@marmottes
Sitecode: 19862
Hallo, ik ben er op 27 juli voor 1 nacht. De locatie is geschikt voor 8 campers, 4 aan elke kant. De plek is geweldig om te fietsen. Het ligt op 4,5 km van de abdij van Timadeuc, de plek waar de monniken kaas maken met walnotenalcohol, Timanoix, uitstekend.
Hallo, rustige en ontspannende plek, bloemenpark 25 km fietsen, prijs € 20 per dag verblijf van 7 tot 9 april 2025, met elektriciteit, douche en toiletten, die naar verluidt super schoon zijn, gastvrije eigenaar
Hallo, rustige en ontspannende plek, wij waren met z'n drieën in een camper op 31 maart 2025, ik raad het aan en ik kom zeker terug.
prima plek om een nachtje of langer door te brengen, fiets- en voetpad net buiten het gebied, er is geen dienst -in drinkwater -geen elektriciteit -noch voor het legen van grijs water en toiletten Hartelijk dank aan de gemeente voor het beschikbaar stellen van een speciale parkeerplaats voor ongeveer vijftien campers.
je wordt ontvangen door vriendelijke eigenaren en hun twee labradors, op de binnenplaats van een oude boerderij. 5 plaatsen beschikbaar, rustige en ontspannende plek, elektriciteit voor € 2 extra geen gemak, volledige autonomie is noodzakelijk. afvoer aanwezig op 400 m afstand. € 14 voor 2 personen. voor camperaars die 1 dag of langer rust zoeken, Ik raad deze plek aan.
hallo alle campervrienden, de parkeerplaats is herontwikkeld, 10 parkeerplaatsen, met selectieve sorteerbakken en andere, evenals een water- en ledigingspunt, rustige plek, dicht bij het stadscentrum, dankzij de gemeente die ons voorziet een prachtige plek, wetende dat een verblijf van meer dan twee tot drie dagen ertoe zou leiden dat het op een dag winstgevend zou worden.
Ik heb 2 sterren geplaatst, omdat slecht geplaatst, licht hellend, duur , bovendien is het water gesloten, en om er toegang toe te krijgen, moet je 5 € betalen, het is het niet waard. heel weinig voor mij
goedenavond of hallo, helling de vraag is : Wat doen camperaars als ze onderweg zijn en geen toegang hebben tot drinkwater, omdat alle waterpunten gesloten zijn? . Dat is mijn geval. dank aan de gemeente dat ze aan ons denken, maar niet aan de top
op doorreis 25 juli 2022 voor de nacht, rustige plek in dit kleine dorp, met toiletten, grijswaterafvoer en cassette, in het dorp op 300 m afstand, tabakswinkel, stokbroodverdeler, op de parkeerplaats van de sporthal, een pizza distributeur, hartelijk dank aan de gemeente voor het ter beschikking stellen van een locatie.👍👍👍
om te reageren op de vorige opmerking, in een camper zijn betekent autonoom, dus voor mij niets om over te klagen, zelfs 5 € betalen voor de nacht, niet klagen over het vinden van dergelijke plaatsen, om ons te verwelkomen, ik ben terug in oktober of april, om het roofdier te likken, raad ik aan.
Hallo , nacht van 17 op 18 februari 2022, de plaats is rustig en aangenaam, met uitzicht op het meer, selectieve sorteerbakken zijn beschikbaar, dank aan de gemeente voor het ter beschikking stellen van een terrein dat ook nog eens zeer goed onderhouden is, voor wie alle gemakken wil, ga naar een camping, wie zegt camper? zegt autonoom in alles
Nacht van 14 op 15 februari 2022 kalm en stil, met het achtergrondgeluid van het gezang van een paar kraanvogels die terugkeren naar hun slaapliga Waterterminal niet beschikbaar, ik kom terug
verblijf van 22 tot 25/12/2021 rustige plek, voor een aangenaam verblijf, redelijke prijs 14 € / dag met elektriciteit, te betalen bij de skiliften, familie skigebied, skiën en sneeuwschoenwandelen geen hotel, alleen een bar - restaurant, grijswaterafvoer en cassette bij de ingang van de parkeerplaats. dank aan de gemeente Chalmazel voor het plaatsen van een plek om een aangenaam verblijf te kunnen hebben. Ik zou met veel plezier terugkomen?
