-21-8-2020. gratis, mooi uitzicht. mixed parking. 3 niveaus, onderste niveau te bereiken via een weggetje aan de Cazorlazijde, niet doen zonder 4x4 want anders kom je door de grindhelling niet meer boven.
prima plek. geen stroom. loopafstand naar Gibraltar. Let op bij rotonde bordje 'parking' staat niet goed. Je moet meteen rechts aanhouden € 12,50. Er kwam een krrel aanrennen die wou dat we €20,- direct aan hem betaalden en wees ons daarna door richting de grens van Gibraltar dan konden we daar parkeren. Niet doen, is gewoon een oplichter.
Prachtige locatie. Goed beheer, alles wordt nrtjes schoon gehouden. Ligging is aan het prachtige strand Praia da Falésia. 10 dagen in aug 2020, € 11,- per dag alles incl.
prima cp plaats 9 euro incl stroom. Goede stort mogelijkheden. Je kan gebruik maken van de douches en toiletten.