@marlon88
- 2025
Sitecode: 19597
Nachtje gestaan op doorreis. Van de weg merk je snachts weinig. Sanitair netjes onderhouden. Badkamers met douche, toilet en wastafel in 1 ruimte. Fijn zo ruim, maar minder handig als de badkamers bezet met mensen die douchen en je wilt naar de wc... Douchen zonder muntjes, ook fijn!
Leuke camping, 2 nachten geweest. Mooi gelegen aan fjord. Je kunt er een bootje huren en vissen. Sanitair goed op orde, fijn die ruime douches en ook goed schoon.
Sitecode: 19589
Mooie camping en fijne ligging, zeezicht door terrasplaatsen. Je bent zo op t strand/aan zee. Personeel is zeer behulpzaam. Sanitair ziet er netjes uit en is schoon.
Rustig gelegen camping, maar geen ideale ligging. Bv niet direct aan meer en rivier, hiervoor moest je eerst een stuk lopen langs de (hoofd)weg. Op zich niet onoverkomelijk, maar er zijn wat dat betreft mooiere plekken. Sanitair eenvoudig maar schoon.
Sitecode: 20877
Zeer, zeer drukke camping. Sanitair wat verouderd en krap, wel schoon. Mooie ligging op loopafstand van dorp en mooie wandelingen.
Mooie ligging, direct aan fjord. Sanitair goed, zeer ruime douches. Plaatsen niet vlak.
Zeer mooie camping. Rondom overal waar je kijkt natuurschoon om je heen, watervallen, gletsjers, rivier, meer. Voorzieningen ook meer dan compleet. We zijn de wandeling naar de gletsjer gestart om 6.30u. Voordat alle cruise-touristen die met bussen worden aangevoerd. Op dit tijdstip rijden ook de karretjes nog niet. Uiteindelijk waren we de enige bij het gletsermeer, een gewelidige ervaring! (tip)
Zeer mooi wit strand, helder blauw water! Camping is goed voor een nachtje. Sanitair is basic en in de loop van avond en volgende ochtend steeds viezer/geen toiletpapier meer enz. Te weinig toiletten voor aantal mensen. Wij waren er ook op een warme dag, dus misschien meer gebruikt door mensen die een dagje naar het strand gingen. De kampeervelden waren erg ongelijk. De mooie omgeving maakte veel goed, maar al met al niet meer dan 3 sterren.
Afgelopen nacht hier gestaan. Erg leuke plek, rustig maar met enige bedrijvigheid van het kleine haventje. Toilet (150m lopen) was zeer netjes!