nacht van 21 op 22/12/2021 rustige en vredige plek, bezoek aan het kleine dorp, dank aan de gemeente voor het ter beschikking stellen van een plaats om het grijze water, cassettes te legen en opnieuw te vullen met water, voor 2 €, ik zal terugkomen
twee passages, op 21/12 en 26/12/2021 rustige en vredige plek, de 2 ontspannen nachten doorgebracht, bedankt aan de gemeente voor het verstrekken van een plek, bovendien kunnen we het grijze water en de cassette bij de camping legen en daar tanken. Ik zou met veel plezier terugkomen?
van 26-28 juli 2021, rustige plek, 300 m van het kasteel, dat is geweldig om te bezoeken is, evenals de tuinen, er geen gaten meer bij de ingang van de parkeergarage, beveel ik de golfkar en boottocht, dank u aan de gemeente voor het ter beschikking stellen van een terrein dat geheel aan ons is gewijd.
Sitecode: 82058
rustige en vredige plek, welkom door Lolo en Nini, geweldig, forelvissen, douches, toiletten, grijswaterafvoer en toilet, voor een prijs van € 6, of € 8,00 met elektriciteit, ik kom terug,
camperplaats 2 en een half jaar geleden vernieuwd, toiletten in de buurt, zwarte waterafvoer en cassette, vol water gratis, plus vuilnisbakken, 4 plaatsen, brandschoon
rustige en aangename plek, op het erf, mogelijkheid om het melken van koeien bij te wonen en getuige te zijn van het maken van kaas door het glas van het laboratorium. verkoop van kaas ter plaatse, verse boekdelen en salers van minimaal 3 maanden oud. Ik raad aan en zou terugkomen. de eigenaren zijn super gastvrij.
verblijf van 31/07 tot 01/08/2020 zeer goed onthaal op de camping, meer dan redelijke prijs, 20 € voor 1 camper, 2 volwassenen met elektriciteit en water.
nacht van 19 tot 20 juli 2020 rustige en aangename plek, vlakbij een riviertje en een bosrijk park, legen van cassettes, grijs water, gratis water. dank aan de gemeente voor het ter beschikking stellen van een gastvrije plek. Ik zal terug komen
de plaats is rustig, verplicht, geen service, ik zou niet terugkomen
de rechterkant is goed, geef je een licht hellende wig, kom 's morgens vroeg aan, heel weinig schaduw, want' s middags erg druk, er staan meer auto's dag en nacht geparkeerd
super welkom en aardige beheerders verblijf van 20 tot 23 juli 2020 aangenaam en rustig verblijf, aantrekkelijke prijs voor het seizoen, ruime kampeerplaats, 1 camper, 2 volwassenen elektriciteit en een hond, minder dan 25 € uros, inclusief toegang tot het gemeentelijk zwembad in de prijs, raad ik aan. indien u de fabriek wilt bezoeken die de buizen vervaardigt, is dit op afspraak
nacht van 1 tot 2 november 2019 rustige en aangename plek, als bonus een wedstrijd in open water met 3 sluizen oversteken en dit voor het weekend.
rustige en stille plek, camper beperkt tot 7m15 max wanneer het andere kampeerterrein niet meer bestaat is verzadigd, 5 parkeerplaatsen, grijs water afvoer, zwart, evenals vuilnisbakken sorteren, schoon water betalen
certe geen voorzieningen, deze plek is geweldig voor zowel wandelen, als om de flora en fauna te ontdekken. Ik zou terugkomen
de beschrijving is onjuist, het legengebied is 500 tot 600 m richting het stadscentrum en het water is 3 €.
rustige plek, mooie wandelingen rond de kaap door kleine gemarkeerde paden. kan de dag na het passeren van de storm winden Wolfgang, vrienden camping caristes, respecteer deze plek die de gemeente ons ter beschikking stelt, het is kwetsbaar, dus geen afval beschikbaar, gooi je afval nergens, vertrek met .
verblijf van 1 tot 4 augustus 2019, rustig en aangenaam, mogelijkheid om grijs water en cassettetoilet af te tappen, avond of ochtend omdat veel toeristen, onberispelijk restaurant, ik zou terugkomen, dank aan de gemeente om een plek als deze te plaatsen tot onze beschikking.
nacht van 23 tot 24 juli 2019 kan een plaats lawaaierig zijn, gezien de nabijheid van de weg, de mogelijkheid om grijs water op de rotonde te legen niet zo geweldig, want het water zorgt voor een gieter, omdat het water in de badkamer is. bovendien voor de eigenaren de uitwerpselen opgehaald, anders prima van 68 €. In de bosjes menselijke uitwerpselen en gebruikte condooms een schande
nacht van 12 tot 13 juli 2019 rustige en vredige plek, gras en schaduwrijke plek, enige nadeel, de speeltuin, is scouatee door jongeren uit het dorp, certe een lawaaierige, eindelijk kort de kraan om bij te tanken in drinkwater, niet meer werkte, alleen het legen van grijswater en de cassette is mogelijk.
het oversteken van Nuir van 13 tot 14 april, rustige en aangename plek, locatie zeer goed. dank aan de gemeente om een plaats als deze tot onze beschikking te stellen, met afvoer grijs en zwart water, meer mogelijkheid om gratis schoon water te tanken. dank aan de gemeente
Nacht van 28 tot 29 december 2018, rustige omgeving aan de oevers van de Seine, in de buurt van de camping en het zwembad, afvoer van grijs water en toilet, met de mogelijkheid om maximaal 3 uur verbinding te maken met de 220 volt. rustige plek voor 1 nacht, parkeren 48 uur toegestaan.
Van 9 tot 10 november 2018, super mooie camping, individuele betonnen plekken, gescheiden door kleine heggen, grijs water afvoer en loospunt cassette, elektriciteitszuil, aanbevolen en ik kom terug
Op 13/10/2018 rustig en ontspannend, met elektriciteit, water en grijs water afvoer en sanitair, raad ik niet aan, ik zou hier niet terugkomen.
23/09/3018 rustige plek onder de bomen, nabij de rivier de Vire, op 300 m van restaurants en stadscentra
Dank aan de burgemeester voor de toiletten, een parkeerplaats en water en elektriciteit ter beschikking te stellen
koele plaats op 22/09/2018 met uitzicht op de zee en de vuurtoren, respecteer de regels voorbdeze plaats, geen kampeergedrag zoals sommige Fransen en buitenlanders die geen respect voor plaats en buren hebben
de 23/09/2018 rustig en aangenaam, geen voorzieningen, 200 m van het dorp, ik zou terugkomen
rustige en stille plaats voor zowel de dag als de nacht, campinggedrag verboden, gemeentepolitie, de nationale politie en de gendarmerie komen langs, bovendien kunt u vissen, zwemmen, wandelen of fietstochten maken, geen voorzieningen, aanbevolen
rustige, vredige en rustige plek, water tanken voor 1 €, gratis het grijswater- en cassettetoilet kunnen legen, meer op 500m van de supermarkt, dank u, me Le Maire, om een mooie plek te maken voor onze voorziening
Nachten van 01/08 / tot 03/08/2018 hier doorgebracht. Rustige en stille plaats, toestemming voor 48 opeenvolgende uren ter plaatse, maar de gemeentepolitie, vroeg na 32 uur aanwezigheid, om de plaats zo snel mogelijk te verlaten. Hoe wordt het dan berekend als je na 24:00 aankomt. Ik ben niet zeker om terug te gaan naar de côté de Pleubian.
We waren hier van 31/07 tot 1/08/2018. Rustige en stille plek voor een camping, een dure 32 €, voor 1 camper, 1 locatie met elektriciteit en 1 kleine hond. Nadeel voor het interceltische festival in Lorient was dat camperaars niet welkom zijn.
Nacht van 24 tot 25 juli 2018. Rustig en stil. Waarschuwing voor parkeren op de toegewezen plaatsen voor campers, omdat sommige automobilisten op de camperplaatsen parkeerden. Dank aan de gemeentelijke politie om deze parking die ons ter beschikking werd gesteld te handhaven .
24 juli 2018, rustige en aangename camping, ruime standplaats, prijs voor 1 nacht, 2 personen met 1 hond en elektriciteit 17,50€, redelijke prijs en op menselijke schaal, hartelijke ontvangst, dank aan de eigenaars van de camping
Je kunt water tanken voor 1€ en het toilet en grijs water legen
Geen jeton nodig, een munt van 1 of 2 euro is genoeg om bij te tanken, diensten 7d / 24 uur, cool
Kwam hier om water te vullen op 13 juni 2018, geen jetons nodig, slechts 1 tot 2 stukjes van 1 of 2 euro, dag en nacht, legen wc cassette maar geen grijs water lozen, jammer, maar drinkwater is al goed
10 tot 12 mei 2018. Rustig, schone ruime locatie voor campers van meer dan 7m temidden van de klokken die luiden van 7:00 tot 22:00 uur, in het centrum 300m en supermarkt 3km. Lozen cassette en grijs water, veel schoon water. Dank aan de burgemeester, ik kom terug.
12 mei 2018 geparkeerd als vee, dit parkeerterrein is vlak bij de stad, boven op elkaar, bovendien geen stopcontact voor iedereen, wie het eerst komt het eerst maalt. Ik zou hier niet terugkomen
10/05/2018. Camperservice erg goed om te vullen met water en om toilet en grijs water te lozen. Klein verloopstuk voor de kraan, 15/21 omdat de 20/27 te groot is. Gebied met speeltuin voor kinderen en een meertje om rond te lopen.
Nacht van 06 tot 07 mei 2018 op deze camperplaats gestaan. Rustige en stille plek, schoon. Wandel- of fietstochten. Dank aan de gemeente voor deze mooie plaats. Geen toilet of elektriciteit, geen behoefte aan dit alles wanneer je autonoom bent. We voelen ons hier goed. Ik kom hier terug.
Sitecode: 1947
30 april 2018 rustig en ontspannend met uitzicht op de met sneeuw bedekte bergen, bezoek aan het centrum en wandelen in het circus van Gavarnie. Eén nadeel, gebrek aan elektriciteit.
29 april 2018. Rustige en vredige plek, kleine pauze gehouden om te eten, je hoort alleen het geluid van de waterval, zeer ontspannend
Hier overnacht van 28 tot 29 april 2018, rustige plek, 6 plaatsen goed ingericht voor campers, het enige nadeel is dat het niet specificeert waar jetons voor water of elektriciteit te vinden zijn. 1 jeton voor 4 uur elektriciteit.
2018/03/03. Geweldige ontvangst, 5€ per nacht met elektriciteit en water. Ik hoop dat ik de kelders kan bezoeken en een fles of twee kan kopen, bellen voor aankomst, slechts 5 plaatsen.
Het is het onmogelijk om te lozen. Vrachtwagens met oplegger staan op dplaatsen van de kampeerauto’s.
Tussenstop op 3 en 4 januari 2018, rustige plek voor een nacht. Geen nabijgelegen winkels, neem voldoende voorraad mee.
Tussenstop op 2 en 3 januari 2018, rustige locatie in een klein park. Er zijn twee plaatsen voor campers tot 7m en op 300m supermarkt en stadscentrum.
Sitecode: 1951
Rustig en ontspannen, water €1, maar in de winter afgesloten, 1km naar de stad, mooie wandeling.
Rustige cp, volledig gratis, lozen grijs water en elektriciteit. Dank u burgemeester, dat dit wordt gedaan om de lokale winkels te behouden.
De plaats is mooi, maar de plaatsen zijn niet ontworpen voor campers +5m, Mijn camper is 7,90m en stond 1,50m op de weg. Verder rustig en aangenaam, ligt op 10 minuten lopen van de kathedraal, perfect.
locatie voor CP op de harde ondergrond, 20 €, met elektriciteit voor een nacht en de faciliteiten te herzien, geen advertenties te doen, vermijden als je niet anders kunt doen
Verblijf van 20 tot 23/07/2017, voor € 12,50 per dag inclusief elektriciteit, geweldige locatie aan de haven, begroet door competente en vriendelijke mensen, in de Franse taal beperkt, lokale goed onderhouden en schoon. dank u voor hun gastvrijheid.
Aangename camping met 25 plaatsen voor caravans of campers en 5 voor tenten, zeer betaalbare prijs van € 12,40 voor 1 plaats, 2 personen en elektriciteit. Mogelijkheid om grijs water en cassettetoilet te lozen, vers water te tanken. Rustig gelegen op 1.500m van Arromanche te voet of met de fiets, over een kleine weg. Sanitair schoon en goed onderhouden
Mooie en rustige camping, schaduwrijk, elektriciteit water, 1 hond en twee persoon 18,50 € per dag, oke. Camperservice voor lozen en reinigen van toiletten, is hellend voor een camper van 7+ m